Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Aer conditionat Daikin Comfora FTXP35M/RXP35M 12000 BTU, A++, Filtru particule argint, Filtru purificator cu Apatit de Titaniu, Programator, Silentios, Economic

Aer conditionat Daikin Comfora FTXP35M/RXP35M 12000 BTU, A++, Filtru particule argint, Filtru purificator cu Apatit de Titaniu, Programator, Silentios, Economic

Tip produs: right
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Aer conditionat Daikin Comfora FTXP35M/RXP35M 12000 BTU, A++, Filtru particule argint, Filtru purificator cu Apatit de Titaniu, Programator, Silentios, Economic

Daikin Emura Comfora FTXP35M/RXP35M 12000 BTU ​

Unitate discreta de perete care ofera un confort ridicat si o inalta eficienta

Silentios: unitatile sunt asa de silentioase in timpul functionarii, ca uitati de prezenta lor Controler online (optional): controlati unitatea interioara din orice locatie prin intermediul unei aplicatii, retele locale sau internet si mentineti o imagine generala a consumului de energie Filtru particule argint pentru indepartarea alergenilor si purificarea aerului: capteaza alergenii precum polenul si acarienii Flux aer 3D combina baleierea automata pe verticala si orizontala pentru a trimite un jet de aer cald/rece exact in colturile spatiilor largi Dimensiunile sale compacte recomanda unitatea ca fiind ideala pentru proiectele de renovare, mai ales pentru montarea deasupra usii Alegerea unui produs cu R-32 reduce impactul asupra mediului cu 68% in comparatie cu un produs cu R-410A si duce direct la un consum mai scazut de energie gratie eficientei energetice ridicate Valori ale eficientei sezoniere de pana la clasa A++ in racire si incalzire Unitati de perete cu design modern cu economie de spatiu Modul Economic confort fara probleme la alimentarea cu energie
Modul economic va permite sa limitati consumul maxim de putere al unitatii de aer conditionat in cazul in care aveti probleme dese cu declansarea elementelor de siguranta ale circuitului electric, in momentul in care alte aparate (aspirator, cuptor cu microunde etc.) functioneaza in acelasi timp sau daca doriti sa limitati consumul de energie. Controlul va apartine, iar cand aveti nevoie de racire sau incalzire maxima, puteti dezactiva oricand modul economic!

Modul Confort - confort atat in regim de racire cat si in regim de incalzire

Modul confort regleaza automat directia fluxului de aer pentru a realiza distributia optima a temperaturii aerului in camera, evitand directionarea acestuia catre persoanele prezente.

Modul Putere - capacitate maxima, confort rapid

Modul putere ii permite unitatii sa ajunga la capacitatea maxima printr-o singura apasare de buton, fara a fi nevoie sa va faceti griji cu privire la factura de energie electrica, in cazul in care uitati unitatea in functionare. Aceasta functie va permite sa raciti sau sa incalziti camera in cel mai scurt timp posibil, iar dupa 20 de minute, aparatul comuta automat la functionarea normala, pentru prevenirea consumului inutil de energie.

​ Functionare silentioasa (unitatea interioara / exterioara)

Unele dintre unitatile noastre interioare pot atinge niveluri de zgomot exceptional de scazute, care coboara chiar si pana la 19 dBA, care este echivalentul fosnetului abia perceptibil al frunzelor, ceea ce permite functionarea aparatelor chiar si in timpul somnului. si anumite unitati exterioare sunt silentioase, ceea ce le face extrem de utile in zonele rezidentiale aglomerate sau in cazul blocurilor de apartamente, unde nu vor deranja vecinii.


Programator saptamanal - vei fi nerabdator sa te intorci la confortul casei tale

Temporizatorul saptamanal va permite sa programati functionarea saptamanala a unitatii de aer conditionat, fara a avea grija pornirii sau opririi acesteia in mod manual. Pot fi programate pana la 4 operatii pentru fiecare zi a saptamanii. Unitatile fara un temporizator saptamanal au un contor de timp pentru 24 de ore, permitandu-va sa programati ora la care doriti pornirea, respectiv oprirea unitatii.

Controler online (optional)

Unitatile care sunt echipate cu optiunea de control online pot fi controlate de oriunde, oricand, in mod facil de pe telefonul mobil sau de pe tableta. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de un accesoriu optional care trebuie achizitionat si o retea locala disponibila pentru a conecta unitatea. Pe langa optiunea de control direct de pe dispozitivul mobil, cele mai multe unitati au optiuni pentru conectarea la sisteme sofisticate de automatizare pentru case sau cladiri inteligente folosind protocoalele de comunicare Modbus sau KNX sau la unitatea centrala de control Daikin (este posibila si conectarea via BACnet sau LON, via Daikin DIII-Net).

Filtre pentru purificarea aerului

Filtrele Daikin cu particule argint, curata aerul prin reactii chimice discrete, dar eficiente. Dupa absorbtia bacteriilor, virusurilor, amoniacului, oxidului de azot si a altor substante nocive, aparatul dizolva aceste substante in apa si dioxid de carbon. Tot ce simtiti este aerul curat din interiorul camerei.

Control de oriunde Aplicatii Multi-Split- confort pentru intreaga casa cu o singura unitate exterioara

Aceasta unitate poate fi conectata la unitati exterioare Multi-Split. Unitatile multi-split permit utilizarea aerului conditionat in mai multe camere folosind o singura unitate exterioara, care ofera avantajul unei instalari mai simple si mai elegante, cu economie de spatiu in exterior. Unitatile exterioare Multi-Split sunt capabile sa deserveasca de la 2 pana la 5 unitati interioare, iar cu sistemul Super-Multi-Plus pot fi deservite pana la 9 unitati interioare.

Alte beneficii

Modul de noapte, Comutare automata racire incalzire, Baleiere verticala automata, Turatie aleasa automat a ventilatorului, 5 Trepte viteza ale ventilatorului, Program dezumidificare, Auto diagnoza, Repornire automata

*Garantie standard 3 Ani / Garantie extinsa 5 Ani prin programul Stand by Me

PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
187 876 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: aer conditionat - centrale termice - ventilatie

AER CONDITIONAT DAIKIN COMFORA FTXP35M/RXP35M 12000 BTU, A++, FILTRU PARTICULE ARGINT, FILTRU PURIFICATOR CU APATIT DE TITANIU, PROGRAMATOR, SILENTIOS, ECONOMIC ESTE LISTAT IN: