Inscrie firma »
Balsam de casa pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, paine de secara A016

Balsam de casa pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, paine de secara A016

 

Prezentare Balsam de casa pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, paine de secara A016

Balsam de casa pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, paine de secara, coaja de ceapa, conuri de hamei si propolis " utilizare frecventa Pentru toate tipurile de par (cod AO16)

Nu contine PEG si parabeni.

Balsam pe baza de Apa de gheata (Meltwater) - apa “moale”, provenita din topire, ce ofera o baza blanda de spalare. Lasa parul matasos, stralucitor si usor de pieptanat. Complexul de 17 plante siberiene si ingredientele utilizate la prepararea samponului de casa - paine de secara, coaja de ceapa, conuri de hamei si propolis " spala eficient si delicat, fiind potrivite pentru spalari frecvente. Intaresc radacinele si firele de par, hranesc si regenereaza parul si scalpul.

Complexul de 17 Plante: rhododendron daurian, iarba mare, atragena siberiana, siminoc, splinuta dauriana, ciocul berzei, pedicularis, rubus saxatilis, urzica, sapunarita, musetel, gura porumbelului, rhodiola rosea, urzica de Mongolia, gura lupului de Baical, polygonatum odoratum, urzica moarta.

Mod de utilizare: Dupa samponare si clatire, aplicati pe toata lungimea parului. Lasati sa actioneze 1-2 minute, clatiti.

A se utiliza timp de 24 de luni de la data fabricatiei indicata pe ambalaj.

A se pastra intr-un loc ferit de razele solare.

Cantitate 350ml.

Avertisment: proprietatile, indicatiile si modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Naturissimo sunt bazate pe literatura de specialitate disponibila in carti, publicatii stiintifice, site-uri web de referinta in fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetica si chimie cosmetica, si pe documentatia primita de la producator/furnizor. Cu toate acestea, aceste informatii sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie in niciun fel informatii medicale si nu angajeaza responsabilitatea noastra. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte si pulberi de plante in scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
119 500 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ulei de argan - cosmetice bio - anticelulitice

PRODUSE ASEMANATOARE CU BALSAM DE CASA PE BAZA DE APA DE GHEATA CU 17 PLANTE SIBERIENE, PAINE DE SECARA A016

Sampon de casa pe baza de apa de gheata, 17 plante siberiene " utilizare frecventa - pentru toate tipurile de par (codAO20)Sampon de casa pe baza de apa de gheata, 17 plante siberiene " utilizare frecventa - pentru toate tipurile de par (codAO20)
Sampon de casa pe baza de apa de gheata,...
Sampon de casa pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, paine de secara, coaja de ceapa, conuri de hamei si ...
RON 14.97
Sampon pe baza de apa de gheata, 17 plante siberiene " utilizare frecventa - pentru toate tipurile de par (codAO20)Sampon pe baza de apa de gheata, 17 plante siberiene " utilizare frecventa - pentru toate tipurile de par (codAO20)
Sampon pe baza de apa de gheata, 17 plan...
Sampon de casa pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, paine de secara, coaja de ceapa, conuri de hamei si ...
RON 18
Sampon special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene " impotriva caderii parului (toate tipurile de par)Sampon special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene " impotriva caderii parului (toate tipurile de par)
Sampon special pe baza de apa de gheata ...
Sampon special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, ienupar rosu, mumio si scutellaria baicalensis " ...
RON 14.97
Sampon special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene - impotriva matretii [AO23]Sampon special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene - impotriva matretii [AO23]
Sampon special pe baza de apa de gheata ...
Sampon special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, limba cainelui, fructe de vuitoare si gudron de ...
RON 14.97
Balsam special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene" impotriva caderii si a ruperii parului -AO18Balsam special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene" impotriva caderii si a ruperii parului -AO18
Balsam special pe baza de apa de gheata ...
Balsam special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, ienupar rosu, mumio si scutellaria baicalensis " ...
RON 14.97
Sampon dens pe baza de apa de gheata,17 plante siberiene-consolideaza si stimuleaza cresterea parului (cod AO19)Sampon dens pe baza de apa de gheata,17 plante siberiene-consolideaza si stimuleaza cresterea parului (cod AO19)
Sampon dens pe baza de apa de gheata,17 ...
Sampon dens pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, miere alba, ulei de brusture si rasina de pin - ...
RON 14.97
NATURA SIBERICA Sampon VOLUM SI HIDRATARE pentru par uscat, 400 mlNATURA SIBERICA Sampon VOLUM SI HIDRATARE pentru par uscat, 400 ml
NATURA SIBERICA Sampon VOLUM SI HIDRATAR...
NATURA SIBERICA Sampon par VOLUM SI HIDRATARE pentru par uscat, 400 ml + Balsam din aceeasi gama Gratis Pinul pitic ...
RON 72
Sampon siberian antimatreata pe baza de gudron si 18 planteSampon siberian antimatreata pe baza de gudron si 18 plante
Sampon siberian antimatreata pe baza de ...
Sampon siberian antimatreata pe baza de gudron si 18 plante Nu contine SLS si parabeni. Pentru toate tipurile de par. ...
RON 29
Masca Siberiana regeneranta pentru par deteriorat cu cedru si 9 plante[ia17]Masca Siberiana regeneranta pentru par deteriorat cu cedru si 9 plante[ia17]
Masca Siberiana regeneranta pentru par d...
Masca siberiana regeneranta pe baza de ulei de cedru si 9 plante - par deteriorat, 200ml Plantele medicinale, presate la ...
RON 27

BALSAM DE CASA PE BAZA DE APA DE GHEATA CU 17 PLANTE SIBERIENE, PAINE DE SECARA A016 ESTE LISTAT IN: