Coacaze deshidratate BIO - 200 g Coacazul negru este cunoscut ca planta de cultura in Europa din secolul al XVI-lea. Fructele lui, bogate in glucide, acizi grasi, proteine si substante minerale, sunt folosite la prepararea de sucuri, siropuri, jeleuri sau marmelada. Fructele au actiune tonica generala, vitaminizanta, remineralizanta, fiind recomandate si in cazurile de surmenaj, in starile anemice, in cazurile de deficit de fier. Coacazele sunt uscate la soare, curatate si spalate. Se pot consuma ca atare, presarate pe iaurt, cu muesli, sau se pot folosi in sosuri, la prajituri sau deserturi. Produs certificat ecologic. Ingrediente : coacaze din agricultura ecologica. Informatii nutritive per 100 g: valoare energetica - 320 kcal/1365kJ grasimi 0 g din care acizi grasi saturati: 0 g glucide - 72 g din care zaharuri - 72 g proteine - 2,9 g sare - 0,02 g Tara de origine: Grecia