Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Societatea noastra este specializata de peste 20 de ani in reparatia de cutii automate si convertizoare. Cu peste 20 de ani de experienta, am tinut intotdeauna pasul cu toti producatorii auto cit si cu cele mai noi tehnologii de service in domeniul reparatiilor de convertizoare si a cutiilor automate de la toti producatorii auto.
Oferind doar piese originale, nu facem nici un moment rabat de la principiile noastre- calitate, promptitudine si satisfactia clientului. Ii ajutam pe toti cei ce apeleaza la noi inclusiv prin consultanta telefonica si incercam sa le rezolvam problemele aparute in exploatarea autoturismelor cu acest tip de transmisie.
Solutia noastra consta in vanzarea sau reparatia de convertizoare si cutii automate cit si vanzarea de piese de schimb.
Reparam convertizoare la toate tipurile de autoturisme fie in Service propriu, fie la solicitarea partenerilor nostri. Orice convertizor trimis la noi va fi reparat in maxim o zi lucratoare din momentul primirii.

PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
471 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: reparatia de cutii automate - reparatia de convertizoare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SERVICE SAMO SRL

Mechatronic pentru cutie DSGMechatronic pentru cutie DSG
Mechatronic pentru cutie dsg
Oferta speciala a lunii august! Doar pina in 1 septembrie,SC SERVICE SAMO va ofera mechatronic pentru cutie DSG 7, OAM ...
RON 5100.00
CONVERTIZOR CUTIE AUTOMATACONVERTIZOR CUTIE AUTOMATA
Convertizor cutie automata
Societatea noastra este specializata de peste 20 de ani in reparatia de cutii automate si convertizoare. Cu peste 20 de ...
EUR 250.00
SC SERVICE SAMO SRL ESTE INSCRISA IN