Inscrie firma »
S*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Coenzima Q10 cu Lecitina  30cps

Coenzima Q10 cu Lecitina 30cps

Producator: Medicer
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Coenzima Q10 cu Lecitina 30cps




Produs notificat INCDBA-IBA ,Aprilie 2011,dosar AA4699/2011

Are proprietati curative in afectiunile aparatului respirator, in astmul bronsic,


Prin stimularea sistemului imunitar al organismului.

Utila in psihatrie, cu precadere in schizofrenie, boala Alzheimer.

Utila in tratamentul paradontozei, deoarece stimuleaza sistemul imunitar si ajuta la refacerea tesuturilor gingivale .

Utila in combaterea obezitatii prin arderea caloriilor si producerea de energie suplimentara .

Se foloseste in prevenirea si tratamentul diabetului zaharat.

Incetineste procesul de imbatranire, avand efect anti-aging: Co Q10 sporeste activitatea biochimica la nivelul pielii, prin urmare reduce tensiunea cauzata de expunerea la soare, hranirea defectuoasa si imbatranirea organica, cu reducerea ridurilor.

Favorizeaza vindecarea ulcerului duodenal,

Influenteaza pozitiv activitatea fizica si vitalitatea,

Actioneaza ca un bun antioxidant, ajutand la scaderea activitatii radicalilor liberi.

Este indispensabila functionarii normale a inimii, asigurand energia necesara pentru activitatea ritmica a cordului, contribuind la protejarea acestuia; este recomandata in bolile cardio-vasculare, in insuficienta cardiaca, hipertensiune, creste toleranta la efort la persoanele cu probleme cardiace. Imbunatateste starea generala a persoanelor cu organismului.

Se foloseste de catre sportivi cu scopul obtinerii de performante atletice.

Este un remediu excelent pentru varstnici.


Alte recomandari ale medicului naturist:

Angina pectorala

Cine are simptom de boala cardiaca, simte ca si cum o gheara ii strange inima sau are senzatie de greutate in piept. Angina este cauzata aproape intotdeauna de o lipsa de oxigen in muschiul inimii, deoarece arterele sunt partial blocate de placile de aterom - o acumulare legata de colesterolul crescut - inima dumneavoastra nu are un flux sangvin suficient pentru a asigura oxigen muschiului cardiac. Angina mai poate fi determinata si de spasmul arterelor coronare. Cateva studii au demonstrat eficienta coenzimei Q10 in aceasta afectiune. Medicamentele obisnuite sunt utile in tratarea episoadelor acute de angina pectorala, dar CoQ10 este suplimentul preferat pentru prevenirea viitoarelor crize. S-au obtinut rezultate remarcabile la pacienti care aveau un istoric de angina. Uneori se recomanda coenzima Q10 singura, dar poate fi si in combinatie cu magneziu, extract de fructe de paducel si extract de cactus.

Aritmie

Persoanele care au aceasta boala spun ca au senzatia ca inima lor omite a mai batea. Coenzima Q10 are efect stabilizator asupra conductivitatii electrice a inimii, astfel ea previne aparitia aritmiei. Studiile au aratat ca ea este eficienta in aproape 25% din cazurile in care persoanele aveau un anumit tip de aritmie cardiaca, legata de contractia ventriculara prematura. In cazurile de aritmie mai sunt indicate suplimente cu magneziu, L-carnitina si potasiu.

Ateroscleroza

Cand colesterolul si alte substante grase sufera un proces de oxidare la nivelul arterelor, ele incep sa agreseze peretii vaselor de sange. Ca rezultat, se formeaza placa de aterom, caci sistemul imunitar reactioneaza la ceea ce se petrece in interiorul vaselor de sange. Daca acest proces continua nestanjenit, poate duce la un blocaj numit in mod obisnuit " ingrosarea arterelor& quot; sau ateroscleroza. Dar procesul poate fi incetinit sau oprit daca schimbati regimul alimentar si luati coenzima Q10 pentru a inhiba oxidarea colesterolului si a altor substante grase in corp.

Cancer

Cercetatorii au descoperit ca orice actiune intreprinsa pentru sustinerea sistemului imunitar poate fi de ajutor si in lupta impotriva cancerului. Se cunoaste faptul ca pentru un sistem imunitar sanatos avem nevoie de nutrienti cum este coenzima Q10. Pentru tratamentul cancerului, multi medici holisti recomanda CoQ10 in doze mari ( 300mg. si peste ) alaturi de alte metode de tratament. In documente sunt mentionate 5 cazuri de cancer la san cu metastaze in care s-a constatat o disparitie completa a metastazelor dupa administrarea de coenzima Q10 in doze mari ( 390 mg ). Desigur , este nevoie sa se faca mai multe studii in legatura cu cancerul si coenzima Q10. Dar merita sa o folosesti cel putin ca terapie complementara in tratamentul cancerului.

Cardiomiopatie

Aceasta boala are ca rezultat scaderea fortei de contractie a inimii. Cardiomiopatia poate fi cauzata de o varietate de factori, printre care infectiile virale, deficientele nutritionale, stare in care inima refuza sa mai pompeze sangele. Si daca inima nu este stimulata sa porneasca din nou, insuficienta cardiaca congestiva poata fi fatala. Un studiu a urmarit 34 de persoane cu cardiomiopatie severa care au primit 100 mg. de coenzima Q10 zilnic. Dupa acest tratament, 82% dintre acestia au prezentat o ameliorare - asa cum au indicat testele cardiace. Rata de supravietuire dupa 2 ani era de 62%, comparativ cu un al doilea grup de persoane care primisera numai tratamentul conventional. In cazul acestuia din urma grup, rata de supravietuire a fost de numai 25%.

Insuficienta cardiaca congestiva

Daca aveti aceasta afectiune, inima dumneavoastra nu isi mai indeplineste functia de pompa si intregul dumneavoastra sistem duce lipsa de sange. Sintomele obisnuite ale acestei boli sunt reprezentate de senzatia de sufocare, oboseala si retentia de lichide in plamani si membrele inferioare. Medicul cardiolog Sinatra, autor al lucrarii Coenzime Q10 Phenomenom, a descoperit ca dozele mai mari de CoQ10 pot avea efecte benefice impresionante, salvatoare pentru persoanele care sufera de insuficienta cardiaca congestiva. Cateva studii sustin folosita coenzimei Q10 in tratamentul acestei afectiuni grave.

Diabet

S-a descoperit ca persoanele cu diabet, au un nivel scazut de coenzima Q10. Teoretic, ele necesita o cantitate mai mare din aceasta substanta naturala deoarece boala creste nevoia de antioxidanti. Se recomanda persoanelor cu diabet sa ia CoQ10 ca parte a regimului lor antioxidant.

Efectele negative ale medicamentelor

Unele medicamente scad rezervele de coenzima Q10 ale organismului. Adriamicina, un chimioterapic folosit in diferite tipuri de cancer, poate avea efecte negative ireversibile asupra inimii si poate determina insuficienta cardiaca congestiva. Coenzima Q10 actioneaza ca un antioxidant, protejand inima de efectele daunatoare ale acestui medicament. Un studiu efectuat pe copii bolnavi de cancer care primeau tratament cu Adriamicina a demonstrat efectul protector al coenzimei Q10, atunci cand era administrata in doza de 200 mg pe zi. Beta blocantele sunt o alta clasa de medicamente care saracesc organismul in coenzima Q10. Aceste medicamente sunt folosite de obicei pentru afectiuni ca hipertensiunea arteriala si aritmia cardiaca. Interesant este faptul ca beta blocantele pot duce la insuficienta cardiaca congestiva, desi nu se cunoaste daca aceasta insuficienta cardiaca constituie efectul secundar al beta blocantelor sau este determinata de epuizarea rezervelor de CoQ10. Desi mai trebuie facute studii in acest sens, pare prudent sa luati un supliment cu coenzima q10 daca faceti un tratament cu un beta blocant. Milioane de nord americani iau medicamente pentru scaderea colesterolului si multe dintre acestea au efecte secundare bine documentate. Coenzima Q10 este un supliment nutritiv foarte important in cazul in care, pentru scaderea colesterolul , luati hipolipemiante din clasa inhibitorilor de HMG CoA, cum sunt Mevacor sau Zacor. Aceste medicamente actioneaza prin inhibarea enzimei numite HMG CoA reducteaza, de care are nevoie ficatul pentru a sintetiza colesterolul. Aceeasi enzima este insa implicata si in fabricarea coenzimeiQ10. Daca luati doze mari din hipolipemiantele ce apartin acestei clase de medicamente, se recomanda in plus o doza de 100 - 200 mg de coenzima Q10. Se mai prescriu si alte hepatoprotectoare, cum ar fi fenotiazinele, scad nivelul de CoQ10. Unele boli de inima, cum ar fi aritmiile, insuficienta cardiaca congestiva si infarctul de miocard, au fost asociate cu folosirea lor. suplimentele cu coenzima Q10 va ajuta sa va protejati impotriva efectelor toxice pe care aceste medicamente le au asupra inimii.

