Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Aparat cu ultrasunete contra rozatoare, lilieci si gandaci 11RC - 120 mp

Aparat cu ultrasunete contra rozatoare, lilieci si gandaci 11RC - 120 mp

Tip produs: aparat cu ultrasunete contra rozatoare
 

Prezentare Aparat cu ultrasunete contra rozatoare, lilieci si gandaci 11RC - 120 mp


Radarcan SC-11RC - Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor, soarecilor, gandacilor si liliecilor



Instalare si mod de functionare:

Aparatul emite ultrasunete, care sunt unde sonore de inalta frecventa, peste 20.000 Hertzi, limita maxima absoluta la care un om adult sanatos poate auzi. Insa aceste sunete, imperceptibile pentru urechea umana, sunt percepute ca pericol de soareci, sobolani, gandaci de bucatarie sau alte rozatoare si insecte. Acestia vor fi nevoiti sa paraseasca zona acoperita de aparat, fiind constant bombardati cu aceste unde ultrasonice.

In cazul liliecilor, aparatul actioneaza altfel. Acestia sunt animale nocturne, aproape oarbe, ce vaneaza hrana in adaposturi intunecoase. In acest scop, au trebuit sa isi ascuta alte simturi pentru a se orienta si a se deplasa. Astfel, liliecii emit sunete, care se lovesc de obiectele din jur, si se reflecta inapoi ca un ecou, liliacul localizand astfel potentiale obstacole. Functioneaza in acelasi mod ca si radarele. Practic, Radarcan SC-11RC actioneaza ca un sistem de bruiaj, interferind cu ultrasunetele emise de liliac. In acest fel, acesta nu va mai reusi sa isi gaseasca drumul, isi va pierde orientarea si nu va patrunde in zona acoperita de aparat, care este in suprafata de 120 mp.

Pentru a pune in functiune aparatul, doar trebuie sa il introduceti in priza, si acesta va incepe sa emita ultrasunetele. Dvs. nu veti auzi nimic, dar doua led-uri, unul de culoare rosie, altul de culoare verde, vor indica buna functionare a aparatului, respectiv emiterea de ultrasunete.

Aparatul se pozitioneaza pe o suprafata plana, fara insa sa ii obturati boxa situata pe panoul frontal cu niciun obiect solid.

Intrucat ultrasunetele nu trec prin pereti sau obiecte solide, va informam ca suprafata acoperita de aparat, care este de aproximativ 120 mp, poate fi afectata.

Partea inferioara a aparatului este prevazuta cu 3 pad-uri din material moale, pentru a proteja atat carcasa aparatului cat si suprafata pe care este asezat acesta. Lungimea firului de alimentare este suficienta pentru a va permite sa amplasati aparatul in pozitia dorita.



Avantaje:

Eficienta in folosire. Scapati de otravuri, alte aparate ce necesita intretinere periodica si schimbarea consumabilelor. Puteti lasa aparatul in priza pe toata durata anului, si veti avea un mediu curat, lipsit de daunatori.

Modern si discret. Constructia aparatului este una foarte robusta. Carcasa este facuta din material plastic de foarte buna calitate. Design-ul este unul modern, ce se potriveste in orice ambient, fara a atrage atentia asupra sa.

Siguranta in exploatare. Aparatul nu va dauna omului sau animalelor de companie ale acestuia. Poate fi folosit si in camere, sa spun mai sensibile, cum ar fi cea a copiilor, a persoanelor in varsta, in biblioteci, in sali de mese, etc. Intrucat este complet silentios, si nu foloseste substante toxice, poate fi folosit cu incredere in orice mediu interior.



Speficificatii tehnice:

Alimentare: 110-230V / 30-60mA

Suprafata acoperita exterior: 30 mp

Suprafata acoperita inteior: 120 mp

Consum: 11 W

Dimensiuni: 11.6 x 9.5 x 4.2 cm



Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Radarcan

Model: SC-11RC

Tara de origine: Spania

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
144 718 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: pasari - pet shop - animale

PRODUSE ASEMANATOARE CU APARAT CU ULTRASUNETE CONTRA ROZATOARE, LILIECI SI GANDACI 11RC - 120 MP

Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor, liliecilor si gandacilor 11RC (120 mp)Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor, liliecilor si gandacilor 11RC (120 mp)
Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoar...
Radarcan SC-11RC - Aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor, sobolanilor, rozatoarelor, gandacilor si liliecilor ...
RON 114.98
11RC Aparat cu ultrasunete anti rozatoare, anti lilieci si anti gandaci 11RC cu suprafata de actiune 120 mp11RC Aparat cu ultrasunete anti rozatoare, anti lilieci si anti gandaci 11RC cu suprafata de actiune 120 mp
11RC Aparat cu ultrasunete anti rozatoar...
11RC Aparat cu ultrasunete anti rozatoare, anti lilieci si anti gandaci cu suprafata de actiune 120 mp ...
RON 140
12RC - Aparat cu ultrasunete contra sobolani, lilieci cu suprafata de actiune de 500 mp12RC - Aparat cu ultrasunete contra sobolani, lilieci cu suprafata de actiune de 500 mp
12RC - Aparat cu ultrasunete contra sobo...
12RC - Aparat cu ultrasunete contra sobolani, lilieci cu suprafata de actiune de 500 mp Cum functioneaza 12RC - ...
RON 279.9
Aparat cu ultrasunete contra sobolani, lilieci 12RC - 500 mpAparat cu ultrasunete contra sobolani, lilieci 12RC - 500 mp
Aparat cu ultrasunete contra sobolani, l...
Radarcan 12RC - Aparat cu ultrasunete anti soareci, sobolani, lilieci, gandaci Cum functioneaza: Aparatul ...
RON 279.9
Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor si gandacilor 6RC (20mp)Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor si gandacilor 6RC (20mp)
Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoar...
Radarcan 6 RC - Dispozitiv electronic din gama profesionala, cu ultrasunete, dedicat alungarii rozatoarelor, ...
RON 61.06
Aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor si gandacilor Radarcan 6RC - 20 mpAparat cu ultrasunete impotriva soarecilor si gandacilor Radarcan 6RC - 20 mp
Aparat cu ultrasunete impotriva soarecil...
Radarcan 6RC - Dispozitiv electronic din gama profesionala, cu ultrasunete, dedicat alungarii rozatoarelor, ...
RON 61.06
Radarcan 10 RC - Aparat portabil cu ultrasunete anti rozatoare si anti gandaci cu actiune pe o suprafata de 20 mpRadarcan 10 RC - Aparat portabil cu ultrasunete anti rozatoare si anti gandaci cu actiune pe o suprafata de 20 mp
Radarcan 10 RC - Aparat portabil cu ultr...
Radarcan 10 RC - Aparat portabil cu ultrasunete impotriva rozatoarelor, soarecilor, sobolanilor, insectelor taratoare ...
RON 61.06
Aparat portabil cu ultrasunete impotriva rozatoarelor si gandacilor 10RC (20mp)Aparat portabil cu ultrasunete impotriva rozatoarelor si gandacilor 10RC (20mp)
Aparat portabil cu ultrasunete impotriva...
Radarcan 10 RC - Aparat portabil cu ultrasunete impotriva rozatoarelor, soarecilor, sobolanilor, insectelor taratoare ...
RON 61.06
Aparat portabil cu ultrasunete impotriva soarecilor si gandacilor Radarcan 10RC - 20 mpAparat portabil cu ultrasunete impotriva soarecilor si gandacilor Radarcan 10RC - 20 mp
Aparat portabil cu ultrasunete impotriva...
Radarcan 10RC - Aparat portabil cu ultrasunete impotriva rozatoarelor si gandacilor - acopera 20 metri patrati ...
RON 61.06

APARAT CU ULTRASUNETE CONTRA ROZATOARE, LILIECI SI GANDACI 11RC - 120 MP ESTE LISTAT IN: