Inscrie firma »
F************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Activ Protect Zeolit 200 grame pulbere

Activ Protect Zeolit 200 grame pulbere

Tip produs: cura detoxifianta | tratament naturist | supliment alimentar natural
Producator: BIONATURA
 

Prezentare Activ Protect Zeolit 200 grame pulbere

Produsul este prezentat ºi recomandat la Nasul TV de Dr. Cãtãlin Luca ºi Dr. Mihaela Olaru.
Curã detoxifiantã cu Zeolit ajutã la restabilirea unui echilibru al nivelului de pH din organismul uman ajungând la alcalinitatea sãnãtoasã: De fiecare datã când zeolitul micronizat intrã în corp, sistemul este condus spre un pH alcalin (pH 7.35-7.45), care reprezintã nivelul optim de pH-ul pentru organism. Zeolitul apropie ºi limiteazã protonii în exces ce conduc la producerea aciditãþii ºi în acest mod ajutã în tratarea multor afecþiuni de la artritã la hiperaciditate ºi candidozã.

O curã de detoxifiere a organismului este idealã pentru a preveni ºi trata constipaþia ºi pentru prevenirea afecþiunilor de tranzit lent al intestinului.Dr. Catalin Luca

Odatã cu detoxifierea organismului, putem scãpa ºi de 2 – 3 kg în plus. Pentru ajutorul organele foarte stresate în procesul digestie, detoxifierea organismului este foarte indicatã, ajutând: vezica biliarã, rinichii, ficatul. Colonul – „groapa deºeurilor“ din organism – este un prim pas facut spre detoxifiere ºi curãþare a organismului.

Produsele pline de E-uri (conservanti, indulcitori, amelioratori) precum pâinea, dulciurile, biscuiþii, accentueazã o nevoie a urmãrii unei cure de detoxifiere a organismului.
Legumele ºi fructele consumate zilnic sunt tratate cu pesticide ºi ierbicide, substanþele folosite afecteazã mecanismul implicat în detoxifierea organismului.
O detoxifiere a organismului folosind Zeolit este necesarã pentru cã, consumul de carne provenind de la animalele tratate cu antibiotice ºi hrãnite pe bazã de hormoni de creºtere, afecteazã viaþa de zi cu zi.
O bunã parte a alimentelor din comerþ au ascunsã margarina în compoziþie, cazuri în care peºtele prezintã contaminaþii cu mercur. Intoxicaþia se produce fãrã a ne da seama astfel cã, o detoxifiere a organismului folosind Zeolit devine necesarã.
Folosirea la gãtit a vaselor din aluminiu iar apa potabila conþine deasemenea metale grele, aluminiu ºi chimicale. Medicamentele ºi vaccinurile conþin substanþe toxice astfel cã, toate acestea fac din procesul de detoxifiere a organismului o obligaþie pentru omul ce trãieºte vremurile noastre.
Cosmeticele folosite, detergenþii ºi produsele de îngrijire corporalã pline de substanþe toxice.
Riscul la care ne expunem zilnic când respirãm gaze de eºapament ºi emisiile industriale ce conþin mercur, arsen, antimoniu, cadmiu. Stãri de agitaþie ºi migrene determinate de plombe dentare ce conþin mercur. Cura de Detoxifiere a organismului devine mai mult decât necesarã.
Dintre toxinele ce nu au ce cãuta într-un organism sãnãtos, face parte amoniacul. Mulþi oameni cu boli de ficat sau afecþiuni ale rinichilori au murit din cauza unui surplus de amoniac aflat în sânge.
O persoanã normalã poate susþine un nivel scãzut al amoniacului în sânge dar ºi acelea este nociv ºi atacã sistemul imunitar. Funcþionarea sãnãtoasã a ficatului face ca amoniacul sa fie transformat în urinã. Importanþa cea mai mare a consumãrii zeolit-ului este capacitatea acestuia de eliminare a amoniacului din organismul uman, ceea ce reduce presiunea pusã pe ficat sau rinichi.

Amoniacul rãmas neprocesat se datoreazã ficatului ce nu mai este capabil sã facã faþã astfel este posibil intrarea în circuitul sanguin al acestei toxine, ajungând pânã la nervii din sistemul central.
Recomandãm produsul Activ Protect Zeolit Pulbere, produs naturist în cutie de 200 g ce ºi-a dovedit eficienþa în timp.

Tratamentul de detoxifiere folosind Activ Protect Zeolit se administreazã foarte uºor:

Majoritatea produselor ce detoxificã sunt administrate cu dificultate ºi multe dintre acestea necesitã injectarea în sânge sau administrare sub formã de clismã. Zeolitul lucreazã la un nivel celular, nu are miros sau gust ºi poate fi administrat pe stomacul gol, sub formã de capsule, în formã de soluþie sau praf.

Organismul se detoxificã zilnic prin mecanismele sale naturale ºi care funcþioneazã dupã ciclul cotidian. În mod frecvent, organismul se debaraseazã de toxine prin organele sale, prin colon, rinichi, plãmâni, ficat ºi piele. O alimentaþie bogatã în grãsimi, carne, alimente rafinate, produse chimice, lactate grase, implicit duc la împiedicarea procesului de detoxifiere a organismului.
Prin detoxifiere a organismului folosind Zeolit se realizeazã un proces ce ajutã la eliminarea, neutralizarea ºi transformarea toxinelor din organismul uman, disfuncþiile colonului, digestia dificilã, problemele hepatice, problemele respiratorii, tulburãrile renale ºi cutanate sunt primele semne cã organismul beneficiazã de o detoxifiere deficitarã.

Studiile clinice fãcute pe voluntarii carora li s-a administrat zeolit au ajuns sã demonstreze o creºtere a excreþiei urinare în termen de o sãptãmâna, de 5 – 7 ori mai mult decât în mod normal. Astfel, în tot procesul de detoxifiere folosind zeolit, o hidratare din abundenþã este indicatã.

Proprietãþile ºi acþiunea Zeolitului micronizat în formã de pudrã este de antioxidant puternic.

Pudra ce provine din Zeolitul micronizat ajutã la eliminarea toxinelor din corp,ºi ajutã corpul uman în procesul de detoxifiere având ca rezultat îmbunãtãþirea tuturor funcþionalitãþilor.

Produsul se pãstreazã în flacon bine închis, ferit de cãldurã ºi umiditate. Acest produs este din gama suplimentelor alimentare ºi nu trebuie sã înlocuiascã un regim alimentar variat ºi echilibrat. Doza zilnicã recomandatã nu trebuie sã fie deãpºitã!

Zeolitul nu suferã schimbãri datorate temperaturii. Fie cã este adãugat la gãtit, copt, lãsat într-o maºinã pe timp de varã în lunile fierbinþi, sau pus în congelator, zeolitul nu este afectat ºi ramâne complet stabil.Zeolit conþine o cantitate micã de apã, dacã produsul suferã congelare aºadar, înainte de consum, puneþi-l la o temperaturã ce se apropie cu cea a camerei pentru încãlzire.

FDA, cunoscuta drept agenþia americanã pentru control la hrãnii ºi al medicamentelor, conform acesteia, administrarea înternã a zeolitului nu prezintã riscuri pentru sãnãtate. Contraindicaþii existã în cazul în care zeolitul este administrat concomitent cu medicamentele ce se bazeazã pe litiu sau alte metale. Acest lucru se datoreazã eliminãrii din organism a acestora neputându-se exercitarea acþiunii terapeutice.

Pentru un rezultat semnificativ este recomandat o curã de cel puþin 4 luni / an folosind Zeolit Protect.



Compoziþie:

Zeolit mineralizat 600 mg/capsulã. de preferinþã înainte de mese cu 30 de minute


Se poate administra cu apã platã, cu sucul preferat sau cu ceai.
Contraindicaþii: nu existã, însã trebuiesc consumate lichide aproximativ 1,5 – 2 LITRI.



În caz de supraîncãrcãre a organismului cu toxine, pot apãrea uºoare stãri de greþuri, de de vertij sau migrene ce se datoreazã procesului de detoxificare. Pentru a evita aceste reacþii, se recomandã reducerea dozei pânã în momentul în care simptomele încep sã disparã dupã care, doza recomandatã se reia doza.

Doza zilnicã recomandatã este de câte 1 / 2 linguriþã de 2 ori pe zi, dimineaþa ºi seara înainte cu 30 de minute de masã administrat cu apã, suc sau ceai.
PREZENTARE F**************************
MEMBRU
GRATUIT
F**************************
24 818 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: remedii bio - produse medicinale - tratamente naturale

PRODUSE ASEMANATOARE CU ACTIV PROTECT ZEOLIT 200 GRAME PULBERE

Colon DetoxColon Detox
Colon Detox
Produsul Colon Detox vine în sprijinul persoanelor suferinde pentru a le oferi cele mai bune rezultate în ...
RON 90
Biostem S50Biostem S50
Biostem S50
Promotie Martie 2+1: La 2 cutii de BIOSTEM cumparate, primiti o cutie CADOU ! Economisiti 450 ...
RON 450
Oxigenare-celulara-Bionatura Plus 2X30 mlOxigenare-celulara-Bionatura Plus 2X30 ml
Oxigenare-celulara-Bionatura Plus 2X30 m...
Prezentare Trãim o vreme ce se aflã sub domnia stresului, a crizei de timp, a poluãrii ºi a ...
RON 320
Ganoderma LucidumGanoderma Lucidum
Ganoderma Lucidum
Ganoderma este produsa dintr-o combinatie de 6 specii de Ganoderma Lucidum, miraculosul rege al plantelor. Ajuta la ...
RON 137
Spiro GrassSpiro Grass
Spiro Grass
Spirulina 100% certificata organic Alfalfa Grau arnaut Iarba de orez Spirulina 100% certificata organic Alfalfa ...
RON 207
ExcelliumExcellium
Excellium
Gano Excel este un un adevãrat pionier la nivel mondial în ceea ce priveºte producerea ºi ...
RON 137
Gano Tea SOD (100% natural)Gano Tea SOD (100% natural)
Gano Tea SOD (100% natural)
Un amestec perfect de sãnãtate ºi gust Ganotea Sod (super oxid dismutazã) este o ...
RON 44
Royal ExcelliumRoyal Excellium
Royal Excellium
ROYAL EXCELLIUM este o combinaþie de Lãptișor de Matcã ºi Ganoderma lucidum Mycellium ...
RON 164
Gano FreshGano Fresh
Gano Fresh
Pentru toata familia! 1. Fortifica dantura sensibila 2. Previne aparatia cariilor 3. Previne depunerea de ...
RON 31

ACTIV PROTECT ZEOLIT 200 GRAME PULBERE ESTE LISTAT IN: