Inscrie firma »
Cutie textila cu litere autoadezive pentru inscriptionare - albastru

Cutie textila cu litere autoadezive pentru inscriptionare - albastru

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Cutie textila cu litere autoadezive pentru inscriptionare - albastru

Cutie textila cu litere autoadezive pentru inscriptionare " albastru este o cutie depozitare pliabila, colorata, ideala pentru a stoca obiectele pe care doriti sa le accesati cu usurinta, pastrandu-le curate si ordonate.Cutie textila cu litere autoadezive pentru inscriptionare " albastru prezinta un maner pentru a facilita scoaterea cutiei, in cazul in care veti aseza aceasta cutie depozitare textila in raft.
Acest cos textil depozitare, pe langa culoarea sa vie prezinta o particularitate: aveti posibilitatea sa creati diverse mesaje scrise pe cutie, intrucat veti primi litere autoadezive, impreuna cu aceasta cutie pentru depozitare.
Cutie fabricata din material textil, cu intaritura din carton. In momentul in care nu doriti sa o utilizati, o puteti plia, pentru a nu va ocupa spatiul de depozitare din casa.
Cutie textila cu litere autoadezive pentru inscriptionare - albastru poate fi folosita pentru depozitarea jucariilor, cosmeticelor, rechizitelor, obiectelor de papetarie, etc.

Cu alte cuvinte, aceste litere autoadezive va vor infrumuseta aspectul cosului textil pentru depozitare, dar au si un rol practic, in sensul ca va ajuta sa gasiti mai usor produsele pe care le-ati depozitat.

Dimensiuni: 30 x 30 x 30 cm.

Material: textil ( poliester), carton.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
642 371 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

CUTIE TEXTILA CU LITERE AUTOADEZIVE PENTRU INSCRIPTIONARE - ALBASTRU ESTE LISTAT IN: