Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

Cablari structurate

Pentru persoanele juridice sau fizice interesate, firma noastra poate realiza livrarea, instalarea si configurarea in orice corp de cladire (vila, hala, apartament), aflate in orice stadiu de finisare, a urmatoarelor instalatii de cablare structurata:
Retea calculatoare

Ca medii de transmisie putem folosi: cupru, fibra optica, radio. Putem livra, instala si configura echipamentele ce deservesc fiecare mediu de transmisie. Putem instala si configura servere atat platforme \"open source\" (ex. linux) cat si comerciale (ex. Microsoft Windows Server).
Retea telefonie

Aceasta poate fi separata de cea de calculatoare sau inglobata in aceasta, diferentierea prizelor facandu-se din rackul central. Putem livra, instala si configura centrale telefonice standard sau platforme VoIP.
Retea CATV

Presupune instalarea de cablu coaxial si distribuitoarele necesare pentru fiecare receptor. Aceasta retea poate fi folosita pentru impartirea semnalului de la un furnizor de CATV sau pentru a instala receptoare satelit.
Camere supraveghere

Instalarea camerelor (fie model analogic, fie camere IP , etc.), cablul de date pana la sisitemul de achizitie, precum si a sistemului de achizitie propriu-zis.
Sisteme de alarma

Consola centrala, senzori efractie, senzori miscare, senzori gaz, senzori termici, butoane panica, conexiune dispecerat (sistemul odata instalat poate fi preluat de orice firma de securitate care ofera ca serviciu interventia rapida fara a mai fi nevoie sa platiti taxele de instalare).
Garantii si termeni comerciali

Lucrarile efectuate de noi au o garantie de 5 ani. In aceasta garantie intra, fara a se limita la, urmatoarele: prize, distribuitoare, cabluri cupru, fibra optica, suduri, echipamente active (media convertoare, switchuri, access pointuri, centrala telefonica, amplificatoare), rack-urile, patch panel-urile, sertizarile, patch-cord-urile, alimentarile.

Oferim discount-uri considerabile daca furnizarea serviciilor va fi achizitionata tot de la noi (internet, telefonie fixa).

Preturile sunt stabilite dupa ce un agent ProNET face o constatare la fata locului si discuta cu baneficiarul pentru a stabilii exact dimensionarea lucrarii.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
168 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: internet - televiziune - cablari structurate

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PRONET SOLUTII IT SRL

Oferta firmei SC ProNET Solutii IT SRL nu contine nici un produs sau serviciu