Inscrie firma »
Gratare metalice presate

Gratare metalice presate

Tip produs: gratare metalice presate zincate | gratare metalice tip P | gratar metalic industrial presat
Producator: GITTERWELD
 

Prezentare Gratare metalice presate

Principiul de fabricatie

Barele de distantare sunt presate cu o forta ridicata (pana la 20.000kN) in barele portante pregatite in prealabil cu santuri in forma conica sau alte forme. Forta a presiunii si forma speciala a santurilor din barele portante garanteaza atat rezistenta puternica la torsiunea structurii gratarului metalic, cat si distribuirea uniforma a incarcarii. Daca este necesar, se pot face debitari sau taieri suplimentare minore la santier, fara a afecta in mod semnificativ capacitatea de incarcare a gratarului metalic.
Gratarele metalice presate tip-P sunt fabricate in conformitate cu DIN 24 537-1, din otel S235JR (EN 10025-2: 2004), din INOX si din Aluminiu, respectand norma RAL GZ 638 pentru asigurarea calitatii.

Dimensiuni fabricate.

Gratarele metalice presate sunt realizate intr-o gama larga de dimensiuni ale barelor portante si secundare, astfel incit sa se furnizeze tipul optim de gratar metalic. Gratarele sunt fabricate pe dimensiuni; dimensiunea standard a gratarului in directia barelor secundare (latimea gratarului) este de 1400mm; in cazul prelucrarii automatizate (mai avantajos),dimensiunea maxima este de 1600mm, iar prin prelucrarea manuala, se poate ajunge pana la 1750mm.Lungimea maxima a gratarului metalic presat este de 3000mm.

Antiderapare

In conditii normale de utilizare, proprietatile antiderapante standard ale gratarelor metalice electroforjate tip - SP sau a celor presate tip -P sunt suficiente. Pentru mediile in care este posibila aparitia uleiului, a ghetii, sau a unor impuritati care cresc riscul de alunecare, sau cand gratarele se folosesc pe podete inclinate, este necesara utilizarea gratarelor metalice cu design antiderapant. Acesta consta intr-un finisaj dintat al barelor portante sau al barelor secundare. GITTERWELD ofera mai multe tipuri de gratare antiderapante.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
6 933 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: gratare metalice - garduri metalice - porti metalice