Masina de facut paste si ravioli Bh 7778
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.roPrezentare Masina de facut paste si ravioli Bh 7778
Masina de facut paste Bohmann 7778
Prepara paste delicioase acasa la tine! Masina de facut paste / taitei Bohmann este ajutorul tau permanent!
Material:otel inoxidabil
Grosimea foii sau a taitelului: 0.5/1.0mm
Latime:reglabila 1 - 6.6 mm
9 setari diferite
Accesorii:
Accesoriu pentru facut ravioli,
Accesoriu pentru facut paste
2 accesorii de taiat aluatul.
�
Ocup? pu?in spa?iu , este u?or de cur??at .Masina are dou? mecanisme de filetat pentru taitei ingust sau larg ?i ravioli de fixare . Arborele filetat este detasabil pentru o curatare usoara . Include clem? pentru ata?area la un tabel ?i celedou? �rolele pentru a ob?ine l??imea dorit?.
�
Utilizarea ma?inii :Taitei de casa reteta
Laprima utilizare ?terge?i cu o c�rp? uscat? . Pentru a cur??a rolele , treceti peste ele o cantitate mic? de aluat , care este apoi arunca?i .Seta?i aparatul in pozi?ia 1 , se scoate , astfel inc�t cele dou? role netede deschis complet ( aproximativ 3 mm ) . Trecerea �unei bucati de amestec prin ma?in? prin rotirea m�nerului. C�nd aluatul a luat forma necesar? , acesta trece prin rolele o dat? , pun�nd controlul la 2 , apoi din nou , numai la pozi?ia 3 , ?i a?a mai departe p�n? c�nd aluatul este la m?rimea potrivit? ( aproximativ 0,2 mm ) . Cu un cu?it , taie aluatul in f�?ii de aproximativ 25 cm lungime fiecare . Introduce?i m�nerul in orificiul pentru ro?i de t?iere , se transforma incet ?i dor de aluat astfel inc�t pentru a ob?ine tipul de paste vrei .Pune pasta pe un prosop ?i l?sa?i-l s? se usuce timp de cel pu?in o or? . Aminti?i-v? c? pasta nu se poate strica s?pt?m�ni 1-2 dac? depozitat intr -un loc r?coros , uscat .Paste proaspete se prepar? nu mai mult de 2-5 minute .
Nota:
1 ) �n cazul in care aluatul se taie , atunci este prea moale : s?ri-l din nou in val?uri netede , inainte de ad?ugarea amestecul de faina.
2 ) Dac? aluatul este t?iat? dinfaptul c? acesta este prea uscat , ad?uga?i pu?in? ap? la amestec ?i se trece din nou prin val?uri netede .
Preg?tirea RAVIOLI - mic p?trat ravioli umplute , comune in unele zone din Italia . Umplere pentru ravioli diferite - poate fi carne , pe?te , legume sau branza . Totul depinde de caracteristicile regionale ?i dorin?ele de buc?tar . Gata ravioli servit cu diferite sosuri ( mai ales tomate ) , bogat aromat cu br�nz? ?i ierburi ras pecorino sau parmezan .
�Pregati aluatul pentru a face ravioli . Ve?i avea nevoie pentru a regla grosimea num?rul ma?inii 5 . Acest aluat trebuie s? fie rezistente ?i uscat .
�A?eza?i banda derulate pe desktop ?i cu ajutorul unui cu?it special , taie ro?ile de pe ambele p?r?i ale excesul de aluat . Lungimea ideal? atestului : 50 - 70cm3 .
�Introduce?i un strat de aluat pe ghid , astfel inc�t sa mutat spre interior .
�ndoi?i aluatul in jum?tate ?i introduce?i-o intre role , ?in�ndu-l ?i controlul procesului . Roti?i m�nerul aproximativ � de un viraj pentru a prinde aluatul intre rolele . �mp?r?i?i aluatul dou? benzi , atunci c�nd e dor de role . Folosind o lingurita , pune umplutura intre dou? benzi de aluat , de raspandire �uniform pe toat? l??imea ( aproximativ 3-4 lingurite de volum ) . Roti?i butonul incet , ad?ug�nd treptat umplutura intre straturi de aluat . C�nd toat? rola de banda derula p�n? la cap?t , pune-l pe o p�nz? s? se usuce aluatul ar putea foarte bine ravioli ?i pot fi u?or separate una de alta .
Check- up :
1 ) �n timpul utiliz?rii screpere cur??a?i rolele netede c�t mai des posibil cu h�rtie de buc?t?rie .
2 ) Nu sp?la?i ma?ina cu ap? sau intr- o ma?in? de sp?lat vase !
3 ) Pentru a cur??a aparatul dup? utilizare , folosi?i o perie sau un b?? de lemn .
4 ) Pentru a cur??a interiorul aparatului , scoate in afar? de protec?ie de plastic .
5 ) Dac? este necesar , picurare un pic de vaselina pe reclame de ultim? or? .
6 ) Dup? utilizare , a?eza?i aparatul ?i accesoriile s?-l inapoi in cutie .
�
�
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: