Inscrie firma »
Cuier usa, cromat, dimensiuni 40 x 22 x 5 cm

Cuier usa, cromat, dimensiuni 40 x 22 x 5 cm

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Cuier usa, cromat, dimensiuni 40 x 22 x 5 cm

Cuier usa, cromat, dimensiuni 40 x 22 x 5 cm este un suport pentru haine, din metal cromat, ce se comercializeaza in 4 variante. Pretul este pentru 1 bucata, livrarea modelului se face aleatoriu.
Rol de : economisire a spatiului, extinde rapid optiunile de suspendare pentru textile, prezinta 8 carlige - o valoare reala in baie, hol, dressing, salon sau pur si simplu intr-un spatiu mic.
Pentru agatare usoara, pe usile standard - fara gaurire, fara insurubare, cu protectie impotriva zgarieturilor, pe spate.
Fabricat din metal cromat, in culoarea argintie, in 4 modele diferite pentru un aspect jucaus: floare, peste, insula, val. Pretul este pentru 1 bucata, livrarea modelului se face aleatoriu.
Ideal pentru agatat jachete, palarii, sepci, esarfe, prosoape (de mana), halate de baie si decoratiuni
Dimensiuni: aprox. latime 40 x inaltime 22 x adancime 5 cm, pentru usi cu o grosime maxima de aproximativ 2 cm.
Material: metal cromat.
Functionalitatea intalneste jocul: suportul pentru haine cu 8 carlige creeaza spatiu suplimentar pentru depozitare pe spatiul neutilizat anterior - si anume pe usa.
Nu ocupa mult spatiu si ofera o gama larga de optiuni pentru jachete suspendate, prosoape, halate de baie si decoratiuni. Este deosebit de versatil, deoarece cuierul de usa cu 8 carlige poate fi rapid inchis si scos si, prin urmare, poate fi utilizat flexibil in camere diferite.
Are doua console cu care poate fi usor agatat pe usile standard cu o grosime maxima de aproximativ 2 cm, fara gauri sau suruburi. Cu protectia impotriva zgarieturilor pe spate, cuierul se sprijina usor de usa si se evita zgarieturile de pe material sau de pe suprafata.
Atentie: cuierul suspendat pentru usa este disponibil in patru modele diferite intr-un aspect jucaus - floare, peste, insula si val. Acest lucru il face un adevarat punct de atractie cu o functie de valoare adaugata in fiecare camera.
******************* Pretul este pentru 1 bucata, livrarea modelului se face aleatoriu.*********************
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
644 172 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

CUIER USA, CROMAT, DIMENSIUNI 40 X 22 X 5 CM ESTE LISTAT IN: