Inscrie firma »
Camin batrani - Ingrijire si recuperare medicala

Camin batrani - Ingrijire si recuperare medicala

Tip produs: camin batrani | ingrijire batrani | asistenta medicala
Producator: Camin Millennium
 

Prezentare Camin batrani - Ingrijire si recuperare medicala

Caminul de batrani Millennium este un centru de ingrijire si tratament, supraveghere si recuperare medicala pentru persoane varstnice.
Locatia noua (deschisa in 2015) este amplasata in partea de nord a Bucurestiului (zona Baneasa - Vatra Noua) intr-un imobil dispunand de 7 camere de cazare (2,3 sau 4 paturi), dotate cu mobilier nou, televizoare LCD si cablu tv, telefon, grupuri sanitare spatioase, moderne, sala recuperare si kinetoterapie, bucatarie proprie utilata si dotata corespunzator.
In cadrul caminului de batrani Millennium rezidentii beneficiaza de supraveghere, ingrijire si asistenta medicala permanenta (24/24 ore), recuperare medicala prin kinetoterapie, masaj terapeutic, gimnastica medicala, evaluare psihologica si stimularea capacitatilor cognitive, terapie ocupationala.
Intr-o atmosfera calda si prietenoasa persoanele varstnice pot socializa cu alte persoane asemenea lor sub stricta supraveghere a personalului de specialitate format din medic, asistente, kinetoterapeut, infirmiere, personal de servicii.
Incurajam pastrarea legaturii cu familia si prietenii (vizite, convorbiri telefonice, internet), suntem deschisi la orice propunere si dorim sa gasim impreuna cele mai bune solutii pentru fiecare rezident in parte.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
807 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: camin de batrani - azil de batrani - alhzeimer