Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Motorola Moto G 16GB - Negru

Motorola Moto G 16GB - Negru

Tip produs: motorola | moto g | 16gb
 

Prezentare Motorola Moto G 16GB - Negru

Moto G

Telefon exceptional. Pret exceptional.

Moto G este conceput pentru a realiza orice doresti - apeluri si distribuire fotografii, vizionare video-uri, verificare scoruri, obtinere directii, ascultare muzica etc. De asemenea, Moto G poate fi personalizat. Diferite carcase spate care pot fi schimbate pentru a reflecta stilul tau unic, si acces la peste un milion de aplicatii in magazinul Google Play care te ajuta sa creezi o experienta mobila proprie. Fiecare detaliu este exact asa cum iti doresti.

Cel mai clar ecran HD

Ecranul mare si extrem de clar este primul lucru pe care il vei observa. Este usor de utilizat cu o singura mana datorita design-ului curbat. Fiecare detaliu, intern si extern, a fost conceput sa impresioneze. Construit sa reziste o perioada lunga de timp. Daca te gandesti pe termen lung, sti ca Moto G este telefonul pe care il vei avea pentru o buna perioada de timp.

Ecran HD Edge-to-Edge

Ceea ce vei observa prima oara la Moto G este ecranul incredibil de clar. E un ecran mare care ajunge foarte aproape de toate cele patru colturi ale telefonului. Vizioneaza, citeste si navigheaza pe un ecran exceptional.

Corning Gorilla Glass

Moto G a fost construit sa reziste mult timp. Intrucat ecranul acestuia este fabricat cu Corning Gorilla Glass, ai parte de cea mai buna protectie impotriva zgarieturilor. Toate acestea, pentru a putea cu adevarat utiliza telefonul asa cum iti doresti fara a-ti face prea multe griji.

Rezistent la apa

Apa este cel mai mare inamic al telefonului tau. Pentru o protectie mai buna, Moto G este acoperit la suprafata cu un agent care respinge apa. Acum, nici macar o ploaie nu te va opri sa apelezi pe cineva.

Viteza Quad-Core pe tot parcursul zilei

Daca ai fost nervos vreodata pe faptul ca nu ai putut viziona sau accesa un anumit lucru de pe telefonul tau, atunci Moto G este ceea ce ti-ai dorit pana in acest moment. Cu sistemul de operare usor de utilizat Android, Moto G a fost conceput pentru orice lucru pe care doresti sa il faci - Youtube, verificare Gmail, navigare pe internet, gasire directii cu aplicatia Harti si multe altele. Moto G deschide o noua lume plina de posibilitati pentru tine.

Personalizeaza cu diferite culori pentru spate

Fiecare zi e diferita, iar telefonul tau Moto G poate fi,de asemenea, diferit. E doar alegerea ta daca doresti sa schimbi culoarea spate a telefonului, sau daca doresti sa setezi diferite actiuni pentru a nu te plictisi de acesta. Moto G iti ofera multe moduri de a fi tu insuti. Moto G vine cu un capac spate care se poate schimba extrem de simplu. Cumpara, orice capac spate - chiar 10 sau 20- care ti se potriveste. Cateva sunt cu model. Cateva sunt imprimate. Cateva cu flip. Dar toate sunt interesante. Iar apoi alege pe cea care ti se potriveste in functie de starea ta.

Bateria pe masura asteptarilor

Nu intotdeauna vei gasi o priza electrica pentru a putea incarca telefonul. Moto G este foarte inteligent cand vine vorba de baterie, pentru ca tu sa poti trece peste zi intreaga fara a ramane cu bateria descarcata.

Procesor Quad-Core

Nu e nevoie sa inchizi apelul pentru a trimite un email sau sa opresti aplicatia Youtube cand doresti sa trimiti un mesaj. Foloseste mai multe aplicatii fara probleme. Cu un procesor extrem de rapid, Moto G face fata cu usurinta nevoilor de multitasking.

Android avansat cu update garantat

Cu Moto G, vei avea parte de cea mai populara platforma mobila, sistemul de operare Android. Vei putea accesa rapid serviciile Google, peste un milion de aplicatii sau jocuri si multe, multe altele.

Camera

Moto G are doua camere: una pentru ce se afla in fata ta si una indreptata inspre tine. Atinge oriunde pe ecran pentru a face o poza, sau tine degetul pe ecran pentru a face multiple poze odata. Dupa care, treci mai departe si inregistreaza un video HD sau captureaza o fotografie panoramica. Trebuie doar sa glizezi pentru a avea acces la galerie sau pentru a mari o imagine. Cu cel mult trei pasi, distribuie rapid cele mai bune poze cu prietenii si familia. Moto G este singura camera foto de care ai nevoie pentru a putea face o poza si a tine legatura cu cei dragi.

Radio FM

Exista muzica in lume si mii dintre acestea sunt gratuite. Cauta muzica la radio FM. Asculta radio-ul tau preferat. Trebuie doar sa explorezi.

Actiuni vocale (Cautare Google pentru Android)

Daca te-ai plictisit sa tastezi, poti foarte usor sa efectuezi un apel, sa trimiti un email, sa verifici vremea, sa gasesti un restaurant bun si mutle altele, doar vorbind si utilizand aplicatia Cautare vocala Google pentru Android.

Magazin Google Play

Moto G iti ofera acces rapid la peste un milion de aplicatii. Muzica, jocuri, carti, emisiuni TV si filme. Toate le gasiti acolo, la o atingere distanta.

Motorola Migrate

Nu e nevoie sa pierzi continutul tau cand iti cumperi un Moto G. Poti copia pozele, filmarile, contactele SIM, chiar si, jurnalul apelurilor si a mesajelor de pe vechiul tau telefon Android in doar cativa pasi. Nici un cablu necesar.

Motorola Assist​

Moto G stie cand nu vrei sa fi deranjat, ca de exemplu, in momentul in care dormi sau esti intr-o sedinta. Peste noapte, lasa doar apelurile importante sa ajunga la tine. Poti seta diferite actiuni si exceptii pentru a functiona exact asa cum iti doresti.

M4DE Moto G

Am ales designeri de la brandurile noastre preferate sa creeze carcase in culori si stiluri speciale pentru Moto G.

Convorbiri extrem de clare

Moto G este foarte bun cand vine vorba de apeluri si detine doua microfoane de anulare a zgomotelor pentru a putea auzi cu usurinta persoana cu care vorbesti si invers.

Moto Care

Foloseste la maxim telefonul tau cu Moto care. Indiferent ca doresti sa citesti Intrebari Frecvente, sa comunici cu alti utilizatori, sau sa obtii ajutor direct prin aplicatia Moto Care, acum este foarte usor sa primesti ajutorul de care ai nevoie.

MOTOROLA si Stylized M sunt marci inregistrate Motorola Trademark Holdings, LLC. Corning si Gorilla Glass sunt marci inregistrate Corning, Inc. Google, Google Maps, Google Mail si YouTube sunt marci inregistrate Google, Inc.

PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
36 855 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: baterii externe - baterii extinse telefon - accesorii gsm

PRODUSE ASEMANATOARE CU MOTOROLA MOTO G 16GB - NEGRU

Motorola Moto G 8GB - NegruMotorola Moto G 8GB - Negru
Motorola Moto G 8GB - Negru
Moto GTelefon exceptional. Pret exceptional. Moto G este conceput pentru a realiza orice doresti - apeluri si ...
RON 950
FUEL: Cea mai mica baterie externa din lumeFUEL: Cea mai mica baterie externa din lume
FUEL: Cea mai mica baterie externa din l...
Cel mai mic incarcator pentru telefon din lume (3.3 x 2.3 x 1.3 cm) Ofera aproximativ 20 - 30 minute esentiale ...
RON 155
FUEL: Cea mai mica baterie externa din lume (Rosu)FUEL: Cea mai mica baterie externa din lume (Rosu)
FUEL: Cea mai mica baterie externa din l...
Cel mai mic incarcator pentru telefon din lume (3.3 x 2.3 x 1.3 cm) Ofera aproximativ 20 - 30 minute esentiale ...
RON 155
Cablu Lightning Anker Powerline 0.9mCablu Lightning Anker Powerline 0.9m
Cablu Lightning Anker Powerline 0.9m
Avantajul Anker®: Alatura-te celor peste 20 milioane de clienti ai brandului numarul 1 de incarcare. Qualcomm ...
RON 45
[NOU] Cablu de date USB-C - USB 3.1 Anker PowerLine II, 0.9m, Negru[NOU] Cablu de date USB-C - USB 3.1 Anker PowerLine II, 0.9m, Negru
[NOU] Cablu de date USB-C - USB 3.1 Anke...
Avantajul Anker®: Alatura-te celor peste 20 milioane de clienti ai brandului numarul #1 de incarcare. Transfer date ...
RON 74
Incarcator priza USB Anker PowerPort+ 1, Quick Charge 3.0Incarcator priza USB Anker PowerPort+ 1, Quick Charge 3.0
Incarcator priza USB Anker PowerPort+ 1,...
Avantajul Anker®: Alatura-te celor peste 10 milioane de clienti ai brandului numarul 1 de incarcare. Qualcomm ...
RON 83
Baterie extinsa 4400mAh Anker pentru Samsung Galaxy S3 (alb)Baterie extinsa 4400mAh Anker pentru Samsung Galaxy S3 (alb)
Baterie extinsa 4400mAh Anker pentru Sam...
Capacitate foarte mare: 4400mAh (cu un capac spate extins); Votaj 3.8V; Baterie Li-Ion. Construita cu celule de ...
RON 190
Baterie extinsa 4400mAh Anker pentru Samsung Galaxy S3 (albastru)Baterie extinsa 4400mAh Anker pentru Samsung Galaxy S3 (albastru)
Baterie extinsa 4400mAh Anker pentru Sam...
Capacitate foarte mare: 4400mAh (cu un capac spate extins); Votaj 3.8V; Baterie Li-Ion. Construita cu celule de ...
RON 190
Baterie extinsa 4400mAh Anker pentru Samsung Galaxy S3 (alb)Baterie extinsa 4400mAh Anker pentru Samsung Galaxy S3 (alb)
Baterie extinsa 4400mAh Anker pentru Sam...
Capacitate foarte mare: 4400mAh (cu un capac spate extins); Votaj 3.8V; Baterie Li-Ion. Construita cu celule de ...
RON 190

MOTOROLA MOTO G 16GB - NEGRU ESTE LISTAT IN: