Inscrie firma »
Kit reparatie mobila - ceara si markere

Kit reparatie mobila - ceara si markere

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Kit reparatie mobila - ceara si markere

Repara si reda culoarea mobilei deteriorate. Este inevitabil ca dupa trecerea timpului, mobila din casa sa ramana nedeteriorata.
Kit-ul reprezinta o solutie eficienta pentru repararea mobilei si contine 12 piese, respectiv 6 batoane din ceara pentru umplerea imperfectiunilor mobilei si 6 makere de nuante diferite.
Batoanele din ceara va ajuta sa reparati imperfectiunile mobilei aparute in timp cum ar fi zgarieturi, gauri, lovituri etc. Cu ajutorul markerelor permanente veti reda culoarea mobilei ulterior astuparii defectiunilor.
Kit-ul este potrivit pentru restaurarea mobilei vechi.
Cele 6 markere si batoane de ceara vin in 6 nuante diferite, pentru majoritatea nuantelor de lemn : artar, stejar, cires, nuc, mahon si negru.
Ascundeti imperfectiunile si umpleti golurile cu ajutorul batoanelor speciale dupa care vopsiti cu markerul pentru a reda culoarea initiala. Folositi o carpa uscata imediat dupa ce vopsiti cu markerul pentru a sterge culoarea care excede suprafetei disctruse si reaplicati cu markerul pana ce ajungeti la intensitatea de culoare dorita. Amestecati culorile pentru un rezultat optim. Initial, incercati culorile pe o bucata alba de carton.
Dimensiuni articol: Greutate bruta: 145 gr. Greutate neta: 125 gr.
Ambalaj: cutie 14cm x 12.5cm x 3cm
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
644 172 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

KIT REPARATIE MOBILA - CEARA SI MARKERE ESTE LISTAT IN: