Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA50BB / RXA50B 18000 BTU, clasa A++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Negru mat

Aer conditionat Daikin Stylish FTXA50BB / RXA50B 18000 BTU, clasa A++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Negru mat

 

Prezentare Aer conditionat Daikin Stylish FTXA50BB / RXA50B 18000 BTU, clasa A++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Negru mat

​Stylish FTXA50BB + RXA50B 18000 BTU

​ ​​

Elegant la exterior, inteligent la interior

Un design compact usor de integrat in orice spatiu 4 culori elegante: alb, argintiu, negru mat si blackwood Eficienta energetica pana la A+++ pentru incalzire si racire Filtre purificatoare care elimina alergenii din apatit de titan + argint Tehnologie Flash Streamer pentru aer purificat, sanatos Ventilatorul reproiectat asigura o functionare silentioasa Senzorul de prezenta si efectul Coanda optimizeaza distributia temperaturii in camera Adaptor Wi-Fi integrat pentru a controla unitatea prin intermediulsmartphone-ului Functioneaza in pereche si aplicatii multi Gama larga de capacitati de la 1,5 la 5,0 k Efectul Coanda

Efectul Coanda optimizeaza debitul de aer pentru un climat confortabil. Cu ajutorul lamelelor de baleaj concepute special, debitul de aer mai concentrat permite o distribuire imbunatatita a temperaturii in intreaga incapere.

Temperatura stabila

Aparatul de aer conditionat Stylish este dotat cu un senzor de prezenta special proiectat, care masoara diferentele de temperatura de la nivelul suprafetelor din incapere precum podeaua si pereti. Senzorul utilizeaza aceste informatii pentru a distribui in mod inteligent temperatura in incapere.

Senzorul de prezenta masoara temperatura suprafetei camerei de pana la 100 m, impartind-o in 64 de patrate distincte. Dupa masurarea temperaturii curente din incapere, senzorul de prezenta distribuie aerul in mod uniform in incapere directionand aerul cald sau rece catre zonele in care este nevoie.

Filtre pentru purificarea aerului

Modelul Stylish ofera cea mai buna calitate a aerului interior, cu ajutorul a 3 filtre diferite de purificare a aerului.
Filtru dezodorizant cu apatit de titan retine particulele de praf din aer si substantele organice daunatoare si elimina mirosurile neplacute, de exemplu de tigari sau de animale din casa.
Filtru purificator cu argint poate sa elimine particulele de polen si acarienii in proportie de 99%.
Filtrul Flash Streamer distruge virusurile, bacteriile, mirosurile neplacute si alergenii.

Modul Economic confort fara probleme la alimentarea cu energie

Modul economic va permite sa limitati consumul maxim de putere al unitatii de aer conditionat in cazul in care aveti probleme dese cu declansarea elementelor de siguranta ale circuitului electric, in momentul in care alte aparate (aspirator, cuptor cu microunde etc.) functioneaza in acelasi timp sau daca doriti sa limitati consumul de energie. Controlul va apartine, iar cand aveti nevoie de racire sau incalzire maxima, puteti dezactiva oricand modul economic!

Modul Confort - confort atat in regim de racire cat si in regim de incalzire

Modul confort regleaza automat directia fluxului de aer pentru a realiza distributia optima a temperaturii aerului in camera, evitand directionarea acestuia catre persoanele prezente.


Flux de aer 3D - temperatura egala in intreaga camera

Unitatile echipate cu tehnologia 3-D Airflow au capacitatea de a directiona jetul de aer nu doar in sus si in jos ci si in stanga si in dreapta " la comanda utilizatorului sau in mod automat. Acest lucru realizeaza distributia perfecta a aerului sau va ofera posibilitatea de a controla in mod precis directionarea fluxului de aer.

Modul Putere - capacitate maxima, confort rapid

Modul putere ii permite unitatii sa ajunga la capacitatea maxima printr-o singura apasare de buton, fara a fi nevoie sa va faceti griji cu privire la factura de energie electrica, in cazul in care uitati unitatea in functionare. Aceasta functie va permite sa raciti sau sa incalziti camera in cel mai scurt timp posibil, iar dupa 20 de minute, aparatul comuta automat la functionarea normala, pentru prevenirea consumului inutil de energie.

​ Functionare silentioasa (unitatea interioara / exterioara)

Unele dintre unitatile noastre interioare pot atinge niveluri de zgomot exceptional de scazute, care coboara chiar si pana la 19 dBA, care este echivalentul fosnetului abia perceptibil al frunzelor, ceea ce permite functionarea aparatelor chiar si in timpul somnului. si anumite unitati exterioare sunt silentioase, ceea ce le face extrem de utile in zonele rezidentiale aglomerate sau in cazul blocurilor de apartamente, unde nu vor deranja vecinii.


Programator saptamanal - vei fi nerabdator sa te intorci la confortul casei tale

Temporizatorul saptamanal va permite sa programati functionarea saptamanala a unitatii de aer conditionat, fara a avea grija pornirii sau opririi acesteia in mod manual. Pot fi programate pana la 4 operatii pentru fiecare zi a saptamanii. Unitatile fara un temporizator saptamanal au un contor de timp pentru 24 de ore, permitandu-va sa programati ora la care doriti pornirea, respectiv oprirea unitatii.

Controler online - control absolut, oricand si de oriunde

Unitatile care sunt echipate cu optiunea de control online pot fi controlate de oriunde, oricand, in mod facil de pe telefonul mobil sau de pe tableta. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de un accesoriu optional care trebuie achizitionat si o retea locala disponibila pentru a conecta unitatea. Pe langa optiunea de control direct de pe dispozitivul mobil, cele mai multe unitati au optiuni pentru conectarea la sisteme sofisticate de automatizare pentru case sau cladiri inteligente folosind protocoalele de comunicare Modbus sau KNX sau la unitatea centrala de control Daikin (este posibila si conectarea via BACnet sau LON, via Daikin DIII-Net).

Aplicatia Daikin Online Controller poate controla si monitoriza starea sistemului tau de incalzire sau pana la 50 de unitati split de aer conditionat.

Aplicatii Multi-Split

Aceasta unitate poate fi conectata la unitati exterioare Multi-Split. Unitatile multi-split permit utilizarea aerului conditionat in mai multe camere folosind o singura unitate exterioara, care ofera avantajul unei instalari mai simple si mai elegante, cu economie de spatiu in exterior. Unitatile exterioare Multi-Split sunt capabile sa deserveasca de la 2 pana la 5 unitati interioare, iar cu sistemul Super-Multi-Plus pot fi deservite pana la 9 unitati interioare.

De ce sa alegeti Daikin"

Promisiunea noastra: clientii se pot baza pe Daikin pentru obtinerea unui confort absolut, astfel incat sa se poata concentra asupra muncii si vietii private. Promitem sa ne dedicam excelentei tehnologice, cu accent pe design, si celor mai inalte standarde de calitate, astfel incat clientii nostri sa se poata baza pe confortul pe care il oferim. Promisiunea noastra privind protectia mediului este absoluta. Produsele noastre sunt in prima linie a consumului redus de energie si vom inova in mod continuu pentru a reduce si mai mult impactul solutiilor noastre HVACR (incalzire, ventilatie, aer conditionat, refrigerare) asupra mediului.

Suntem lideri acolo unde altii doar imita

Vom continua sa ocupam pozitia de lider in domeniul solutiilor HVAC-R, cunostintele noastre de specialitate in toate sectoarele pietei si cei peste 90 de ani de experienta ne permit sa oferim valoare adaugata in relatii de lunga durata, bazate pe incredere, respect si credibilitate. Promitem sa ne mentinem spiritul inovator, sa consideram provocarile ca noi oportunitati de a dezvolta solutii optime. Vom stimula inovatia si vom depune toate eforturile pentru satisfactia clientilor si cresterea companiei noastre. Vom fi cu un pas inainte si gata de a face lucrurile diferit. Ne vom concentra pe aceste valori fundamentale ale marcii noastre si ne vom bucura de un succes durabil, cu dezvoltare continua.

*Garantie standard 3 Ani / Garantie extinsa 5 Ani prin programul Stand by Me

PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
273 303 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: aer conditionat - centrale termice - ventilatie

PRODUSE ASEMANATOARE CU AER CONDITIONAT DAIKIN STYLISH FTXA50BB / RXA50B 18000 BTU, CLASA A++, FILTRE PURIFICATOARE, FLASH STREAM, ADAPTOR WI-FI, SENZOR GRID EYE, CONTROLER ONLINE, NEGRU MAT

Aer conditionat Daikin Stylish FTXA35AW / RXA35A 12000 BTU, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, AlbAer conditionat Daikin Stylish FTXA35AW / RXA35A 12000 BTU, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Alb
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA35AW ...
​Stylish FTXA35AW + RXA35A 12000 BTU ​ ​​ Elegant la exterior, inteligent la interior Un ...
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA20AW / RXA20A 7000 BTU, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, AlbAer conditionat Daikin Stylish FTXA20AW / RXA20A 7000 BTU, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Alb
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA20AW ...
​Stylish FTXA20AW + RXA20A 7000 BTU ​ ​​ Elegant la exterior, inteligent la interior Un ...
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA25AW / RXA25A 9000 BTU, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, AlbAer conditionat Daikin Stylish FTXA25AW / RXA25A 9000 BTU, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Alb
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA25AW ...
​Stylish FTXA25AW + RXA25A 9000 BTU ​ ​​ Elegant la exterior, inteligent la interior Un ...
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA42AW / RXA42B 14000 BTU, clasa A++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, AlbAer conditionat Daikin Stylish FTXA42AW / RXA42B 14000 BTU, clasa A++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Alb
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA42AW ...
​Stylish FTXA42AW + RXA42B 14000 BTU ​ ​​ Elegant la exterior, inteligent la interior Un ...
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA50AW / RXA50B 18000 BTU, clasa A++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, AlbAer conditionat Daikin Stylish FTXA50AW / RXA50B 18000 BTU, clasa A++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Alb
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA50AW ...
​Stylish FTXA50AW + RXA50B 18000 BTU ​ ​​ Elegant la exterior, inteligent la interior Un ...
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA20BS / RXA20A 7000 BTU Silver, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Auto-curatareAer conditionat Daikin Stylish FTXA20BS / RXA20A 7000 BTU Silver, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Auto-curatare
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA20BS ...
​Stylish FTXA20BS + RXA20A 7000 BTU ​ ​​ Elegant la exterior, inteligent la interior Un ...
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA20BT / RXA20A 7000 BTU Black, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Auto-curatareAer conditionat Daikin Stylish FTXA20BT / RXA20A 7000 BTU Black, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Auto-curatare
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA20BT ...
​Stylish FTXA20BT + RXA20A 7000 BTU ​ ​​ Elegant la exterior, inteligent la interior Un ...
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA25BT / RXA25A 9000 BTU, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, NegruAer conditionat Daikin Stylish FTXA25BT / RXA25A 9000 BTU, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Negru
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA25BT ...
​Stylish FTXA25BT + RXA25A 9000 BTU ​ ​​ Elegant la exterior, inteligent la interior Un ...
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA25BS / RXA25A 9000 BTU, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, GriAer conditionat Daikin Stylish FTXA25BS / RXA25A 9000 BTU, clasa A+++, Filtre purificatoare, Flash Stream, Adaptor Wi-Fi, Senzor Grid Eye, Controler Online, Gri
Aer conditionat Daikin Stylish FTXA25BS ...
​Stylish FTXA25BS + RXA25A 9000 BTU ​ ​​ Elegant la exterior, inteligent la interior Un ...

AER CONDITIONAT DAIKIN STYLISH FTXA50BB / RXA50B 18000 BTU, CLASA A++, FILTRE PURIFICATOARE, FLASH STREAM, ADAPTOR WI-FI, SENZOR GRID EYE, CONTROLER ONLINE, NEGRU MAT ESTE LISTAT IN: