Enciclopedie culinara
Prezentare Enciclopedie culinara
Descriere:
De la aperitive la deserturi cartea ofera o diversitate exceptionala de retete pentru cei care vor sa gateasca pentru intreaga familie.
Cartea este structurata in 12 capitole:
- antreuri Si gustari;
- cartofi;
- paste fainoase;
- legume;
- salate;
- carne;
- peSte;
- vanat;
- pasare;
- tocane;
- deserturi.
Cuprinde peste 700 de retete aproape fiecare fiind insotita de o fotografie color: retete de mancaruri care se fac foarte repede pentru cei care nu vor sa stea mult in bucatarie secrete pentru a descoperi noi senzatii Si gusturi in bucatarie idei originale pentru salate carne Si deserturi. Cartea este ideala pentru cei ce vor sa incerce mereu retete noi fie incepatori fie experimentati.
S****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Mobilier de Gradina