Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Tamplarie aluminiu

Tamplarie aluminiu

Tip produs: tamplarie aluminiu | termopane aluminiu | ferestre usi aluminiu
Producator: YPRADO Romania
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Tamplarie aluminiu

Sistemul de profile Alu-One™ are structura tri-camerala. Cu o adancime a cercevelei de 80 mm si cu o bariera termica de 34 mm, Alu-One™ 80 a fost special proiectat pentru a fi un sistem termo-izolator pe care se pot monta geamuri duble si triple, cu o grosime totala de pana la 52 mm. Cu o grosime a peretelui de 1.8 mm, profilele au fost consolidate in punctele cu incarcare mare (ex: zona balamalelor) pentru a obtine o stabilitate structurala maxima.

Datorita diversitatii profilelor, sistemul ofera posibilitatea de a construi o gama variata de configuratii complexe, de la ferestre top-hung la usi culisante in plan paralel. Acesta este motivul pentru care ferestrele noastre de aluminiu sunt montate in locuinte si proiecte diverse: de la spatii comerciale mici la cladiri de birouri.
Combinand design-ul superior cu caracteristicile avansate, ferestrele si usile Alu-One™ 80 au stabilit standardul pentru constructiile noi. Folosind o bariera termica, cu camere, ranforsata cu fibra de sticla, cu un coeficient de dilatare termica echivalent cu cel al aluminiului, am creat un produs eficient termic care isi pastreaza aspectul estetic si rezistenta pe perioada indelungata.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
1 405 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tamplarie aluminiu - termopane aluminiu - tamplarie fibra de sticla

PRODUSE ASEMANATOARE CU TAMPLARIE ALUMINIU

Tamplarie fibra de sticlaTamplarie fibra de sticla
Tamplarie fibra de sticla
In ultimii 20 de ani a fost creat si imbunatatit un material complet nou, realizat prin combinarea fibrelor de sticla ...
RON 400