Inscrie firma »
Dulap pliabil textil cu sina-antracit

Dulap pliabil textil cu sina-antracit

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Dulap pliabil textil cu sina-antracit

Dulap pliabil textil cu sina prezinta un numar de 12 rafturi.Imbracamintea pusa pe umerase poate fi depozitata pe sina.
Confectionat din polipropilena; prezinta tuburi din otel (cadrul).
Dulapul are 12 rafturi pentru depozitarea hainelor, din care 2 rafturi mai mari, pentru depozitarea obiectelor mai voluminoase (cutii, cizme, etc.). In partea centrala, dulapul este prevazut cu o bara de haine.
Inaltimea intre 2 rafturi este de 32 cm aprox; lungimea sinei lungimea este de 25 cm, pe aceasta pot fi depozitate haine cu o lungime de 63,5 cm aprox.
Asamblare rapida si usoara
Prezinta 3 usi cu fermoare si curele, ce au carlig si bucla de fixare.
Dulapul pliabil textil cu sina-negru este ideal atunci cand aveti nevoie de un dulap in care sa va puteti pune obiecte personale, cum ar fi articole de imbracaminte, accesorii si incaltaminte.
Cadrul dulapului pliabil textil cu sina-negru este fabricat din tuburi de otel si conectori de plastic; se monteaza foarte usor datorita instructiunilor. In cele din urma, va rugam sa puneti capacul superior care este dotat cu 3 usi, ce pot fi inchise cu fermoare.
Dimensiuni (h x L x a): aprox. 175 x 148, 5 x 46 cm.
De fiecare parte a dulapului se afla cate 5 rafturi;fiecare raft masoara 33 cm x 43 cm, prin urmare, si doua rafturi cu o dimensiune de 57 x 43 cm.
Dulapul este usor de montat si este ideal pentru a proteja continutul acestuia de praf, umiditate si acarieni.
Acest dulap este foarte ideal si suficient de incapatorpentru a va organiza imbracamintea de sezon, incaltaminte, accesorii.
Este o alternativa viabila la un dulap greu si scump.
Poate fi pozitionat in casa, mansarda, pod, pivnita, birou.
Este ideal pentru depozitarea hainelor de iarna sau de vara. In gradina va puteti pastra, de asemenea, hainele de lucru.
Dulap pliabil textil cu sina-negru consta dintr-un total de 12 rafturi si o sina de haine. Stanga si dreapta rafturile sunt de aproximativ 33,5 x 43 cm. Centrat, in partea de jos are doua rafturi ce masoara aproximativ 57 x 43 cm. Inaltimea dintre rafturi este de aproximativ 32 cm; pe sina puteti pune haine cu o lungime de 63.5 , cum ar fi: jachete, paltoane, camasi tricouri si bluze Capacul textil opac este legat de picioarele cadrului. Dulapul are trei usi, ce au fermoarele cu unghi deschis in sus , sau puteti sa il fixati si cu Velcro. Usor si stabil.
Pentru a construi dulapul, trebuie doar sa urmati instructiunile de asamblare anexate. Cadrul dulapului este realizat din otel tubular usor, dar robust. Conectoarele fabricate din plastic dur transparent, sunt extrem de stabile, durabile si usor de manevrat.
Tesatura si rafturile din dulap sunt realizate din tesatura din polipropilena rezistenta la rupere si respirabila.

PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
643 022 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

DULAP PLIABIL TEXTIL CU SINA-ANTRACIT ESTE LISTAT IN:

DULAP PLIABIL TEXTIL CU SINA-ANTRACIT - PRODUSE SIMILARE