Infertilitatea masculina

S-a demonstrat faptul ca coenzima Q10 creste potentialul fertil al spermatozoizilor. Acest lucru se intampla deoarece ea aste o substanta energizanta, care literalmente ar putea ajuta spermatozoizii sa inoate mai rapid si mai puternic. De asemenea, probabil ca ea ii protejeaza impotriva efectelor negative ale radicalilor liberi. Este logic sa incercati un supliment cu coenzima Q10 in cazul in care numarul de spermatozoizi este scazut sau daca motilitatea lor este redusa. Se mai recomanda suplimente cum ar fi : aminoacidul, arginina, vitaminele B 12.

Prolaps de valva mitrala

Prolapsul de valva mitrala inseamna ca una din valvele inimii nu se inchide corespunzator cand inima dumneavoastra se contracta si se relaxeaza. Coenzima Q10 poate fi utila in cazul acestei afectiuni.

Distrofie musculara

Aceasta se refera la un grup de boli genetice caracterizate prin slabiciune musculara progresiva. Multi dintre americani au auzit despre aceasta boala, din companiile de donatii prin telefon pe care Jerry Lewis le face anual la televiziune. Dr. Folkers a demonstrat in doua mici studii ca coenzima Q10 a crescut performantele fizice ale persoanelor suferinde de aceasta boala. El recomanda persoanelor cu distrofie musculara sa ia coenzima Q10 pe o perioada nedeterminata, deoarece s-a dovedit ca nu e periculoasa si imbunatateste calitatea vietii acestora. Merita sa incercati un supliment cu coenzima Q10, la care sa mai adaugati si L-carnitina.

Parodontoza

Cateva studii au demonstrat ca coenzima Q10 imbunatateste sanatatea gingiilor - o descoperire importanta, daca luam in considerare faptul ca peste 30 de milioane de americani au afectiuni gingivale. In teorie, coenzima Q10 imbunatateste oxigenarea tesuturilor gingiei si are si un efect de stimularea sistemului imunitar. astfel incat ea nu doar ajuta la vindecare a gingiilor , ci contribuie si la suprimarea bacteriilor care produc inflamatia si eroziunea la acest nivel. Cu siguranta merita sa incercati coenzima Q10, daca aveti sangerari cronice ale gingiilor din cauza gingivitei. Va recomand sa luati suplimentul cateva luni inainte dea merge la stomatologul dumneavoastra pentru a va face o evaluare a starii gingiilor. Acum, persoanele cu afectiuni ale gingiilor au la dispozitie si paste de dinti cu coenzima Q10.

Sanatatea pielii

Am observat ca au aparut pe piata creme continand coenzima Q10. Desi unele persoane au fost sceptice la inceput, exista cercetari care demonstreaza ca aceste creme ce contin antioxidanti cum sunt CoQ10 si vitamina C pot, intr-adevar sa ajute la protectia pielii. Acest lucru se poate datora faptului ca ele contribuie la rehidratarea pielii, dandu-i un aspect mai tanar. De asemenea, coenzima Q10 contribuie si la protejarea pielii impotriva radiatiilor ultraviolete solare.



Contraindicatii: nu are

Administrare: 1 - 3 capsule pe zi inainte cu 15 min de masa, doza se poate mari fara riscuri.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
259 661 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - magazin naturist - produse de slabit

PRODUSE ASEMANATOARE CU COENZIMA Q10 CU LECITINA 30CPS

COENZIMA Q10 120MG 40CPR-tonic cardiacCOENZIMA Q10 120MG 40CPR-tonic cardiac
COENZIMA Q10 120MG 40CPR-tonic cardiac
Descriere Coenzima Q10 120mg Recomandari: Remediu esential pentru toti bolnavii ...
RON 60.87
CARDIO Q_GEL 30CPS COSMOPHARMCARDIO Q_GEL 30CPS COSMOPHARM
CARDIO Q_GEL 30CPS COSMOPHARM
Descriere produs: Combinatie optima de coenzima Q-10, vitamina E si acid alfa-lipoic intr-o formula speciala pentru ...
RON 66.96
COENZIMA Q10 200MG INTENSIV 30CPR Alevia-ParadontozaCOENZIMA Q10 200MG INTENSIV 30CPR Alevia-Paradontoza
COENZIMA Q10 200MG INTENSIV 30CPR Alevia...
Descriere Coenzima Q10 200mg intensiv Recomandari Este recomandata pentru ...
RON 73.59
COENZIMA Q10 cu CAPSICUM 30cps - Probleme cardiaceCOENZIMA Q10 cu CAPSICUM 30cps - Probleme cardiace
COENZIMA Q10 cu CAPSICUM 30cps - Problem...
COENZIMA Q10 UBIDECARENONE +CAPSICUM Coenzima Q10 : · Este indispensabila functionarii normale a ...
RON 16
L-CARNITINA Pura   -60cps-Slabire,Arderea grasimilorL-CARNITINA Pura   -60cps-Slabire,Arderea grasimilor
L-CARNITINA Pura -60cps-Slabire,Ardere...
Prezentare: flacon cu 60 capsule - o capsula contine 500 mg L-carnitina pura, capsula gelatinoasa 96 ...
RON 29
COENZIMA Q10(GEL FORTE) 30cps COSMOPHARMCOENZIMA Q10(GEL FORTE) 30cps COSMOPHARM
COENZIMA Q10(GEL FORTE) 30cps COSMOPHARM
Descriere produs: Coenzima Q10, antioxidant major, este o substanta prezenta in toate celulele organismului. Are rol ...
RON 38.68
COENZIMA Q10 120MG 30CPSCOENZIMA Q10 120MG 30CPS
COENZIMA Q10 120MG 30CPS
COENZIMA Q10 120MG 30CPS Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea de energie in organism, fiind o sursa de ...
RON 51.89
CALCIU,MAGNEZIU,ZINC+VITAMINA D3 30CPS 648.5mgCALCIU,MAGNEZIU,ZINC+VITAMINA D3 30CPS 648.5mg
CALCIU,MAGNEZIU,ZINC+VITAMINA D3 30CPS 6...
OFERTA ZILEI 24.10.2015 CUMPERI ACEST PRODUS AZI LA PRET 0 LEI .PLATESTI DOAR TRANSPORTUL. ATENTIE! SE ACCEPTA ...
RON 29
CALCIU,MAGNEZIU,ZINC+VITAMINA D3 90CPS 540MGCALCIU,MAGNEZIU,ZINC+VITAMINA D3 90CPS 540MG
CALCIU,MAGNEZIU,ZINC+VITAMINA D3 90CPS 5...
Prezentare: PACHET 3 FLACOANE X 30 CPS = 90 CPS Calciu 400 mg, Oxid Magneziu 125 mg, Oxid de Zinc 6,25mg , vit ...
RON 39

COENZIMA Q10 CU LECITINA 30CPS ESTE LISTAT IN: