Inscrie firma »
Set 3 buc sticlute cu dop de pluta, 150 ml - Stea

Set 3 buc sticlute cu dop de pluta, 150 ml - Stea

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Set 3 buc sticlute cu dop de pluta, 150 ml - Stea

Set 3 buc sticlute cu dop de pluta, 150 ml - Stea reprezinta un set 3 bucati, fabricate din sticla versatila, in forma de stea, intr-un set de 3, perfecte pentru condimente, mancare de casa si alte alimente - ideal pentru bucatarie, baie, etc
Cu un dop practic, care inchide continutul si protejeaza impotriva influentelor externe - ideal si pentru ierburi, ceaiuri, flori, pulberi, saruri, granule si multe altele.
Fabricate din sticla, culoare: transparent, dop din pluta, culoare dop: lemn - aspect decorativ, design de stea, ce atrage privirea, perfect pentru depozitare sau ca si cadou de Craciun sau alte aniversari.
Poate fi folosit ca element decorativ in intreaga gospodarie sau ca si cadou - excelent pentru depozitarea diferitelor ingrediente de patiserie - poate fi folosit si pentru ustensile de artizanat.
Dimensiuni: aproximativ latime 9,5 x inaltime 10 x adancime 6 cm, capacitate: aproximativ 150 ml, greutate: aproximativ 606 g.
Rol practic si decorativ: sticlute clasice, elegante, in forma de stea, vin intr-un set atragator de 3 buc si sunt un punct de atractie in fiecare gospodarie. Vasele sunt realizate din sticla transparenta, astfel incat sa puteti vedea intotdeauna continutul. Dopurile practice inchid sticlele si protejeaza interiorul de influentele externe. Cu o capacitate de aproximativ 150 ml fiecare, recipientele masoara aproximativ 9,5 x 10 x 6 cm pe bucata.
Sticlele sunt cele mai potrivite pentru depozitarea alimentelor, de ex. : condimente, ierburi, ceaiuri, flori, pulbere, granule si plante de casa, cum ar fi propriile amestecuri de ceai. Extraordinar: designul stelei. Borcanelele dau o nota de rafinament pe raft, pe masa, pervazul ferestrei, caminul si multe altele.
Indiferent daca este umplut cu ingrediente pentru produse de patiserie sau produse finite, puteti face creatii proprii, de bun gust - sunt o atractie incantatoare.
Un alt avantaj: recipientele pot fi, de asemenea, utilizate excelent in sectorul decorarii si artizanatului.
Deci, sunt ideale ca si cadou sau pentru colectionarea margelelor, sclipici & Co. Practic - util.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
641 873 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

SET 3 BUC STICLUTE CU DOP DE PLUTA, 150 ML - STEA ESTE LISTAT IN: