Inscrie firma »
Lampa, aplica de oglinda cu 4 led-uri si prindere cu ventuze

Lampa, aplica de oglinda cu 4 led-uri si prindere cu ventuze

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Lampa, aplica de oglinda cu 4 led-uri si prindere cu ventuze

Lampa, aplica de oglinda cu 4 led-uri si prindere cu ventuze va ajuta sa puteti crea un machiaj perfect. Iti place atat de mult Glitter & Glamour" Atunci aceasta lampa de machiaj este perfecta pentru tine. Transforma-ti oglinda intr-un studio profesional de machiaj.
Nu mai e nevoie sa te machiezi la lumina slaba. Cu aceasta lampa de machiaj poti transforma fiecare oglinda intr-un studio profesional de machiaj.
Foarte usor de instalat pe oglinda (sau pe orice alta suprafata neteda) datorita celor trei ventuze.
Porniti si stingeti lampa cu comutatorul situat in lateral. Fara fir.
Aceasta iluminare de machiaj nu foloseste o priza sau alte puncte de alimentare. Necesita 4 baterii AA (nu sunt incluse).
Design portabil. Ideal de luat cu tine. Datorita dimensiunilor sale compacte si ventuzelor, iluminatul poate fi folosit oriunde. Se potriveste cu usurinta intr-o valiza sau geanta si este usor de instalat.
Instalare simpla. Montati cu usurinta cele trei ventuze pe o oglinda sau pe alta suprafata neteda. tineti ferm lampa de machiaj pentru cateva secunde si se fixeaza ferm.
Cele 4 lumini LED montate la oglinda sau pe un perete va pot aduce suficienta luminozitate in intuneric, lumina este mai moale si mai uniforma si nu va rani ochii tai in timpul utilizarii indelungate.
Lampa poate fi utilizata pe scara larga pentru: salon de coafura, oglinda de machiaj, oglinda de toaleta, fotografierea sau decorarea ferestrelor, dressing-ul si baie, expozitie de arta etc.
Cadou perfect: design practic si frumos, fara a dauna ochilor, potrivit pentru toata lumea, usor de utilizat, lumina de toaleta pentru baie este un cadou grozav pentru prietenii sau familia dvs.
Dimensiuni: 30 x 6 x 6 cm.
Pretul este pentru 1 bucata Lampa, aplica de oglinda cu 4 led-uri si prindere cu ventuze.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
641 512 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

LAMPA, APLICA DE OGLINDA CU 4 LED-URI SI PRINDERE CU VENTUZE ESTE LISTAT IN: