Inscrie firma »
 

Prezentare M**************

Navigheaza prin catalogul de jucarii folosind mecanismele de filtrare puse la dispozitie (categorie jucarii produs, varsta, personaj etc.). Adauga produsele dorite in cos. Odata finalizat cosul de cumparaturi, iti vom solicita cateva detalii personale:
adresa de facturare - persoana fizica sau persoana juridica (pentru a putea emite factura)
adresa de livrare a jucariilor - poti alege sa fie aceeasi cu adresa de facturare sau poti alege una noua
modalitatea de plata - cu card online sau plata ramburs

In functie de produsele alese, adresa de livrare si modalitatea de plata se va calcula costul final al transportului. Daca ti-ai facut cont pe site-ul nostru, atunci adresa de facturare si adresa de livrare vor fi memorate in contul tau si nu va trebui sa le mai completezi de fiecare data.La ultimul pas vei avea posibilitatea sa adaugi cateva comentarii suplimentare la comanda. Introdu aici modelul dorit pentru produsele disponibile in mai multe modele. Poti preciza de asemenea daca doresti un anumit interval orar de livrare.

Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail de inregistrare al comenzii ce va contine proforma, urmand ca apoi produsele sa fie colectate si pregatite pentru livrare. Dupa finalizarea coletului veti primi un e-mail cu AWB-ul acestuia. In cazul in care exista diferite situatii cu anumite produse din comanda veti fi contactat prin telefon sau email.

Ne rezervam dreptul de a actualiza continutul acestui site in orice moment, fara nici un fel de notificare prealabila.



Comenzile telefonice se pot plasa in intervalul:
luni - vineri 08:00 - 22:00;
sambata - duminica: 09:00 -19:00

Pentru produsele ce sunt disponibile in mai multe modele sau culori, trebuie specificat modelul sau culoarea dorita in formularul de comanda, la sectiunea \"Ai vreo preferinta de model si/sau culoare?\".

In situatiile in care o comanda nu contine toate produsele solicitate, clientul va fi informat, iar comanda se poate livra fara costuri aditionale.

Verificare status comanda

Pentru a verifica statusul unei comenzi se poate accesa \"Contul meu\" in sectiunea \"Comenzile mele\", pentru fiecare comanda este marcata etapa in care se afla prin \"Status\" si \"AWB\". O comanda ce este finalizata si se afla la curier va avea atribuit un numar de AWB (nota de transport)
PREZENTARE M**************
MEMBRU
GRATUIT
M**************
118 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: jucarii - noriel - magelan

ULTIMELE PRODUSE ALE MAGELAN HK SRL

Oferta firmei MAGELAN HK SRL nu contine nici un produs sau serviciu
MAGELAN HK SRL ESTE INSCRISA IN