Inscrie firma »
Organizator pungi pentru usa dulapului - Fun

Organizator pungi pentru usa dulapului - Fun

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Organizator pungi pentru usa dulapului - Fun

Organizator pungi pentru usa dulapului " Fun este un dispenser pentru pungi ce va ofera o solutie optima pentru economisirea spatiului, in vederea depozitarii pungilor din plastic.Pur si simplu agatati acest suport pentru pungi de usa dulapului dvs,in baie sau bucatarie si nu veti mai avea dezordine in aceasta privinta.
Organizatorul pentru pungi este usor de instalat, nu necesita gaurire, scule, clei, doar se agata in interiorul sau exteriorul dulapului, de usa acestuia, care nu trebuie sa aiba grosimea mai mare de 2 cm.
Organizator pungi pentru usa dulapului " Fun este spatios, gratie dimensiunilor sale considerabile, putand fi introduse pana la 30 bucati pungi de plastic de cumparaturi ( fabricate din material subtire).
Organizator pungi pentru usa dulapului " Fun este extrem de versatil, are capacitatea cilindrica a unui sac de gunoi de 20 litri si poate fi folosit, atat in baie, cat si in bucatarie, pentru depozitarea produselor de curatenie, accesorii baie (recipiente cu sampon, gel, pasta de dinti, produse cosmetice).

Organizator pungi pentru usa dulapului " Fun este fabricat din materiale de inalta calitate, otel placat cu crom, un material durabil, rezistent la rugina si coroziuni si se integreaza cu usurinta in orice baie sau bucatarie, gratie aspectului sau minimalist si modern.
Dimensiuni: inaltime 38 cm x lungime 20 cm x adancime 15 cm.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
640 813 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

ORGANIZATOR PUNGI PENTRU USA DULAPULUI - FUN ESTE LISTAT IN:

ORGANIZATOR PUNGI PENTRU USA DULAPULUI - FUN - PRODUSE SIMILARE