Inscrie firma »
Vila Lux Brasov

Vila Lux Brasov

Tip produs: Vila Brasov | vanzare vila lux | vila Drumul Poienii
Telefon: click aici0733092093
Producator: STARTIMOB EXPERT SRL
Pret: 840000.00 EUR
Persona Contact:
Popa Elena Aura
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Vila Lux Brasov

Va propunem spre achizitie o vila situata intr-o zona rezidentiala a Brasovului .

Proprietatea se dezvolta pe patru niveluri - demisol, parter, etaj si un etaj partial - loft cu terasa - fara a iesi din regimul de inaltime al vecinatatilor, definit de volume P+1.

Fatada catre strada anunta si sintetizeaza imaginea generala a locuintei, o combinatie neasteptata de texturi naturale si volume, reinterpretand materialele consacrate ale caselor traditionale - soclu de piatra, pereti exteriori placati cu lemn si volume finisate cu tabla, toate in culorile naturale ale fiecarui material.

Solutia arhitecturala a rezultat in primul rand de la amplasamentul acestei case: un teren de 1100 mp in panta orientat spre sud si o perspectiva senzationala asupra centrului vechi al Brasovului. Constructia se aseaza firesc pe terenul inclinat prin decalarea nivelelor etajelor, cu exceptia unui volum in consola (aprox. 3 metri) deasupra demisolului ce adaposteste principalul spatiu al casei - camera de zi. Din punct de vedere tehnic s-a optat pentru utilizarea unei structuri metalice (exceptand demisolul din beton), fapt ce a permis executia consolei si realizarea unor mari ferestre pe trei laturi ale acestui spatiu.

Functional, demisolul include zona de acces in locuinta, un birou-biblioteca, o pivnita de vinuri si spatii tehnice, parterul este dedicat zonei de zi: camera de zi, sufragerie si bucatarie, iar etajul cuprinde dormitoarele. Dormitorul matrimonial beneficiaza de o terasa deasupra livingului acoperita in mare masura cu gazon. Camerele destinate copiiilor, amplasate una deasupra celeilalte dispun la randul lor de aceeasi orientare spre panorama orasului vechi. Zona de zi de la nivelul parterului comunica puternic cu peisajul atat prin transparenta si dimensiunea suprafetelor vitrate ale livingului cat si prin intermediul celor doua terase (stanga, dreapta) realizate prin sistematizarea verticala a terenului.

Materialele folosite la finisajele interioare si exterioare se inscriu de asemenea in contextul zonei: piatra naturala gradinata, metal polisat si lacuit, tabla de cupru oxidata, lamele din lemn baituit, mozaic cu piatra de rau spalat, tencuieli decorative texturate.

Cocotata pe un versant destul de abrupt, cu o priveliste minunata asupra imprejurimilor Brasovului, casa vorbeste prin fiecare detaliu despre grija si rabdarea cu care a fost construita.

Locuinta propriu-zisa a fost in totalitate gandita impreuna cu spatiul ce o inconjoara iar lemnul si piatra sunt omniprezente: de la ingenioasa poarta de acces la fatadele cu lambriuri tratate special, ce imbraca o parte semnificativa a casei, la treptele care ordoneaza spatiul gradinii si la terasa acoperita, cu gratar incastrat in masa.

Piesa de rezistenta a acestui sistem minutios gandit este \"constelatia\" incastrata in plafon, care in noptile instelate prelungeste si raspunde stralucirilor cerului. Mobilierul ales este unul aproape minimalist, peisajul fiind cel care acapareaza literalmente privirea. Chiar si in aceste conditii, arhitectul a ales sa sporeasca luminozitatea prin diverse trucuri: parchetul deschis la culoare ce delimiteaza spatiul livingului a fost baituit alb si apoi tratat cu rasina epoxidica, deasupra canapelelor si a masutei din living a fost amplasat un luminator, pentru platforma pe care se afla barul si locul de luat masa s-a folosit din plin sticla etc.

Dormitoarele beneficiaza de asemenea de largi deschideri spre imprejurimi, cel mai castigat fiind dormitorul matrimonial care, pe langa o cocheta terasa, are si vedere directa spre Tampa.

O parte semnificativa a mobilierului a fost desenata de arhitect si realizata sub atenta lui supraveghere, lucru ce se simte cu pregnanta in armonia spatiilor.
Desi cu o infatisare naturala, casa beneficiaza de tehnologii foarte noi, de la sistemul de securitate ce include accesul in garaj si deschiderea portii la sistemul de incalzire in structura ce nu permite zapezii sa se aseze, fara a trece cu vederea interfonul si radio-ul incorporate in structura fiecarei incaperi.

Vila se vinde mobilata si utilata .

Echipamentul electronic ( boxe, sisteme de sonorizare, TV) precum si tablourile nu intra in pretul de achizitie .

Casa este grandioasa si in acelasi timp confortabila si o puteti aprecia doar vizitand diferitele ei spatii .

Pret vanzare : 840.000 Euro .

Mai multe fotografii puteti gasi accesand site-ul firmei .
PREZENTARE STARTIMOB EXPERT SRL
LIGHT
MEMBER
STARTIMOB EXPERT SRL
36 718 accesari
Persoana de contact: Popa Elena Aura
Adresa postala: Brasov, str. Verii
Localitate: Brasov, Brasov
Telefon: click aici 0733092093
Contact Yahoo Messenger:
Website:

Activitate firma: startimob - agentie imobiliara brasov - inchirieri spatii industriale

PRODUSE ASEMANATOARE CU VILA LUX BRASOV

Pensiune Poiana BrasovPensiune Poiana Brasov
Pensiune Poiana Brasov
Agentia Startimob va propune spre achizitie o vila tip duplex amplasata intr-un cadru natural din Statiunea Poiana ...
EUR 780000
Pensiune Poiana BrasovPensiune Poiana Brasov
Pensiune Poiana Brasov
Proprietate tranzactionata !!! Agentia Startimob va propune spre achizitie o vila tip duplex amplasata intr-un cadru ...
EUR 780000
Vila semimobilata zona Olimpia BrasovVila semimobilata zona Olimpia Brasov
Vila semimobilata zona Olimpia Brasov
Proprietate inchiriata !!! Agentia Startimob va propune spre inchiriere o vila deosebita atat prin structura cat si ...
EUR 2000
Vila Schei BrasovVila Schei Brasov
Vila Schei Brasov
Agentia Startimob va propune spre achizitie o vila amplasata in zona rezidentiala de case din cartierul Scheii ...
EUR 600000
Nivel in vila cu pozitionare ultracentralaNivel in vila cu pozitionare ultracentrala
Nivel in vila cu pozitionare ultracentra...
Agentia Startimob va propune spre vanzare un apartament situat la etajul unei vile, atuu-ul proprietatii fiind oferit de ...
EUR 230000
Casa mobilata BranCasa mobilata Bran
Casa mobilata Bran
Proprietate tranzactionata !!! Agentia Startimob va propune spre achizitie o casa mobilata si utilata complet, situata ...
EUR 110000
Casa Mobilata SanpetruCasa Mobilata Sanpetru
Casa Mobilata Sanpetru
Proprietatea s-a inchiriat !!! Startimob va propune spre inchiriere o casa in stil mediteranean, situata in Sanpetru, ...
EUR 700
Vila mobilata Sacele BrasovVila mobilata Sacele Brasov
Vila mobilata Sacele Brasov
Agentia Startimob va propune spre vanzare o vila deosebita situata in cartierul Baciu din Sacele. Vila a fost ...
EUR 300000
Vila mobilata ultracentral BrasovVila mobilata ultracentral Brasov
Vila mobilata ultracentral Brasov
PROPRIETATEA S-A INCHIRIAT !!! Agentia Startimob va propune spre inchiriere o casa mobilata si utilata lux, situata in ...
EUR 1000