Inscrie firma »
Maner cu ventuze pentru cada

Maner cu ventuze pentru cada

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Maner cu ventuze pentru cada

Acest maner cu ventuze pentru cada poate fi aplicat pe orice suprafata neteda (de faianta, ceramica, sticla, portelan, fibra de sticla), cu scopul de a facilita miscarile in baie, in special pentru persoanele cu probleme de mobilitate . Acest produs revolutionar iti creeaza senzatia ca un prieten de tine de mana . Se lipeste in cateva secunde pe orice suprafata neteda, fara suruburi, fara nici un fel de instrument. Este foarte usor de utilizat . Trebuie doar sa-l asezati pe o suprafata curata, neteda, nu poroasa, si sa activati sistemul de blocare de siguranta. Asta este tot si manerul va fi fixat in conditii de siguranta.
Acest maner nu este fabricat pentru a sustine intreaga greutate a unui adult. Acum, va veti simti confortabil si foarte sigur atunci cand iesiti din cada de baie sau dus. A sta jos si a va ridica in picioare nu va mai fi o problema pentru cei care sufera de dureri de spate. Acest maner cu ventuza este atat de usor de fixat si eliminat, incat il puteti lua oriunde . Intrarea sau iesirea din cada de baie sau cabina dusului nu a fost niciodata atat de confortabila si nici in conditii de siguranta. Acum aveti siguranta si confort datorita acestui maner cu ventuze pentru cada.Numar ventuze: 2.Verificati modul in care a fost aplicat, inainte de folsire si reaplicati manerul daca este necesar.
Atentie!
Inainte de fiecare utilizare verificati puterea de prindere a manerului, daca este necesar reaplicati inca o data manerul!
Culoare: predominant alb, cu insertii de albastru.
Lungime: 34 cm, latime 15 cm.

Instructiuni de folosire:
- Inainte de folosire cititi cu atentie instructiunile.
- Manerul cu ventuze pentru cada este facut pentru a va ajuta la efectuarea miscarilor natural ale corpului si pentru a va mentine echilibrul, cand intrati sau iesiti din cada de baie sau cabina dusului.
- Acest maner nu este fabricat pentru a sustine intreaga greutate a unui adult.
-Va rugam ca in momentul folosirii acestui maner sa fiti constient de propriile abilitati, puteri si limitari ale miscarilor corpului dvs.
- Acest maner poate fi montat in cabine de baie din fibra de sticla sau panouri de dus din sticla.
- A nu se aplica pe usa cabinei de dus care culiseaza.
-Acest maner se aseaza numai pe suprafete netede, pe placi de faianta, ceramica, sticla, portelan, fibra de sticla. Suprafata pe care se aplica nu trebuie sa fie poroasa.
-Acest maner NU se aplica pe: zidarie, lemn, suprafete vopsite, pe mozaic ceramic.
-Inainte de aplicarea manerului verificati starea suprafetei pe care veti aplica acest dispozitiv, intrucat suparafata trebuie sa nu aiba niciun defect.
-Inainte de aplicarea manerului, suprafata pe care se aplica trebuie curatata cu alcool, lasata sa se usuce si apoi se instaleaza manerul.
-Manerul NU se aplica pe o suprafata care sta in lumina razelor directe ale soarelui.
-Inainte de aplicare, verificati starea ventuzelor.Ventuzele nu trebuie sa fie crapate, sparte sau deteriorate.
-Cu ambele parghii ridicate, puneti manerul pe suprafata dorita, apoi inchideti parghiile.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
644 172 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

MANER CU VENTUZE PENTRU CADA ESTE LISTAT IN: