Inscrie firma »
Lupa portabila pentru smartphone

Lupa portabila pentru smartphone

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Lupa portabila pentru smartphone

Lupa portabila pentru smartphone este o lupa 3d portabila smartphone special conceputa pentru a mari ecranul telefonului, ajutandu-va sa nu va mai obositi privirea.
Acest ecran lupa telefon mareste ecranul telefonului, efectul va fi impresionant, facand filmele, clipurile video, cititul ziarelor de pe telefon, mult mai simplu si mai placut. Aceasta lupa smartphone poate atenua disconfortul si oboseala vizuala cauzata de atentia pe termen lung la un mic ecran.
Lupa portabila pentru smartphone este convenabila si usor de folosit. Dispozitivul pentru marirea imaginii telefonului este usor de pliat si usor de transportat. Poate fi folosit in interior, camping, calatorii, agrement, etc. Atata timp cat este usor de transportat, va puteti bucura de experienta filmului oricand, oriunde si veti deveni centrul tuturor.Lupa portabila pentru smartphone are o putere de marire de 3 x fata de ecranul telefonului. Imaginea este clara si efectul este mai puternic!

Aceasta lupa portabila smartphone are un design simplu si rafinat, elegant si portabil, potrivit pentru toate produsele gen smarthone. Darul vostru va face pe toti fericiti, fiind un produs potrivit pentru copii, dar si persoane varstnice.
Dimensiuni: 15 x 20 x 15 cm.
Material: ABS.
Culoarea: alb.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
430 703 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

LUPA PORTABILA PENTRU SMARTPHONE ESTE LISTAT IN: