Inscrie firma »
Spalier pentru gradina

Spalier pentru gradina

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Spalier pentru gradina

Spalierul pentru gradina va sustine plantele cataratoare, legumele, fructele sau florile dvs preferate, decorand astfel gradina dvs.

Model rezistent la intemperii
Material: Metal
Culoare: verde
Dimensiuni: 38 x 190 cm

Plantele cataratoare nu sunt numai decorative dar sunt si practice.Totusi, atunci cand sunt lasate pe peretii caselor, pot lasa urme inestetice pe ziduri. Lasati-le mai degraba sa creasca pe acest spalier special pentru gradina.

Dimensiunile spalierului pentru gradina sunt aproximativ 38 cm in diametru si 190 cm inaltime. Spalierul se livreaza in parti induviduale si poate fi usor de montat. Se poate demonta si schimba oricand, nu este o constructie permanenta. Spalierul este din metal vopsit in culoarea verde si se potriveste perfect in gradina ta. Partea de sus este prevazuta cu zabrele decorative, oferind un suport perfect plantelor cataratoare.

Spalierul poate fi folosit pentru legume si fructe cu ar fi fasolea, capsunile sau vita de vie. Constructia este stabila si dimensiunea de 30 cm va permite accesul facil astfel incat sa puteti culege usor recolta.
Elementele decorative nu sunt incluse.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
643 022 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

SPALIER PENTRU GRADINA ESTE LISTAT IN: