Inscrie firma »
S**************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Centrale termice pe lemne  si carbuni Liepsnele

Centrale termice pe lemne si carbuni Liepsnele

Tip produs: Centrala pe lemne si carbuni | Cazan pe combustibil solid gazeificare | Centrale pe lemne
Producator: Liepsnele
 

Prezentare Centrale termice pe lemne si carbuni Liepsnele

Centrale pe lemne si carbuni Liepsnele 40 kW
Care sunt avantajele utilizarii centralei Liepsnele?
Intre factorii care recomanda Liepsnele ca sursa de caldura, mentionam:
AUTONOMIE: Cu o singurã șarjã de lemn sau brichete de rumeguș, centrala arde timp de 30 de ore iar, cu cãrbune, timpul de ardere este de aproximativ 3-5 zile. Caracteristicile excepționale ale produselor, care prelungesc timpul de ardere al cazanului pe bazã de combustibil solid, sunt distribuția de aer din partea superioarã și arderea solidã fracționatã in cadrul principiului de tip lumanare. Se realizeaza in acest mod un sistem eco-compatibil.
ECONOMIE: Combustibilii solizi utilizati pentru centralele LIEPSNELE pe lemn sau carbune, proportional cu caldura produsa, costa mai putin decat celelalte tipuri de combustibili (gaz, gpl si metan).
Energia electrica: In momentul intreruperii energiei electrice, cazanul Liepnele nu este afectat, chiar daca temperature apei depaseste 120 de grade celsius. Celelalte tipuri de centrale pe lemne sunt expuse spargerii si distrugerii cazanului. Cazanul Liepsnele a fost testat si omologat de Autoritatea Germana TUV, rezistand fara probleme la aceste socuri termice.
De ce cazanul Liepsnele?
Pentru urmatoarele Avantaje:
Pentru economie de combustibil
Functioneaza 30 de ore pe o singurã încãrcare de lemn
Functioneaza 3-5 zile, cu o încãrcãturã de cãrbune
Constructie simplificata
Nu se depune gudron pe corpul cazanului
Functionare pe lemn, cãrbune, brichete și deșeuri din lemn
Curãțarea de cenușã de douã ori pe lunã este de ajuns
5 ani garanție
25 ani funcționeaza fãrã probleme
Ce ar trebui sã ºtiþi înante de a cumpãra un cazan pe lemne Liepsnele? Noi vã vom spune cât de important este cazanul, cât de importante sunt radiatoarele, caloriferele ºi conductele sau coºul de fum ºi de ce ar trebui sã þineþi cont atunci când alegeþi o centralã cu ardere tip lumanare.
Cazanul Liepsnele va fi mult mai uºor de curãþat, iar camera de ardere pentru lemne sau carbuni, va fi mult mai spaþioasã. Arderea va fi mai eficientã, datoritã arderii tip lumanare, , iar nivelul de noxe va fi redus.
Avantajul unei centrale cu ardere tip lumanare, este cã puteþi introduce si lemne \"verzi\" (neuscate), dar autonomia va scade la aproximativ 12-15 ore de functionare. În centrala cu gazeificare sau cu ardere clasica va trebui sã introduceþi numai lemne uscate (cumpãrate din timp - 1 an sau 2 înainte).
Un detaliu important cand decidem sã cumpãrãm o centralã pe lemne este alegerea cazanului. Cazanele au puteri diferite, iar alegerea acestuia se va face în urma unui calcul al necesarului termic al casei/locuinþei, calcul pe care îl va face un specialist ºi care depinde de volumul camerelor, de termoizolaþia casei ºi chiar de zona unde este construitã locuinþa.
PREZENTARE S****************************
MEMBRU
GRATUIT
S****************************
877 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: CENTRALE PE LEMNE - CENTRALA PE LEMNE - CAZAN PE COMBUSTIBIL SOLID PRIN GAZEIFICARE

PRODUSE ASEMANATOARE CU CENTRALE TERMICE PE LEMNE SI CARBUNI LIEPSNELE

Centrale pe lemne Liepsnele - Autonomie 24 de oreCentrale pe lemne Liepsnele - Autonomie 24 de ore
Centrale pe lemne Liepsnele - Autonomie ...
Centrale pe lemne si carbuni Liepsnele Reprezentant exclusiv pentru Liepsnele in ROMANIA Cazanele au capacitati de la ...
RON 8200