Inscrie firma »
S*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
OMEGA 3 -flacon 30 CAPS-STOC EPUIZAT

OMEGA 3 -flacon 30 CAPS-STOC EPUIZAT

Producator: Medicer
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare OMEGA 3 -flacon 30 CAPS-STOC EPUIZAT


OMEGA 3 30 CAPSULE

CONTINUT: 1000mg uleiuri : 450mg Ulei de peste marin de mare adancime(cu 18% EPA/acid eicosapentaenoic si 12% DHA acid doxosahexaenoic) si 550 mg Ulei de seminte de In ,in total 57.5% acizi grasi Omega 3,capsula( glicerina,gelatina,apa purificata)
ADMINISTARRE : 3 CAPS / ZI , CU 15 MINUTE INAINTEA MESELOR PRINCIPALE
Se administreaza cu PRECAUTIE ,persoanelor cu tulburari de coagulare a sangelui.Nu contine produsi alergenici.
Pastrare la temperatura camerei <25, termen de valabilitate 2 ani de a data fabricatiei ..
Valabilitate : Octombrie 2013

INDICATII:

- Boli cardio-vasculare;Colesterol
- Boli psihice;
- Diabet zaharat
- Deficit de atentie si concentrare;
- Imunitate scazuta
- Osteoporoza;
- In sarcina, pt dezvoltarea normala a sistemului nervos si a retinei fatului;
- Obezitate;

Tulburare cu deficit de atentie si sindromul cu deficit de atentie si hiperactivitate

Multi copii de varsta scolara au fost diagnosticati cu tulburare cu deficit de atentie( ADD), iar problemele lor au legatura cu dezechilibre nutritionale. ( Excesul de dulciuri si unii aditivi din mancarea nesanatoasa – in special diferitele snack-uri – au fost acuzate in mod deosebit.) Omega 3 (acizii grasi), sunt de o importanta extrema pentru functionarea creierului. Cand copii nu primesc destul DHA si se incarca cu grasimi saturate, acizi grasi trans si acizi grasi omega 6 din alimentele tip fast food, rezultatul inevitabil il constituie un dezechilibru al acizilor grasi. S-a demonstrat ca suplimentarea cu DHA din Omega 3 contribuie la ameliorarea echilibrului chimic din creier, asigura
nd, in acelasi timp, si beneficiile generale ale suplimentarii cu acizi grasi omega 3. Se recomanda inclusiv la sugarii alimentati artificial sa primeasca un supliment de omega 3 pentru a le asigura o dezvoltare corespunzatoare a creierului si retinei.

Artrita
Numeroase studii efectuate pe persoane care sufereau de poliartrita reumatioda si care au consumat omega 3 au dat
rezultate. Pentru un tratament energic cu omega 3, se ia 6000 mg ( 6 tablete ) zilnic, unele persoane au nevoie de doze chiar mai mari, asa incat, daca aveti poliartrita reumatoida grava consultati-va cu medicul dumneavoastra de familie. Daca omega 3 va scade durerea si intepeneala, este posibil sa scada dozele administrate, anterior. Cercetatorii au stabilit ca omega 3 are un efect de echilibrare a intregului sistem imunitar. Odata ce ati inceput sa luati omega 3, fiti pregatit sa folositi acest produs cel 12 putin saptamani. Este foarte important, ca sa se obtina ameliorari mai bune cu acest produs, sa va imbunatatiti regimul alimentar, mai ales in scaderea toxinelor din corpul dumneavoastra.
Este bine de stiut ca acizii grasi (omega 3), contribuie la scaderea rigiditatii asociate cu artroza, cea mai comuna forma de artrita, in care cartilajele articulare sunt degenerate.

Astm
Rata astmului este in continua crestere. Este un
fapt trist, dar astmul la copii continua sa creasca, atingand cote alarmante. O mare vina o are mediul inconjurator si proastele obiceiuri alimentare. Omega 3 ( acizii grasi), contribuie la inlaturarea substantelor chimice inflamatorii care sunt implicate in aceasta boala. Suplimentele cu Omega 3 sunt utile atat copiilor, cat si adultilor bolnavi de astm.

Cancer
Acizii grasi daca luati mai multi acizi grasi omega3 in alimentatie si luati si suplimente, este foarte posibil sa va puteti apara impotriva anumitor tipuri de cancer. S-a mai demonstrat ca Omega 3 contribuie la tratarea la tratarea casexiei, care inseamna pierderea masei musculare si scaderea in greutate la pacientii cu cancer.


Boli cardiovasculare
Avand multe studii care sa ii sustina efectele benefice, omega 3 adesea, recomandat preventiv pentru problemele legate de inima si de circulatia sangelui. S-a demonstrat ca rata bolilor cardiovasculare scade in cazul consumului de omega 3, deoarece scade nivelul colesterolului si trigliceridelor si actioneaza asupra subtierii sangelui, ceea ce a dus la scaderea tensiunii arteriale.

Boala pulmonara
obstructiva cronica
Peste 17 milioane de americani sufera din cauza acestui grup de tulburari respiratorii grave, care includ astmul, bronsita cronica si emfizemul pulmonar. Fumatul, asa cum va asteptati, este un factor care sporeste de cateva ori riscul de a face oricare dintre aceste boli. Dar fumatorii, la fel ca si nefumatorii, beneficiaza de pe urma consumului de peste, cat mai des posibil.


Depresie
Creierul contine 60% grasimi si pentru o functionare corespunzatoare are nevoie de Omega 3, in special DHA. S-a demonstrat ca persoanele care au o lipsa de omega 3 sunt mai predispuse sa sufere de depresie. Consumul regulat de peste este o metoda buna de prevenire a acestei afectiuni. Pana acum uleiul de peste (omega 3 ), este cel mai important dintre toti nutrientii pe care i-am putut determina ca fiind necesari pentru functionarea sanatoasa a creierului.

Hipertensiune arteriala
Hipertensiunea arteriala este unul dintre cei mai importanti factori de risc pentru bolile de inima si atacul de cord. Numeroase studii au aratat ca Omega 3 combinata cu tehnici de reducere a stresului care sa includa si plante ca paducelul , calciu si magneziu, poate scadea tensiunea arteriala.

&
nbsp; Trigliceridele crescute
Cu ajutorul acestui produs Omega 3 , se poate scadea nivelul crescut al trigliceridelor, care reprezinta un factor de risc independent pentru bolile de inima.

Protectia rinichilor
Persoanele care sunt supuse unor transplante de organe au nevoie de mari cantitati de medicamente imunosupresoare. Acestea sunt necesare pentru a impiedica organismul sa respinga organele transplantate. Totusi, persoanele care au primit un transplant de rinichi, s-a demonstrat ca functia renala normala este reluata mai repede atunci cand primesc un supliment de Omega 3, si protajeaja rinichiul de efecte secundare ale medicamentelor imunosupresoare.

Schizofrenie
&
nbsp; Cateva studii preliminarii arata ca EPA si DHA pot fi de ajutor in tratamentul curent al schizofreniei. S-a demonstrat ca un tratament efectuat de persoane cu cunostinte solide in domeniu, poate pune la punct un tratament complex al schizofreniei prin metode nutritionale.

Lupus
Doua studii pilot au demonstrat ca uleiul de peste (Omega 3), are
efecte benefice in cazul persoanelor cu lupus, o afectiune care autoimuna, in care sistemul imunitar ataca tesuturile proprii ale corpului. Este nevoie de o perioada de sase luni si chiar un an pentru a aparea o ameliorare, dar efectele benefice vor fi impresionante.



PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
259 137 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - magazin naturist - produse de slabit

PRODUSE ASEMANATOARE CU OMEGA 3 -FLACON 30 CAPS-STOC EPUIZAT

Omega 3 in ulei de somon Medicer 50mlOmega 3 in ulei de somon Medicer 50ml
Omega 3 in ulei de somon Medicer 50ml
Prezentare: Omega 3 in ulei de somon contine 50 ml ulei de somon aromatizat cu portocale si 50 ml suc catina presat ...
RON 6
ULEI PESTE 600MG 60CPS MOI-Deficit de atentie copiiULEI PESTE 600MG 60CPS MOI-Deficit de atentie copii
ULEI PESTE 600MG 60CPS MOI-Deficit de at...
-ULEI DE PESTE 600mg 60 capsule moi -HOFIGAL -Sursa bogata de acizi grasi esentiali si Omega -Compozitie: ...
RON 22.5
OMEGA 3 SI OMEGA 6 VEGETAL 600MG 60CPSOMEGA 3 SI OMEGA 6 VEGETAL 600MG 60CPS
OMEGA 3 SI OMEGA 6 VEGETAL 600MG 60CPS
OMEGA-3 SI OMEGA-6 VEGETAL 600mg 60 capsule (moi) HOFIGAL -Indicatii: -Aport necesar de acizi grasi Omega-3 ...
RON 22.5
OMEGA 3 SI OMEGA 6 VEGETAL 900MG 40CPSOMEGA 3 SI OMEGA 6 VEGETAL 900MG 40CPS
OMEGA 3 SI OMEGA 6 VEGETAL 900MG 40CPS
-OMEGA-3 SI OMEGA-6 VEGETAL 900mg 40 capsule (moi) -HOFIGAL -Indicatii: -Aport necesar de acizi grasi ...
RON 22.5
ULEI PESTE  900mg 40cps HOFIGALULEI PESTE  900mg 40cps HOFIGAL
ULEI PESTE 900mg 40cps HOFIGAL
Descriere produs: capsula contine 0,400 g ulei din peste de sardina si cod, cu un continut ridicat de acizi grasi ...
RON 22.5
OMEGA 3-6-9 90CPSOMEGA 3-6-9 90CPS
OMEGA 3-6-9 90CPS
Prospect Omega 3 6 9 Omega 3 asigura functionarea optima a aparatului cardiovascular, reduce nivelul colesterolului ...
RON 42.18
OMEGA 3 SOMON +VITAM E  30CPSOMEGA 3 SOMON +VITAM E  30CPS
OMEGA 3 SOMON +VITAM E 30CPS
Omega 3 Ulei Somon + Vitamina E 1000mg 30 Cps Bio-Synergie Activ - Cel mai ...
RON 9.71
OMEGA 3-6-9 30CPSOMEGA 3-6-9 30CPS
OMEGA 3-6-9 30CPS
Acizii grasi nesaturati, Omega 3,6 si 9 sunt prezenti in acest produs in cea mai buna forma, amestecul din mai multe ...
RON 21.43
OMEGA 3-6-9 30CPSOMEGA 3-6-9 30CPS
OMEGA 3-6-9 30CPS
Caracteristici Omega 3-6-9 - 1200 mg : Studiile recente au relevat importanta acizilor grasi de tip Omega pentru ...
RON 41.52

OMEGA 3 -FLACON 30 CAPS-STOC EPUIZAT ESTE LISTAT IN: