Inscrie firma »
N***************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Miere de Manuka Kfactor 16 RAW 500 g - Wedderspoon

Miere de Manuka Kfactor 16 RAW 500 g - Wedderspoon

Producator: Wedderspoon
 

Prezentare Miere de Manuka Kfactor 16 RAW 500 g - Wedderspoon

Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw, aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcan. Aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator. Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO. Atunci cand alegeti o miere de manuka cititi eticheta si daca vedeti Raw atunci beneficiati de MAI MULT!
Provenind dintr-un loc unde apicultorii vorbesc cu albinele proprii si isi fac timp sa inteleaga natura cu toata bogatia ei, produsele Wederspoon beneficiaza de o aprecieze generala in randul consumatorilor sai datorita calitatii exceptionale si consistentei sale.
Toata mierile de manuka raw Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande. Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea (si automat profitul) deoarece producatprul nu este de acord cu practicele neetice, ele nu sunt in armonie cu tot ce este natural si bun.
Ca metoda de testare si de diferentiere a nivelul de potential benefic al mierii Wedderspoon fiecare serie de miere de manuka este testata pe baza sursei de polen, a enzimelor vii, antioxidanti si alte componente fitochimice valoroase.
Avantajele mierii de manuka Wedderspoon:
- 100% RAW
- sunt produse in Noua Zeelanda nepasteurizate, fine si cremoase
- nu contin reziduri chimice
- nu contin antibiotice si organisme modificate genetic (GMO)
- nivelul activ din miere a fost obtinut exclusiv pe cale naturala
- stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator
- ambalajele nu contin substante BPA
- fiecare borcan este inregistrat putant fi detectata \"istoria\" incepand de la apicultor
- este o miere pura, autentica si nepasteurizata
Eplicatii despre mierea de Manuka Wedderspoon:
Apicultorii producatori ai mierii Wedderspoon folosesc practici de munca intensa si atent sustinuta astfel incat sa fie si sustenabila in timp tocmai pentru a putea asigura sanatatea albinelor, a stupului si a mentine si creste numarul albinelor lucratoare.
Albinele lor nu sunt hranite cu zahar (asa cum se mai practica in Indonezia sau China) pentru a putea inlocui mierea pierduta in urma colectarii din stup. Pe parcursul iernii albinele sunt coborate din zonele montane spre campii, iar apicultorii hranesc albinele cu 2-3 rame cu miere. Albinele sunt hranite cu mierea organica asigurandu-se astfel productia continua de miere organica certificata.
Toate mierile Wedderspoon sunt raw insemnand ca nu au fost procesate in nici un fel. Mierile ating in mod natural o temperatura de 42 de grade Celsius, aceasta fiind temperatura medie dintr-un stup cu albine lucratoare. Mierile RAW arata ca enzimele naturale ale albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele, precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs nealterate, intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii. Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor contine niciodata urme de antibiotice si reziduri chimice.
S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborat si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.
Spre exemplu: Mierea de manuka Activa16+ contine un echivalent de 16% solutie antiseptica. Aceasta activitate este stabila in conditii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta.
Wedderspoon testeaza in mod independent fiecare serie de miere intr-un Laborator acreditat din Noua Zeelanda pentru a-i putea determina activitatea.
Putem observa ca mierea de manuka Wedderspoon nu va depasi un grad de activitate de 16+ deoarece un astfel de nivel nu se regaseste in natura. Pentru a putea obtine un asemenea grad ridicat de activitate (si bineinteles un cost proportional) unele companii manipuleaza mierea folosind temperaturi extreme pozitive sau negative, dar care ucid enzimele albinelor, antioxidantii, vitaminele si minerale in decursul procesului.
HMF (HydroxyMethylFurfuraldehyde) este folosit cu rol de indicator al schimbarile conditiilor de caldura si depozitare sau a alterarii provenite din adaugarea unor markeri chimici precum Methyglyoxal (substanat ce indica nivelul de activitate din mierea de manuka). HMF este format in urma scaderii nivelului de fructoza in prezenta unui acid - caldura creste viteza acestei reactii. HMF apare in mod natural in aproape toate mierile. In mod obisnuit nivelul HMF este sub 10mg/kg la mierea proaspat extrasa. Nivelul maxim permis in Uniunea Europeana este de 40mg/kg.
Pentru a putea fi etichetata ca mierea de Manuka, mierea trebuie sa aiba un indice de polen in continut de cel putin 70% potrivit Jurnaulul de cercetari agrare al Noii Zeelande din 1985, vol. 28:39-7,0.
O mare majoritate a companiilor producatore de Miere de Manuka isi canalizeaza atentia asupra nivelului antibactrial, ignorand indicele de polen din miere (pollen count) precum si alte proprietati pe care mierea le-a dobandit in mod natural. Firma Wedderspoon garanteaza ca mierea sa de manuka contine unul din cei mai ridicati indici de polen din industrie, indice obtinut intr-o maniera naturala, asigurandu-si clientii ca beneficiaza de o miere pura, autentica de manuka, fara sa fie mixata in vreun fel.
Firma Wedderspoon a luat decizia de a nu folosi termenul comercial de UMF (Unique Manuka Factor) deoarece ACESTA se axeaza doar pe activitatea non-peroxidica (NPA) - proprietatile antibacterine ale mierii. Dar firma Wedderspooon este pasionata de promovarea multiplelor beneficii ale consumului de miere de manuka RAW si nu doar al nivelul de activitate antibacteriana.
Mierea de manuka 100% RAW Activa 16+
Este cea mai puternica miere raw Wedderspoon fiind bogata in nutrienti fiind foarte eficienta in vindecarea pe cale naturala a diverselor afectiuni. Este ideala pentru mentinerea sanatatii aparatului digestiv, dar si a altor probleme de sanatate. Ea este recoltata din tinuturile indepartate proaspete si curate din sudul Noii Zeelande. Fiecare serie de Miere de Manuka Wedderspoon Activa 16+ RAW este testata pentru a i se vedea indicele de polen, enzimele vii, nivelul de antioxidanti precum si a altor fitonutrienti. Testarea este facuta prin metode proprii fiind parte integranta a procesului de productie, aratand astfel si nivelul diferit de beneficii.
Mierea de manuka 100% RAW Activa 12+
Acesta miere este potrivita pentru consumul de zi cu zi, avand un nivel activ mai mic. Este ideal pentru revitalizarea sistemului imunitar sau pentru mentinerea unui sanatati optime la nivel digestiv. La fel ca si restul mierilor din gama Wedderspoon Raw Activa si nepasteurizata sunt garantate urmatoarele aspecte: nu contine antibiotice si organisme modificate genetic (GMO), fiecare barcan poate fi \"identificat\" pana la nivelul de apicultor conducator, nivelul de activitate din miere s-a format in mod natural, ambalajele nu contin substant BPA.
Mierea de manuka 100% RAW MIX
Este o miere de Manuka speciala care beneficiaza de toate beneficiile mierii de Manuka dar care are in plus miere poliflora din Noua Zeelanda.
Este un mix compus din 35% Miere de Manuka Raw si Miere Poliflora Raw cu un gust floral deosebit.
Mod de administrare:
1-2 lingurite cu jumatatea de ora inainte de mese
A nu se administra copiilor sub 1 an!
Nu este nevoie sa fie tinuta la rece dupa deschidere.
Informatii nutritionale (per 100g):
Calorii 322kCal
Carbohidrati 80g din care zaharuri 78g
Grasimi
PREZENTARE N*****************************
MEMBRU
GRATUIT
N*****************************
235 383 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
N*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: bionovativ - forte - telom-r

PRODUSE ASEMANATOARE CU MIERE DE MANUKA KFACTOR 16 RAW 500 G - WEDDERSPOON

Miere de Manuka KFactor 22+ RAW 250 g - WedderspoonMiere de Manuka KFactor 22+ RAW 250 g - Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 22+ RAW 250 g - ...
Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw, aceasta insemnand ca ...
RON 200.22
Miere de Manuka KFactor 12 RAW 250 g - WedderspoonMiere de Manuka KFactor 12 RAW 250 g - Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 12 RAW 250 g - W...
Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw, aceasta insemnand ca ...
RON 117.33
Miere de Manuka Kfactor 16 RAW 250 g - WedderspoonMiere de Manuka Kfactor 16 RAW 250 g - Wedderspoon
Miere de Manuka Kfactor 16 RAW 250 g - W...
Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw, aceasta insemnand ca ...
RON 126.25
Miere de Manuka KFactor 12 RAW 500 g - WedderspoonMiere de Manuka KFactor 12 RAW 500 g - Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 12 RAW 500 g - W...
Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw, aceasta insemnand ca ...
RON 188.74
Miere de Fag Organica Raw 325 g - WedderspoonMiere de Fag Organica Raw 325 g - Wedderspoon
Miere de Fag Organica Raw 325 g - Wedder...
Noua gama Weddersppoon Gold este ambalata in borcane de sticla elegante, care contin miere organica/raw foarte bogata ...
RON 95.65
Bomboane cu Miere de Manuka, Lamaie si Propolis 120 g - WedderspoonBomboane cu Miere de Manuka, Lamaie si Propolis 120 g - Wedderspoon
Bomboane cu Miere de Manuka, Lamaie si P...
Fara aditiviFara conservantiFara indulcitori artificialiToate ingredientele sunt naturaleIdeale in lunile reci ale ...
RON 40.81
Bomboane cu Miere de Manuka, Ghimbir si Echinacea 120 g - WedderspoonBomboane cu Miere de Manuka, Ghimbir si Echinacea 120 g - Wedderspoon
Bomboane cu Miere de Manuka, Ghimbir si ...
Fara aditiviFara conservantiFara indulcitori artificialiToate ingredientele sunt naturaleIdeale in lunile reci ale ...
RON 40.81
Bomboane cu Miere de Manuka, Eucalipt si Propolis 120 g - WedderspoonBomboane cu Miere de Manuka, Eucalipt si Propolis 120 g - Wedderspoon
Bomboane cu Miere de Manuka, Eucalipt si...
Fara aditiviFara conservantiFara indulcitori artificialiToate ingredientele sunt naturaleIdeale in lunile reci ale ...
RON 40.81
Bomboane cu Miere de Cimbru, Fenicul si Scortisoara 120 g - WedderspoonBomboane cu Miere de Cimbru, Fenicul si Scortisoara 120 g - Wedderspoon
Bomboane cu Miere de Cimbru, Fenicul si ...
Fara aditiviFara conservantiFara indulcitori artificialiToate ingredientele sunt naturaleIdeale in lunile reci ale ...
RON 40.81

MIERE DE MANUKA KFACTOR 16 RAW 500 G - WEDDERSPOON ESTE LISTAT IN:

MIERE DE MANUKA KFACTOR 16 RAW 500 G - WEDDERSPOON - PRODUSE SIMILARE