Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Fiecare usa are nevoie de o marchiza. Daca v-ati hotarat sa achizitionati una, sunteti in locul potrivit. Marchiza XXL este cea mai buna solutie pentru dv. Fara sa vrem sa denigram produsele similare, marchiza XXL nu rugineste si nu trebuie vopsita, ca in cazul marchizelor artizanal confectionate din fier forjat sau cornier.

Marchiza XXL nu putrezeste, nu se decoloreaza si nu se pateaza ca marchizele din panza, care absorb umiditatea, praful si agentii chimici din atmosfera si care, in final ajung sa aiba un aspect neplacut.

Marchiza XXL este foarte usoara, cantareste intre 2 si 4 kg, in functie de dimensiune si in ciuda faptului ca pare destul de fragila, structura marchizei este deosebit de puternica si de rezistenta, atat la forte fizice cat si la factori chimici. Un singur brat poate sustine o greutate de peste 50 kg, fiind turnat din ABS, un material plastic special, incasabil, nedeformabil, mai dur decat otelul.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
601 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: marchize - copertine - aplecatoare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC XXL COMPANY SRL

Copertina XXLCopertina XXL
Copertina xxl
Fiecare usa are nevoie de o marchiza. Daca v-ati hotarat sa achizitionati una, sunteti in locul potrivit. Marchiza XXL ...
Marchiza XXLMarchiza XXL
Marchiza xxl
Fiecare usa are nevoie de o marchiza. Daca v-ati hotarat sa achizitionati una, sunteti in locul potrivit. Marchiza XXL ...
RON 259.00