Inscrie firma »
Saltea Spuma 20 cm

Saltea Spuma 20 cm

Producator: Geladi
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Saltea Spuma 20 cm

Saltele Spuma sunt saltele care in functie de grosimea lor pot fi folosite pentru un confort superior in timpul somnului fiind puse peste ceea ce folositi in momentul de fata ( inaltime pana la 10 cm) sau pentru persoanele care prefera o duritate sporita a saltelei. Transport gratuit in Bucuresti. Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.

Salteaua din spuma poliuretanica este alcatuita dintr-o singura bucata de burete densitate 25 kg/mc, oferind un confort deosebit si un somn relaxant. Este realizata din materiale de cea mai buna calitate care ofera sustinere optima corpului, astfel incat se reduce presiunea care s-ar resimti in anumiti centri nervosi sau vasculari ori pe articulatii sau muschi; durerea va fi ameliorata la cei care au probleme iar persoanele sanatoase vor beneficia de un somn mai odihnitor. In acelasi timp, pentru cei care obisnuiesc sa doarma pe o parte sau in alte pozitii ciudate, spuma ajuta la linierea coloanei vertebrale, prevenind problemele care pot aparea in timp. Tehnologia avansata de prelucrare a spumei poliuretanice folosite la realizarea acestei saltele creeaza o suprafata plana si tare si ofera durabilitate si rezistenta exceptionale, inlocuind cu succes materialele clasice. Spuma cu densitate inalta ofera un suport excelent pentru corp si relaxare musculara,pentru o circulatie sangvina corecta,sustine coloana in pozitia corecta si naturala pentru a facilita relaxarea incheieturilor.

Inaltimea saltelei 20 cm.

Garantia saltelei 2 ani.

Aceasta saltea poate fi alegerea potrivita pentru persoanele care isi doresc un suport ferm al coloanei vertebrale in timpul somnului, cat si o suprafata mai dura deoarece pe o scara de la 1 la 10 de duritate are o duritate de 8. Aerisirea acestei saltele se face printr-o banda laterala tridimensionala dejur imprejurul saltelei, ceea ce confera o circulatie corecta a aerului in interiorul acesteia.

PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
9 283 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: saltele ortopedice - saltele pat - saltele