Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Dezumidificator casnic Inventor Premium PR1-ION30L, capacitate 30 litri, Ionizator, Mod uscare haine, Dezumidificare inteligenta, Roti mobile

Dezumidificator casnic Inventor Premium PR1-ION30L, capacitate 30 litri, Ionizator, Mod uscare haine, Dezumidificare inteligenta, Roti mobile

 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Dezumidificator casnic Inventor Premium PR1-ION30L, capacitate 30 litri, Ionizator, Mod uscare haine, Dezumidificare inteligenta, Roti mobile


Ionizator

Obtine o atmosfera curata si sanatoasa in camera, cu purificator de aer integrat. Activarea functiei Ionizator, ioni negativi sunt eliberati in aer pentru a absoarbe particulele de praf, bacteriile, fumul de tutun si mirosuri neplacute.

Dezumidificare inteligenta

Economisesti bani si energie, datorita functiei de dezumidificare inteligenta. Dezumidificatorul selecteaza automat nivelul de umiditate din incapere, in functie de temperatura camerei, asigurand astfel un consum redus de energie.

Haine uscate

Hainele se usuca in mod eficient cu functia de Uscare. Puneti hainele pe uscatorul de rufe intr-un spatiu mai mic si porniti dezumidificatorul pe functia de uscare. Aerul generat sporeste prospetimea si parfumul hainelor si grabeste uscarea acestora mentinand in acelasi timp nivelul umiditatii din incapere.

Functia Turbo

Reduce rapid umezeala din zonele in care umezeala are un prag ridicat. Modul Turbo mareste extragerea aerului si restabileste in mod eficient nivelul ideal de umiditate in camera pentru o atmosfera confortabila.

Roti mobile

Dezumidificatorul este usor de transportat, oriunde si oricand doriti. Rotile ajuta la mutarea aparatului in zonele cu umiditate marita pentru rezultate mai eficiente.

​ Profita de functia de Dezumidifiare continua pentru rezultate imediate in cazul in care este nevoie de o functionare mai indelungata. Prin activarea functiei, dezumidificatorul actioneaza ca un catalizator in conditii dificile cum ar fi uscarea hainelor, eliminarea umezelii in mod eficient din incaperile inundate.

Drenaj continuu prin golirea rezervorului de apa datorita scurgerii continue. Sistemul este simplu, se pune tubul pe partea din spate a dispozitivului si se conecteaza la sifon sau intr-o scurgere. Apa ​colectata din aer in timpul functionarii dezumidificatorului este drenata direct in sistemul de canalizare.

Avertizare preaplin. Bucurati-va de operare in conditii de siguranta a dezumidificatorului datorita echipamentului special de protectie impotriva inundatiilor. In cazul in care rezervorul de apa este plin, dezumidificatorul se opreste automat, iar ledul FULL va avertizeaza ca trebuie sa goliti rezervorul de apa, prevenind orice scurgere.​

​Timer 24 ore

Aparatul este dotat cu timer pentru a programa ora exacta de utilizare si pentru a evita functionarea inutila, in timp ce esti plecat de acasa.

PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
374 238 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: aer conditionat - centrale termice - ventilatie

DEZUMIDIFICATOR CASNIC INVENTOR PREMIUM PR1-ION30L, CAPACITATE 30 LITRI, IONIZATOR, MOD USCARE HAINE, DEZUMIDIFICARE INTELIGENTA, ROTI MOBILE ESTE LISTAT IN: