Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
OMEGA 3 - ULEI DE FOCA 100% Pur Standardizat 120 Caps/500 mg

OMEGA 3 - ULEI DE FOCA 100% Pur Standardizat 120 Caps/500 mg

Tip produs: omega | ulei | foca
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare OMEGA 3 - ULEI DE FOCA 100% Pur Standardizat 120 Caps/500 mg


Omega 3

ULEI DE FOCA

100% Pur Standardizat

500 mg/ 120 Capsule gelatinoase

Contine Acizii grasi esentiali : EPA, DHA si DPA

Produs notificat de Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru

Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti " Certificat de Notificare seria AA/ nr. 4669/2011

ateroscleroza, coxartoza, afectiuni cardiovasculare, cancer, colesterol marit, diabet, afectiuni cardiace, artrita, boala crohn, bronsita, cancer mamar, imbunatatire circulatia sangelui, inflamatii pulmonare, lupus eritematos, psoriazis, reumatism , artoze, artralgii, lumbago, discopatii

ACIZI GRASI IN ULEIUL DE FOCA INCAPSULAT:

Cei mai semnificativi acizi grasi omega-3 in lant alungit sunt:

Acid Eicosapentaenoic (EPA, 20:5 n-3) Acid Docosahexaenoic (DHA, 22:6 n-3) Acid Docosapentaenoic (DPA, 22:5 n-3)

COMPOZITIE per capsula:

Ulei de Foca Pur (Standardizat)...............................500mg

ADMINISTRARE:

2-3 capsule de 2 ori pe zi in timpul mesei

Acizii grasi sunt lipide simple pentru ca din ei se sintetizeaza trigliceridele. Sunt de doua tipuri: acizi grasi saturati (palmitic, stearic, etc.) care se gasesc mai mult in grasimile animale si acizi grasi nesaturati (oleic, linoleic, etc.).

Cel mai insemnat este EPA (acidul eicosapentenoic), acid gras de tip omega-3, avind calitatea de a mari fluiditatea singelui. Uleiul EPA previne aglutinarea celulelor sanguine de a forma cheaguri care altfel, ar putea bloca prematur arterele. Uleiul EPA are de asemenea calitatea de a reduce trigliceridele si colesterolul total din limfa, precum si de a mari componenta pozitiva a colesterolului (lipoproteine cu densitate inalta " HDL -). Acest ulei actioneaza ca un agent de anti-congelare (“anti-freeze”), preintimpinind rigidizarea organismului pestilor la temperaturi joase. Asadar, cu cit mediul in care pestii traiesc este mai rece, cu atit continutul lor de ulei benefic EPA este mai mare. Aproape toate speciile de pesti au aceasta calitate, cu o recomandare speciala pentru somon, macrou, cod, hering, hadok, pastrav, pestele alb, stridii si calamar iar din regnul animal, Foca si Balena sunt surse bogate in Omega 3.

Un consum prea mare de acizi grasi saturati in dauna celor nesaturati duce la ateroscreloza si implicit la boli cardiovasculare. Eschimosii care consuma mult ulei de foca bogat in acizi grasi nesaturati fac rar ateroscleroza. Este demn de remarcat faptul ca, in timp ce alimentatia eschimosilor contine peste 13% acizi grasi denumiti Omega 3 (acizi grasi nesaturati cu lanturi lungi de atomi de carbon in majoritate fiind din uleiul de foca), cea a danezilor de exemplu contine doar 0,84%. La eschimosii care consuma carne de foca, aparitia infarctului de miocard este aproximativ de 400 de ori mai mica decat in societatile civilizate. De asemena, incidenta cancerului este foarte redusa la eschimosi.


Foca este un animal care traieste in numar mare in nordul Canadei si in special in Provincia Terra Nova & Labrador. Dr. Cosmas a efectuat cercetari din care a rezultat superioritatea uleiului de foca fata de cel obtinut din pesti. Cel mai aproape de uleiul de foca fiind uleiul de Somon salbatic de Pacific. Totusi, studii recente indica faptul ca in timp ce uleiurile de peste oxideaza foarte rapid, uleiul de foca sau balena sunt foarte rezistente la oxidare pastrandu-si astfel intacte proprietatilre inclusiv potenta si raportul EPA/DHA. Omega 3 (n-3 PUFA) este esterificat in uleiul de foca . De aici si bio-absorbtia marita a acestui ulei in comparatie cu alte surse de Omega 3 .


S-a mai raportat la Conferinta Internationala pe tema produselor din Foca (Ottawa, 7-8 Iunie 2004) ca uleiul de foca este foarte bogat in Acid Docosapentaenoic (DPA) care nu se gaseste in uleiul de peste sau exista dar in cantitate insuficienta .


Numeroase alte studii indica eficienta deosebita a uleiului de foca in ateroscleroza, diabet, hipercolesteromie, etc. Un alt studiu indica eficacitatea combinarii Uleiului de Foca cu Uleiul de Somon Salbatic sau uleiuri Omega 3 din pesti salbatici (macrou, sardina, anshoa) in tratarea Diabetului si aterosclerozei.

ULEIUL DE FOCA sau ULEIUL DE PESTE?

Interesul pentru uleiul de foca drept sursa de acizi Omega-3 in lant alungit (long chain) a inceput acum 30 de ani. Cercetarile oamenilor de stiinta din Danemarca Bang si Dyerberg au marcat inceputul studiilor asupra beneficiilor pentru sanatate ale acizilor grasi Omega-3 cu lant alungit prezenti in uleiul de foca.

Tot mai frecvent apare afirmatia ca Omega-3 din Ulei de Foca este net superior ca eficienta si mult mai compatibil cu omul decat Omega-3 extras din peste (somon, sardina, ansoa, macrou)

Desoperirea

In 1979 Bang si Dyerberg au descoperit ca desi eschimosii din Groenlanda consumau o dieta in care abunda grasimea de foca, ei prezentau un sistem cardio-vascular fara risc de infarct cardiac, boli coronariene si prezentau de asemenea un coeficient de risc foarte mic la aparitia cancerului. Aceasta descoperire a trigerat inceputul studierii efectelor acizilor grasi Omega-3 in lant alungit prezenti in uleiul de foca, conducand la aparitia a mii de lucrari stiintifice pe aceasta tema.

Studiul

\"Uleiul de Foca prezinta mai multe beneficii decat uleiul de peste\"

de: Everton McLean

The Evening Telegram

Duminica, 29 Iunie, 2008


“Daca vrei o hrana sanatoasa, inlatura grasimea de pe carnea de vita, porc sau pui dar las-o neatinsa pe carnea de foca”.

“Sau, pur si simplu, inghite o capsula cu ulei de foca”

Acesta este mesajul cercetatorilor de la Universitatea Memorial din Labrador, Canada in urma a 3 ani de cercetari intense asupra proprietatilor medicinale ale uleiului de foca.

Profesorul Sukhinder Cheema de la facultatea de biochimie a Universitatii Memorial afirma ca uleiul de foca are proprietati terapeutice net superioare altor suplimente precum uleiul de peste.

In primul rand, uleiul de foca contine foarte putine grasimi saturate. Grasimile saturate sunt “nesanatoase”. Tot ce este bogat in grasimi nesaturate este “sanatos”. Ei bine, uleiul de foca este foarte bogat in grasimi nesaturate.

In al doilea rand, toata lumea spune ca uleiul de masline este bun pentru sanatate intru-cat contine o mare cantitate de grasimi mononesaturate. Ei bine, uleiul de foca este mai bogat in grasimi mononesaturate.

Profesorul Sukhinder Cheema mai spune ca organismul utilizeaza mult mai usor si mai bine uleiul de foca decat uleiul de peste datorita compozitiei diferite. Uleiul de peste contine doar 2 acizi grasi Omega-3 in timp ce uleiul de foca contine 3.


Profesorul Sukhinder Cheema a mai constatat ca uleiul de foca nu este bun doar pentru ca reduce nivelul de lipide din sange si imbunatateste sistemul cardio-vascular dar aduce si alte beneficii in afectiuni precum Alzheimer, Astm si Artrita. Uleiul de foca este de asemenea bun pentru ochi pentru ca subtiaza sangele si reduce riscul formarii de cheaguri care pot afecta ochiul si vederea

Si in plus fata de uleiul de peste, uleiul de foca este foarte stabil, nu oxideaza usor si deci are un termen de valabilitate mult mai lung

RECOMANDARI PENTRU ULEIUL DE FOCA:

Generale: Creier Ochi Inima si sistem cardio-vascular

Afectiuni mentale si de comportament

Sindrom de atentie deficitara si hiperactivitate(ADHD) Boala Alzheimer\'s Autism Sindrom Bipolar Dementa (senila) Depresie Dislexie Schizofrenie

Ochi si sistem Ocular

Ochi uscati Degenerare Maculara Retinita Pigmentoasa

Inima si Sistem Cardio-vascular

Astm Ateroscleroza Aritmie Cardiaac Boli ale arterelor coronariene Infarct miocardic Hipertensiune arteriala Scleroza Multipla (MS) Reducerea valorilor LDL (colesterol rau) Cresterea valorilor HDL (colesterol bun) Diabet si Insulinorezistenta Fibromialgie Cystic Fibrosis Neuropatie IgA Sindrom intestin (colon) iritabil Osteoartrita Osteoporoza Boala Raynard Artrita reumatoida Afectiuni ale pielii- Acnee, Psoriazis si Eczema

Urmatoarele guverne si Organizatii internationale recomanda un consum sporit de acizi grasi Omega-3 in lant alungit (long-chain) precum cei din uleiul de foca

Health Canada (Ministerul Sanatatii Canadian) Guvernele din Australia si New Zealand American Heart Association (Societatea Americana a Inimii) World Health Organization (Organizatia Mondiala a Sanatati) European Society for Cardiology (Societatea Europeana de Cardiologie) United Kingdom Scientific Advisory Committee on Neutrino (Comitetul Stiintific Consultativ Neutrino din Marea Britanie)





PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
57 187 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - tratamente naturiste - remedii naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU OMEGA 3 - ULEI DE FOCA 100% PUR STANDARDIZAT 120 CAPS/500 MG

OMEGA 3 - ULEI DE FOCA 100% Pur 500 mgOMEGA 3 - ULEI DE FOCA 100% Pur 500 mg
OMEGA 3 - ULEI DE FOCA 100% Pur 500 mg
Omega 3 ULEI DE FOCA ...
RON 74
OMEGA 3-ULEI DE SOMON SALBATIC 1000 mg 100 geluleOMEGA 3-ULEI DE SOMON SALBATIC 1000 mg 100 gelule
OMEGA 3-ULEI DE SOMON SALBATIC 1000 mg 1...
OMEGA 3- ULEI DE SOMON SALBATIC (DE PACIFIC) 100% STANDARDIZAT 180/120 (EPA/DHA) ...
RON 59
ULEI DE SOMON SALBATIC 180 gel. x1000mgULEI DE SOMON SALBATIC 180 gel. x1000mg
ULEI DE SOMON SALBATIC 180 gel. x1000mg
ULEI DE SOMON SALBATIC (DE PACIFIC) ...
RON 104.97
OMEGA 3 ULEI DE SOMON SALBATIC 1000 mg 180 gelOMEGA 3 ULEI DE SOMON SALBATIC 1000 mg 180 gel
OMEGA 3 ULEI DE SOMON SALBATIC 1000 mg 1...
ULEI DE SOMON SALBATIC (DE PACIFIC) ...
RON 105
Omega 3 6 9Omega 3 6 9
Omega 3 6 9
VITAL-3 - Complex de Omega 3-6-9- 60 gelule/1200mg Complex Standardizat de Acizi Grasi Esentiali Omega ...
RON 61.54
VITAL-3 - Complex de Omega 3-6-9: 60 gelule/1200mgVITAL-3 - Complex de Omega 3-6-9: 60 gelule/1200mg
VITAL-3 - Complex de Omega 3-6-9: 60 gel...
VITAL-3 Complex Standardizat de Acizi Grasi Esentiali Omega 3-6-9 Calitate ...
RON 63.44
VITAL-3 - Complex de Omega 3-6-9- 60 gelule  1200mgVITAL-3 - Complex de Omega 3-6-9- 60 gelule  1200mg
VITAL-3 - Complex de Omega 3-6-9- 60 gel...
VITAL-3 Complex Standardizat de Acizi Grasi Esentiali Omega 3-6-9 Calitate ...
RON 82
Ulei de cocos plus Omega 3Ulei de cocos plus Omega 3
Ulei de cocos plus Omega 3
ULEI DE COCOS + ...
RON 83

OMEGA 3 - ULEI DE FOCA 100% PUR STANDARDIZAT 120 CAPS/500 MG ESTE LISTAT IN: