Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Orijen Senior 13 kg + CADOU 3 plicuri Applaws Dog 150 gr

Orijen Senior 13 kg + CADOU 3 plicuri Applaws Dog 150 gr

Tip produs: orijen senior | whole prey | hrana uscata caini
 

Prezentare Orijen Senior 13 kg + CADOU 3 plicuri Applaws Dog 150 gr

ORIJEN Senior Dog Orijen Senior este o hrana uscata, superpremium, fara cereale, special conceputa pentru caini seniori / batrani .

Chiar daca arata putin diferit, cainele domestic este o ruda foarte apropiata a lupului cenusiu/gri. Asadar cainii sunt animale carnivore, organismul lor fiind adaptat biologic pentru o dieta bogata si variata in carne proaspata si cantitati mici de fructe, legume si plante, cu un continut scazut de carbohidrati. Menita sa reflecte dieta de care cainii seniori ar avea parte in mod natural, Orijen Senior reflecta echilibrul sanatos de ingrediente, menit sa asigure sanatatea cainilor seniori (inclusiv un aport de energie de 395kcal/250mg pentru prevenirea obezitatii din cauza lipsei de miscare cauzata de varsta):

80% carne pui, curcan si peste si oua intregi 20% fructe si legume 0% cereale

80% din ingredientele Orijen Senior sunt reprezentate de carne provenita de la pui si curcani crescuti in aer liber si pe iarba verde in ferme intinse, oua intregi provenite de la aceste pasari si carne de peste prins in salbaticie. Aceste ingrediente asigura un nivel de 38% proteine, biologic adaptat nevoilor biologice ale cainilor seniori.

Orijen Senior este bogat in grasime animala (15%) de calitate premium, esentiala pentru sanatatea cainilor, si nu contine uleiuri vegetale. Grasimile animale nu sunt procesate, ci provin din includerea in hrana a carnii proaspete de pui, curcan, peste si oua.

Pestele proaspat este sursa perfecta de acizi grasi esentiali Omega3 usor digerabili si biologic adaptati cainilor: 0.6% DHA si 0.3% EPA. Acesti acizi sunt esentiali pentru dezvoltarea unui sistem imunitar puternic si un sistem nervos sanatos, precum si pentru o blana stralucitoare si o piele sanatoasa.

Dieta naturala a cainilor seniori contine putini, daca nu deloc, carbohidrati si cereale. Acesta este motivul pentru care Orijen NU contine deloc cereale si contine mai putin de jumatate din aportul de carbohidrati din alte produse de mancare pentru caini (Orijen Senior contine doar 25% carbohidrati).

Aportul de calciu si fosfor poate fi unul ridicat in cazul dietei bogate in carne de pui, curcan sau peste si poate deveni nociv. Limitele superioare acceptate sunt de 2.5% calciu si 1.6% forfor. Orijen Senior garanteaza insa, pentru sanatatea cainelui si inlaturarea riscurilor, un aport limitat de calciu si fosfor, de maxim 1.6% calciu si 1.4% fosfor.

Ingredientele fiind in majoritatea lor carne de pui, curcan si peste, Orijen Senior este o sursa bogata de glucozamina (1400mg/kg) si chondroitina (1200mg/kg), derivati naturali din carnea proaspata, fara ingrediente sintetice.

Asigurand cainelui senior dieta de care ar avea parte in natura, Orijen Senior contine elemente de care cainelui ii este pofta atunci cand, in salbaticie, cauta iarba si plante: Orijen Senior contine plante atent selectionate de medicii veterinari ( inculsiv alge marine, fructe de ienupar si galbenele) si menite sa sustina metabolismul canin prin aport sa vitaminele B si finonutrienti, sa intareasca organismul si sa-l ajute sa elimine toxinele.

Cu un continut bogat in proteine si scazut in carbohidrati, Orijen Senior este singura hrana biologic adaptata nevoilor canine. Energia metabolizabila este de 395kcal/250mg, din care 40% provine din proteine, 38% provine din grasimi si 22% provine din fructe si legume. Aceasta distributie de energie (majoritar provenind din proteine si grasimi) este benefica pentru o viata lunga si sanatoasa si reduce riscul de obezitate, rezistenta la insulina si diabet.

Ingredientele sunt de cea mai buna calitate si livrate proaspete in fiecare zi la fabrica, fara a fi congelate sau conservate cu substante chimice.

Fiind o mancare sanatoasa care corespunde nutritiei de care cainii ar avea parte in natura, hrana pentru caini Orijen Senior:

NU contine grau, porumb sau orez alb - considerate cauze ale unor probleme digestive NU contine ulei vegetal de floarea soarelui, seminte de in, nuca de cocos sau canola care contin Omega3 intr-o forma ineficienta pentru organismul canin NU contine conservanti artificiali

Orijen Senior este un produs special creat pentru cainii seniori (in varsta de peste 7 ani), indiferent de rasa sau talie. Ingredientele folosite sunt potrivite pentru cainii in varsta, al caror organism metabolizeaza mai incet proteinele vitale muschilor si intregului organism. Astfel, acest produs ofera proteinele necesare cainilor seniori, folosind cea mai proaspata, necongelata, carne de pui si curcan (minim 70%), peste si oua intregi, proaspete.

Analiza garantata:

Proteine 42%

Grasimi 14%

Fibre 3.5%

Umiditate 10%

Calciu min. 1.5%, max. 1.7%

Fosfor min. 1.1%, max. 1.3%

*nu sunt recunoscuti ca esentiali de AAFCO

Vitamina A 38000 UI/kg

Vitamina E min. 500 UI/kg

Condroitina 150 mg/ kg *

Omega 3 min. 0.7 %*

Omega 6 min. 1.5 %*

Energie metabolizabila 3600 kcal/kg

Vitamine:

Glucozamina 800mg/kg

Vitamina D 2200 UI/kg

Vitamina E 500 UI/kg

Vitamina K 2.3 UI/kg %

Riboflavina 53 mg/kg

Acid pantotenic 45 mg/kg

Tiamina 60 mg/kg

Niancina 245 mg/kg

Piridoxina 35 mg/kg

Colina 3650 mg/kg

Biotina 0.5 mg/kg

Acid folic 3.2 mg/kg

Vitamina B12 400 UI

Beta caroten 0.66 mg/kg

Aminoacizi:

Arginina 2.9 %

Histidina 1.1 %

Izoleucina 1.8 %

Leucina 2.2 %

Lizina 1.3 %

Metionina 1.1 %

Treonina 1.6 %

Taurina 0.2 mg/kg%

Valina 2.0 %

Cistina 0.5 %

Minerale:

Calciu 1.5 %

Fosfor 1.1 %

Ca P raport 1,1:1

Sodium 0.3%

Clorura 0.5 %

Potasiu 0.7 %

Magneziu 0.09 %

Sulf 0.4%

Mangan 26 mg/kg

Fier 225 mg/kg

Cupru 24 mg/kg

Cobalt 0.6 mg/kg

Zinc 225 mg/kg

Iod 4.0 mg/kg

Seleniu 0.36 mg/kg

Cenusa 6.5 %


Continutul de calorii (3600kcal/kg) provine din proteine (50%), fructe si legume(25%) si grasimi (25%).

COMPOZITIE:

* Ingrediente prospete si regionale - carne de pui, carne de curcan, cartofi rosii, carne alba de peste, cartofi dulci, oua intregi, grasime de pui si curcan, carne de somon, ulei de somon si ansoa, arome naturale de pui, ulei de floarea soarelui, morcovi, spanac, mazare, rosii, mere, psyllium, dulse, glucozamine, merisor, coacaze negre, extract de rozmarin, sare de mare.

* plante si ierburi tonice - radacina de cicoare, radacina de liquorice, radacina de turmeric, flori de calendula, fenicul dulce, porumb, frunze de menta, flori de musetel, cimbru de vara, trunchi de trandafir.

* minerale organice - proteinat de fier, proteinat de zinc, proteinat de mangan, proteinat de cupru.

* microorganisme probiotice - L. acidophilus (uscat), E. faecium (uscat).

* vitamine - amestec de tocoferoli (sursa de vitamina E), colina, vitamina A, vitamina D3, vitamina B12, acid folic, biotina

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
120 787 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: taste of the wild - pet phos - orijen

PRODUSE ASEMANATOARE CU ORIJEN SENIOR 13 KG + CADOU 3 PLICURI APPLAWS DOG 150 GR

Orijen Senior 13 kg + CADOU Ulei Somon Salbatic Nutrivet 250 mlOrijen Senior 13 kg + CADOU Ulei Somon Salbatic Nutrivet 250 ml
Orijen Senior 13 kg + CADOU Ulei Somon S...
ORIJEN Senior Dog Orijen Senior este o hrana uscata, superpremium, fara cereale, special conceputa pentru caini ...
RON 315.9
Orijen Senior 13 kg + CADOU Frontline Spot On la alegereOrijen Senior 13 kg + CADOU Frontline Spot On la alegere
Orijen Senior 13 kg + CADOU Frontline Sp...
ORIJEN Senior Dog Orijen Senior este o hrana uscata, superpremium, fara cereale, special conceputa pentru caini ...
RON 315.9
Orijen Senior 13 kgOrijen Senior 13 kg
Orijen Senior 13 kg
ORIJEN Senior Dog Orijen Senior este o hrana uscata, superpremium, fara cereale, special conceputa pentru caini ...
RON 315.9
Orijen Puppy 13 kg + CADOU Frontline Spot On la alegereOrijen Puppy 13 kg + CADOU Frontline Spot On la alegere
Orijen Puppy 13 kg + CADOU Frontline Spo...
Orijen Puppy este o hrana uscata, superpremium, fara cereale, special conceputa pentru caini puppy / junior de talie ...
RON 309.9
Orijen Puppy 13 kgOrijen Puppy 13 kg
Orijen Puppy 13 kg
Orijen Puppy este o hrana uscata, superpremium, fara cereale, special conceputa pentru caini puppy / junior de talie ...
RON 309.9
Orijen Puppy 13 kg + CADOU 3 plicuri Applaws Dog 150 grOrijen Puppy 13 kg + CADOU 3 plicuri Applaws Dog 150 gr
Orijen Puppy 13 kg + CADOU 3 plicuri App...
Orijen Puppy este o hrana uscata, superpremium, fara cereale, special conceputa pentru caini puppy / junior de talie ...
RON 309.9
Orijen Puppy 13 kg + CADOU Ulei Somon Salbatic Nutrivet 250 mlOrijen Puppy 13 kg + CADOU Ulei Somon Salbatic Nutrivet 250 ml
Orijen Puppy 13 kg + CADOU Ulei Somon Sa...
Orijen Puppy este o hrana uscata, superpremium, fara cereale, special conceputa pentru caini puppy / junior de talie ...
RON 309.9
Orijen Puppy 2,27 kgOrijen Puppy 2,27 kg
Orijen Puppy 2,27 kg
Orijen Puppy este o hrana uscata, superpremium, fara cereale, special conceputa pentru caini puppy / junior de ...
RON 74.9
Orijen Junior 13 kg + CADOU 3 plicuri Applaws Dog 150 grOrijen Junior 13 kg + CADOU 3 plicuri Applaws Dog 150 gr
Orijen Junior 13 kg + CADOU 3 plicuri Ap...
Orijen Puppy este o hrana uscata, superpremium, fara cereale, special conceputa pentru caini puppy / junior de talie ...
RON 298.99

ORIJEN SENIOR 13 KG + CADOU 3 PLICURI APPLAWS DOG 150 GR ESTE LISTAT IN: