Inscrie firma »

S****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S****************************

NKO JOBS INTERNATIONAL s-a format prin profesionalism si prin recrutarea personalului competent si specializat in intermedierea de transport rutier intern si international, naval, maritim si aerian, atat in regim complet cat si grupaj.
Desi suntem la inceput de drum, ne propunem sa castigam increderea clientilor si a furnizorilor nostri prin calitatea si consecventa unei echipe operationale dinamice cu o vasta experienta in domeniul transporturilor. Venim in intampinarea clientilor cu cele mai bune solutii pentru eficientizarea rutelor si costurilor aferente transporturilor de marfa pe plan intern si international, incercand sa implementam solutii personalizate competitive. Intr-o piata mereu aflata in schimbare, acest lucru reprezinta factorul determinant pentru asigurarea succesului.
Prin profesionalismul serviciului de transport, flexibilitatea si seriozitatea in relatia cu furnizorii nostri, am reusit sa dezvoltam un sistem de transport multimodal performant si orientat catre cerintele cele mai exigent ale clientilor nostri.

Calitate:
Calitatea NKO INTERNATIONAL inseamna operativitate, disciplina si respect. Societatea castigand increderea clientilor sai, lideri in domeniile lor de activitate, oferind doar servicii de maxima calitate, acest lucru materializandu-se in parteneriate pe termen lung.

Competenta:
Una din premisele satisfactiei beneficiarilor de servicii este seriozitatea. Avem o structura operationala, capabila, dedicata si permanent informata, pentru care obiectivul principal este oferirea de servicii ce garanteaza intotdeauna succesul.

Consecventa :
Crearea si pastrarea unui parteneriat solid au la baza respectarea unor principii comune in relatiile comerciale. Pentru noi, coordonarea unei activitati la standarde inalte inseamna respectarea unui sistem de valori, pus in practica la fiecare cursa efectuata, intr-o permanenta interdependenta.

In afara de serviciile de transport rutier intern si international de marfuri generale, in regim complet sau grupaj, optimizate in functie de nevoile clientilor nostrii, putem asigura orice serviciu de transport rutier printre care: transport cu temperatura controlata, dube termoizolante si/sau TK, transport ADR, transport agabaritic autorizat si omologat, transport cu cisterne pentru marfurile in stare lichida, alimentare sau non-alimentare, transport aerian de marfuri si transport martim.
PREZENTARE S****************************
MEMBRU
GRATUIT
S****************************
2 385 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Transporturi » Transport aerian de marfuri

ULTIMELE PRODUSE ALE SC NKO JOBS INTERNATIONAL SRL

Transport Intern si International de MarfuriTransport Intern si International de Marfuri
Transport intern si international de marfuri
In afara de serviciile de transport rutier intern si international de marfuri generale, in regim complet sau grupaj, ...
EUR 1.00
Transport Marfa Rutier si Maritim Intern si InternationalTransport Marfa Rutier si Maritim Intern si International
Transport marfa rutier si maritim intern si intern...
Venim in intampinarea clientilor cu cele mai bune solutii pentru eficientizarea rutelor si costurilor aferente ...