Inscrie firma »
Sacose de hartie  cu maner rasucit colorate

Sacose de hartie cu maner rasucit colorate

Tip produs: sacose hartie colorate | sacose hartie cu maner rasucit | sacose colotate
Telefon: click aici0756.280.000
Producator: Exonia Holding
Persona Contact:
Cosmin BOGHIU
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Sacose de hartie cu maner rasucit colorate

Sacosele colorate nepersonalizate sunt destinate micilor afaceri care nu doresca inca sa investeasca in sacose personalizate, companiilor care le folosesc pentru campanii pe termen scurt, pot fi folosite si pentru oferirea de cadouri corporate sau pentru evenimente (sunt o varianta eleganta si comoda pentru depozitarea mapelor de presa, brosurilor, cataloagelor ce sunt oferite jurnalistilor, invitatilor).

Ai libertatea sa alegi nuanta care se potriveste cel mai bine brandului tau sau evenimentului organizat. Exista mai multe dimensiuni standard:

Sacose de hartie 25 (l) x 11(burduf baza) x 32 (h) cm
Sacose de hartie mai mari: 40 (l) x 14 (burduf baza) x 45 (h) cm
Printre sacosele de hartie colorate pe care le gasiti in showroom-urile Exonia Holding se numara:

Sacose de hartie orange: Combina energia rosului si bucuria galbenului. Este asociat cu bucuria, creativitatea, stimularea. Da o senzatie de caldura, este asociat cu mancarea sanatoasa si stimuleaza apetitul.
Sacose de hartie rosii: O culoare puternica asociata cu puterea, iubirea, determinarea, dorinta si pasiunea. Aceasta culoare stimuleaza oamenii sa faca decizii rapide (sacose pentru magazine de confectii, lenjerie)
Sacose de hartie verzi: Verdele sugereaza sanatatea, comuniunea cu natura, prospetimea produselor, sanatatea (sacose pentru farmacii, produse naturiste)
Sacose de hartie bleu: Culoarea este asociata cu stabilitatea si profunzimea. Simbolizeaza incredere, loialitate, intelepciune, adevar. Sugereaza si curatenia (motiv pentru care pot fi folosite de companiile care comercializeaza produse de curatenie si ingrijire). De asemenea bleu-ul pune in valoare produsele high-tech (deci pot fi folosite cu succes sacose bleu de comerciantii de produse IT).
Sacose de hartie violet: Violetul este asociat cu regalitatea. Simbolizeaza luxul, puterea si extravaganta. Este o culoare cu precadere pentru consumatorii de sex feminin. Studiile au demonstrat ca aprox. 75% dintre pre-adolescenti prefera violetul in defavoarea altor culori. Tot studiile recomanda folosirea culorii la promovarea produselor pentru copii.
Sacose de hartie roz: O culoarea ce sugereaza romantismul si prietenia. Sacosele de culoare roz sunt folosite de comerciantii de cosmetice, parfumuri, prajituri, etc.
Sacose de hartie grena: Sugereaza vigoarea, puterea, leadership-ul si curajul. Sunt utilizate de producatorii de articole textile, accesorii premium.
Sacose de hartie kraft albit (HKA): Simple, dar cu impact. Sugereaza puritatea s perfectiunea. Pot fi folosite cu succes la produsele high-tech, de comerciantii de haine de lux, comerciantii de produse lactate, etc.
Sacose de hartie kraft natur (HKN): Culoarea ce sugereaza natura (similaritatea cu nuanta pamanturlui). Sacosele de aceasta culoare pot fi folosite cu succes de comerciantii de produse eco/bio.
Sacosele de hartie cu maner rasucit sunt o solutie simpla, de efect si usor adaptabila pentru orice scop. Eventual sacosele pot fi si personalizate cu niste etichete personalizate. Desigur, la comanda, Fabrica De Ambalaje Exonia produce sacose de hartie personalizate cu numele si sigla companiei tale.

Pentru a achizitiona sacose de hartie cu maner rasucit si colorate in diverse culori la preturi de producator, contacteaza reprezentantii Fabricii De Ambalaje Exonia sau viziteaza-ne in showroom-urile din Iasi, Bucuresti sau Arad.
PREZENTARE EXONIA HOLDING S.A.
LIGHT
MEMBER
EXONIA HOLDING S.A.
26 059 accesari
Persoana de contact: Cosmin BOGHIU
Adresa postala: Bdul. Poitiers Nr.11A
Localitate: Iasi, Iasi
Telefon: click aici 0756.280.000
Fax: 0232.213.200
Website:

Activitate firma: fabrica de ambalaje personalizate - sacose pungi saci huse din polietilena - saci si pungi personalizate pentru panificatie sau

PRODUSE ASEMANATOARE CU SACOSE DE HARTIE CU MANER RASUCIT COLORATE

Sacose de hartie personalizateSacose de hartie personalizate
Sacose de hartie personalizate
Pentru cei care prefera sacosele de hartie, Fabrica De Ambalaje Exonia ofera o gama larga de astfel de sacose. Sacosele ...
Sacose Kraft nepersonalizateSacose Kraft nepersonalizate
Sacose Kraft nepersonalizate
Pentru cei care prefera sacosele de hartie, Fabrica De Ambalaje Exonia ofera o gama larga de astfel de sacose. Sacosele ...
Sacose plastic personalizate universal cu Mos CraciunSacose plastic personalizate universal cu Mos Craciun
Sacose plastic personalizate universal c...
Sacosele cu Mos Craciun personalizate universal reprezinta o solutie simpla si rapida pentru micii intreprinzatori de a ...
Sacose pentru catering din polietilenaSacose pentru catering din polietilena
Sacose pentru catering din polietilena
Sacosele tip Box Bag sunt sacose inovative destinate transportului de produse in cutii. Sunt sacose perfecte pentru ...
Sacose si pungi cadou personalizateSacose si pungi cadou personalizate
Sacose si pungi cadou personalizate
Sacosele tip cadou sunt solutia perfecta pentru a crea cadouri corporate, si, in acelasi timp, varianta cea mai simpla ...
Sacose banana/maieu/cu maner personalizate din polietilenaSacose banana/maieu/cu maner personalizate din polietilena
Sacose banana/maieu/cu maner personaliza...
Sacosele personalizate sunt realizate exclusiv din polietilena nereciclata, tip LDPE, MDPE si HDPE si se pot fi ...
Sacosa personalizata maieuSacosa personalizata maieu
Sacosa personalizata maieu
DESTINATIE: rezistenta si pret redus. Sunt indispensabile in supermarket, distributie, catering, etc. MATERIALUL: ...
Sacose personalizate tip bananaSacose personalizate tip banana
Sacose personalizate tip banana
Model elegant, culori expresive imprimate pe folie rezistenta. Reprezinta combinatia optima intre promovare si ...
Sacose speciale cu maner aplicatSacose speciale cu maner aplicat
Sacose speciale cu maner aplicat
Materialul. Sacosele tip "maner aplicat" sunt produse uzual din polietilena de joasa densitate (LDPE). Sunt apreciate in ...

SACOSE DE HARTIE CU MANER RASUCIT COLORATE ESTE LISTAT IN: