Inscrie firma »
F********************************************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Curs de calificare Receptioner Hotel

Curs de calificare Receptioner Hotel

Tip produs: curs receptie | curs receptionera | curs receptioner hotel
 

Prezentare Curs de calificare Receptioner Hotel

De fiecare data cand ne gandim la o afacere, cum putem sa-i pornim motoarele, ne gandim, alaturi de aspectele financiare, la oamenii care ne vor sprijini sa ne dezvoltam business-ul, la acei oameni care ne reprezinta, la imaginea afacerii noastre. In cazul unor afaceri precum domeniul hotelier (hotel, pensiune) imaginea o reprezinta omul de la intrare, primitor si dispus sa ne ajute in orice conditii, omul informat si profesionist. Acesta este receptionerul...

De fiecare data cand ne gandim la modalitatea in care ne putem dezvolta intr-un domeniu inovator si care solicita tot timpul o ,,re-inventare personala\", ne putem gandi cu siguranta la receptioner...

Pentru ca vorbim de eficienta, perspicacitate si cunostiinte diverse (inclusiv cunostiinte despre obiective turisice) este clar ca fiecare manager al unui hotel opteaza pentru persoane calificate in acest domeniu. Aceasta piata hoteliera este in dezvoltare, afirma unii specialisti in domeniu, fapt care implica si gasirea unor persoane pregatite, calificate.

Cei ce doresc sa lucreze in acest domeniu, sunt indemnati sa urmeze un curs de calificare receptioner. In urma acestuia vor dobandi competente specifice si transversale, utile in acest domeniu. Printre aceste competente numim: organizarea activitatii, promovarea imaginii hotelului/pensiunii, activitati specifice de inregistrare a sosirilor-plecarilor clientilor din unitate, asigurarea efectuarii platilor de catre clienti.

Pe scurt, care este profilul unui receptioner? Omul profesionist, caruia ii plac interactiunile cu cei din jur, cu o apetenta mare pentru a invata lucruri, cu un spririt autodidact si analitic.
PREZENTARE F**********************************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
F**********************************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cursuri calificare - cursuri acreditate