Inscrie firma »
F************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Activ Protect Zeolit 250 capsule

Activ Protect Zeolit 250 capsule

Tip produs: zeolit activ | detoxifierea colonului | eliminare toxine
Producator: BIONATURA
 

Prezentare Activ Protect Zeolit 250 capsule

Prezentare
Zeolitul este gãsit în zeci de moduri peste tot în lume având structuri chimice și compoziții diferite dar, singurul care este folosit în terapie este numit clinoptilolit.

Doza zilnicã recomandatã: 4 capsule/ zi: 2 capsule dimineaþa ºi 2 seara, de preferinþã înainte de mese cu 30 de minute
Se poate administra cu apã platã, ceai sau suc preferat, consumați un minim de 1,5 – 2 litri de lichide pe zi.

Cuvântul este format din Ze \"a fierbe\" și împreunã cu lithos ce înseamnã „piatrã”, tradus, zeolitul are semnificația de „piatra care fierbe” ce rezultã din modul în care aceasta s-a format. Zeolitul este folosit în terapie din cele mai vechi timpuri, fiind privit ca remediu în medicina indianã tradiționalã Ayurveda, în medicina tradiționalã ruseasca cât și în cea chinezã.

Zeolitul este gãsit în zeci de moduri peste tot în lume având structuri chimice și compoziții diferite dar, singurul care este folosit în terapie este numit clinoptilolit. Compoziția mineralã unicã cu sarcinã negativã a Zeolitului, organizatã într-o structurã în formã de fagure, oferã capacitatea de atragere a metalele radioactive și metalelor grele. Zeolitul este asemãnat, în mod frecvent, cu o „sitã molecularã” ce, eficient, eliminã toxine, viruși și alți contaminanți ce se gãsesc în organism.

Administrarea Zeolitului se face, cel mai adesea, sub forma unei pulberi fin mãcinate și încapsulatã. Pulberea de clinoptilolit denumitã Protect Zeolit, este singura formã de zeolit folositã în terapie. Este no-toxic și 100% sigur: eliminarea metalelor grele din organism se face la 6-8 ore de la înghițire. Produsul Zeolit Protect nu prezintã niciun pericol și este sigur pentru copii și pentru orșice categorie de vârstã, chiar și pentru animale de companie.

Un tratament folosind Activ Protect Zeolit echilibreazã nivelul de pH din organism: ori de câte ori este îngerat zeolitul micronizat, pH-ul din organism se reface la normal (pH 7,35 – 7,45). Protonii în exces ce produc aciditate sunt atrași și limitați de cãtre Zeolit fiind, în modul acesta, de un real folos în cazurile de afecțiuni precum candidoza, artrita sau hiperaciditatea. Activ Protect Zeolit, prin refacerea pH-lui alcalin din corpul uman, ajutã la mãrirea nivelului energetic, mãrește cantitatea oxigenului din organism și ajutã la funcționarea sistemului imunitar la parametrii normali.

Motive ce fac ca detoxifierea folosind produsul Activ Protect Zeolit sã fie necesarã:

Produsele de panificație precum și dulciurile conțin foarte mulți conservanți, amelioratori sau îndulcitori denumiți E-uri.

Fructele și legumele consumate zilnic, trec în procesul de producție trec prin stropire cu ierbicide și pesticide iar asemenea substanțe afecteazã mecanismul ce este implicat în detoxifierea organismului.

Cãrnurile din comerț pe care le consumãm provin, în mare parte, de la animale a cãror hranã este pe bazã de hormoni de creștere și sunt tratate folosind antibioticele.

Margarina din comerț și din majoritatea produselor pe bazã de margarinã cât și mercurul din carnea de pește.

Vasele din aluminiu în care gãtim, apa potabilã ce conține atât aluminiu, metale grele cât și alte chimicale.

Numeroase substanțe de naturã toxicã sunt gãsite în medicamente și în vaccinuri.

Substanțele toxice din folosirea produselor cosmetice, a produselor de îngrijire corporalã, detergenți și alte substanțe.

Aerul poluat pe care îl respirãm zilnic din emisiile industriale, gaze de eșapament ce conțin arsen, mercur, cadmiu, antimoniu.

Mercurul ce se gãsește în plombele dentare ce determinã migrene și stãri de agitație.

Unele toxine sunt produse chiar de organismul nostru (radicali liberi), care provin din degradarea alimentelor de catre corp si sunt adevarate deseuri celulare. Excesul provoaca ca substanta sa actioneze ca o otrava asupra tesuturilor si organelor facand greu eliminarea lor.

Plombele pe bazã de mercur, articulațiile metalice sub formã de implant cât și tijele metalice nu sunt afectate de cãtre Zeolit. Acesta acționeazã doar la îndepãrtarea materialelor dizolvate la nivel de celulã (în formã cationicã) neafectãnd metalul în stare solidã. Extragerea se realizeazã asupra mercurului și a altor metale grele ce au ajuns în organism prin dizolvare.

Agenția Americanã pentru controlul hranei și al medicamentelor denumitã FDA, considerã cã administrarea internã a zeolitului nu prezintã riscuri pentru sãnãtate. Trebuie știut faptul cã administrarea produsului Zeolit concomitent cu o medicamentație bazatã pe litiu sau alte metale nu este indicatã deoarece zeolitul conduce la eliminarea din organism a acestora fãrã ca acestea sã-și exercite acțiunea terapeuticã.

O curã de Activ Protect Zeolit de cel puțin 4 luni pe an este recomandatã pentru a obține rezultate semnificative.

Contraindicații:

Acestea nu existã însã, consumul de lichide în timpul detoxifierii trebuie sã fie de 1,5 – 2 LITRII DE LICHIDE PE ZI altfel, în cazuri extrem de rare, stãrile de amețealã și de greațã pot apãrea (datoritã detoxifierii puternice), în cazul acesta, întrerupeți 3-4 zile tratamentul urmând apoi sã-l reluați cu 1 capsulã pe zi și 2 litrii de lichide.

În cazul unui organism supraîncãrcat cu toxine, stãri de vertij, migrene și grețurile își pot face apariția iar acestea sunt rezultatul dat de procesul de detoxifiere. Pentru a evita aceste reacții, o scãdere a dozei pânã la dispariția simptomelor este recomandatã.

Pãstrarea produsului se face în flacon închis bine și ferit de cãldurã și umiditate.
PREZENTARE F**************************
MEMBRU
GRATUIT
F**************************
24 818 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: remedii bio - produse medicinale - tratamente naturale

PRODUSE ASEMANATOARE CU ACTIV PROTECT ZEOLIT 250 CAPSULE

Activ Protect Zeolit 200 grame pulbereActiv Protect Zeolit 200 grame pulbere
Activ Protect Zeolit 200 grame pulbere
Produsul este prezentat ºi recomandat la Nasul TV de Dr. Cãtãlin Luca ºi Dr. Mihaela ...
RON 100
Mineral ZeolitMineral Zeolit
Mineral Zeolit
Detalii Mineral Zeolit Fiind singurul tip de zeolit folosit in scopuri terapeutice, Mineral Zeolit de la Royal Nutrition ...
RON 100
Activ Zeolit Silicic 250 cpsActiv Zeolit Silicic 250 cps
Activ Zeolit Silicic 250 cps
'ACTIV Zeolit Silicic produs de Laboratoarele Bionatura Plus este imbogatit cu siliciu, micronizat la 20 microni, cel ...
RON 190
Activ Zeolit Silicic 250 cpsActiv Zeolit Silicic 250 cps
Activ Zeolit Silicic 250 cps
ACTIV Zeolit Silicic produs de Laboratoarele Bionatura Plus este imbogatit cu siliciu, micronizat la 20 microni, cel mai ...
RON 190
Trioncolinat 3Trioncolinat 3
Trioncolinat 3
Detalii Cancerul este boala secolului XXI, avand o perponderenta ridicata fata de majoritatea altor boli, cu peste ...
RON 250
Zeolit Natural 100%Zeolit Natural 100%
Zeolit Natural 100%
Prezentare: Flacon cu 180 cps, 600 mg per cps – pret 90 lei Sunt binecunoscute efectele detoxifiante ale ...
RON 90
Zeolit Natural 100%Zeolit Natural 100%
Zeolit Natural 100%
Prezentare: Flacon cu 180 cps, 600 mg per cps " pret 90 lei Sunt binecunoscute efectele detoxifiante ale mineralului ...
RON 90
Colon DetoxColon Detox
Colon Detox
Produsul Colon Detox vine în sprijinul persoanelor suferinde pentru a le oferi cele mai bune rezultate în ...
RON 90
Trioncolinat 2Trioncolinat 2
Trioncolinat 2
Detalii Trioncolinat 2 este un supliment natural, care este fabricat dintr-o serie de plante esentiale care au diferite ...
RON 250

ACTIV PROTECT ZEOLIT 250 CAPSULE ESTE LISTAT IN: