Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Porti Metalice Garduri Balustrade

Porti Metalice Garduri Balustrade

Tip produs: porti | garduri balustrade balcon | balustrade balcon fier forjat
Producator: sc. Mituconf prest .srl-d
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Porti Metalice Garduri Balustrade

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul prelucrarii metalului comercializam o gama larga de profile amprentate (platbanda, patrat, teava rectangulara) destinate confectionarii obiectelor din fier forjat.

Imbinand tehnologia germana de ultima ora cu tehnicile traditionale de prelucrare a fierului, putem realiza la comanda, aproape orice model din fier forjat (porti, garduri, balustrade, grilaje, copertine, mobilier, pergole, jardiniere, obiecte decorative).

Un alt domeniu de activitate al societatii noastre il reprezinta producerea confectiilor metalice. Realizam in functie de solicitarile partenerilor nostri: structuri metalice, imprejmuiri, balustrade si parapeti de protectie, rafturi, carucioare, bancuri de lucru, suporti, panouri publicitare.

confectiile metalice pot fi vopsite cu vopsea de inalta rezistenta sau cu vopsea pentru fier forjat(mata) , iar lucrarilor din fier forjat li se pot aplica tratamente decorative de innobilare cu diferite nuante de patina pentru a capata aspectul numit "vecchio".Introduceti descrierea produsului aici.

PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
1 267 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: porti - garduri - balustrade

PORTI METALICE GARDURI BALUSTRADE ESTE LISTAT IN: