Inscrie firma »
Dezinfectant instrumentar Ventisept M plus New 1L

Dezinfectant instrumentar Ventisept M plus New 1L

Producator: Heck Hygiene - Germania
 

Prezentare Dezinfectant instrumentar Ventisept M plus New 1L


Dezinfectant instrumentar Ventisept M plus New 1L Ventisept M plus New - dezinfectant fara aldehide & fenoli
DESCRIERE PRODUS Ventisept M plus New solutie concentrata pentru curatarea si dezinfectarea manuala a instrumentarului chirurgical, dentar, a endoscoapelor flexibile & rigide. Se foloseste la dezinfectia echipamentelor de laborator confectionate din sticla, cauciuc, metal, portelan, ceramica, echipamentelor termosensibile. Nu contine clor, iod, aldehide sau fenoli, cu o putere de curatare excelenta.Ventisept M plus New contine un inhibitor de coroziune si are un nivel inalt de compatibilitate cu diverse materiale. Ventisept M plus New respecta instructiunile statutare pentru prevenirea materialelor sensibil periculoase (TRGS 525/540). Produsul este avizat de catre KARL STORZ pentru curatarea si dezinfectia manuala a endoscoapelor de orice tip.
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Imediat dupa utilizare, introduceti instrumentarul in solutia diluata. Asigurati-va ca toate partile instrumentarului sunt scufundate in solutie in mod corespunzator. Dupa durata de actiune recomandata de catre producator, clatiti bine instrumentarul. Pentru o clatire optima, recomandam insistent o ultima clatire cu apa demineralizata.
Concentratii potrivit VAH/DGHM (Societatea Germana de Microbiologie & Igiena) 1% - 60min; 2% - 30min; Conditii de incarcatura organica conform VAH: 3% - 15min; S. Aureus, E. hirae, P. aeruginosa si C. Albicans: 1,0% - 15 min; 0,5% - 30 min; 0,25% - 60 min Baie ultrasonica(bactericid si fungicid): 1,0 % - 5 min; TB (M. Terrae):1,0 % - 1 h; 2,0 % - 30 min; Virucid - HBV, HIV, HCV(0.5%-15min), Vaccinia: 1,0 % - 1 h; 2,0 % - 30 min; 3,0 % - 15 min.
Dupa ce ati preparat solutia aceasta este activa timp de 10 zile din momentul in care ati facut prima dezinfectie atata timp cat solutia este curata (limpede) si este pastrata intr-un vas (tava) acoperit(a). Solutia preparata este curata (limpede) daca se poate observa fundul vasului in care se face dezinfectia instrumentarului. Pentru o durata cat mai mare de utilizare se recomanda curatarea instrumentarului inainte de a fi introdus in solutia diluata VENTISEPT M Plus New. Daca doriti sa preparati o cantitate mai mare de solutie diluata Ventisept M Plus New intr-un recipient pentru a fi disponibila “gata pentru utilizare” puteti pastra aceasta solutie timp de maxim 2 luni. Recipientul va fi bine inchis, pastrat intr-un spatiu bine ventilat, ferit de razele soarelui si, foarte important,pe acest recipient se va aplica o eticheta in care se va mentiona data expirarii: la doua luni de la preparare. Durata de utilizare a solutiei concentate dupa ce ambalajul original a fost desfacut ramane aceeasi cu data scrisa pe ambalaj daca se va pastra bine inchis intre utilizari si este ferit de razele soarelui.
COMPOZITIA PER 100g Stabilitatea substantei de lucru Diacetat de cocopropilendiamin guanidina 2,5 g, Propionat de dideciloxetilmetil amoniu 3,75 g, inhibitor de coroziune solutie continand surfactanti biodegradabili in conformitate cu normele pentru detergenti.
MODALITATI DE AMBALARE - Sticla 1 L - Canistre 5 L - Canistre 10 L
PROPRIETATI FIZICE: Aspect: solutie verde transparenta Miros: pastreaza parfumul original Valoare PH: 9,1 " 9,8 Indice de refractie: 1,3750 " 1,3900 Gravitatie specifica (g/cmc): 0,990 " 1,110 Conductivitate (mS/cm): 1,0 " 4,0
ATENTIE: Inainte de a folosi produsul Ventisept M plus-New pentru prima data, tot instrumentarul, inclusiv endoscoapele, pompele, tavile pentru dezinfectare etc., trebuie clatite bine cu apa, iar daca este cazul folositi chiar si un detergent enzimatic de instrumentar. Dupa dezinfectare, obiectele rigide trebuie clatite cu apa curata. Nu folositi Ventisept M plus-New in combinatie cu alte produse. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta si cereti sfatul medicului. Cauzeaza arsuri. Toxic pentru organismele acvatice. Acest material si recipientul sau trebuie evacuat intr-un mod sigur. Purtati echipament de protectie corespunzator, manusi de protectie si protectie pentru ochi/fata. In caz de accidente sau daca nu va simtiti bine, consultati imediat medicul (prezentati eticheta atunci cand este posibil).


PREZENTARE E******************
MEMBRU
GRATUIT
E******************
27 650 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: consumabile medicale - dezinfectanti medicali - sekusept

PRODUSE ASEMANATOARE CU DEZINFECTANT INSTRUMENTAR VENTISEPT M PLUS NEW 1L

Ventisept Liquid AF 1LVentisept Liquid AF 1L
Ventisept Liquid AF 1L
Ventisept Liquid AF - dezinfectant rapid pentru suprafete pe baza de alcool Trigger - 6.5 ron/buc fara TVA Solutie ...
RON 40.46
Dezinfectant lichid Ventisept F concentrat 5LDezinfectant lichid Ventisept F concentrat 5L
Dezinfectant lichid Ventisept F concentr...
Dezinfectant lichid Ventisept F concentrat 5L DESCRIERE PRODUS Ventisept F - se foloseste pentru dezinfectia si ...
RON 284.41
Triacid-N 5LTriacid-N 5L
Triacid-N 5L
Dezinfectant detergent lichid concentrat pentru instrumentar nu contine aldehide. Descriere Concentrat lichid ...
RON 610.64
Sekusept Pulver  2kgSekusept Pulver  2kg
Sekusept Pulver 2kg
Produs concentrat pulbere pentru instrumentar medical termorezistent si suprafete de orice tip pe baza de acid ...
RON 149
Sekusept Aktiv 1.5kgSekusept Aktiv 1.5kg
Sekusept Aktiv 1.5kg
Produs concentrat pulbere pentru instrumentar medical termosensibil pe baza de acid peracetic Indicat pentru ...
RON 149
Klintensiv - Dezinfectant InstrumentarKlintensiv - Dezinfectant Instrumentar
Klintensiv - Dezinfectant Instrumentar
Dezinfectantul pentru instrumentar Klintensiv este o solutie neagresiva pentru dezinfectarea si curatarea ...
RON 55.55
Korsolex PlusKorsolex Plus
Korsolex Plus
Produs concentrat, fa£ra£ aldehide, cu miros pla£cut, destinat cura£ta£rii si dezinfectiei instrumentarului ...
RON 185.27
THORTHOR
THOR
DEZINFECTANT CONCENTRAT. COMPOZITIE: clorura de didecildimetil amoniu 15%, polihexametilenbiguanid 3,5%, ...
RON 54
THOR SprayTHOR Spray
THOR Spray
DEZINFECTANT RAPID. COMPOZITIE: 0,15% clorura de didecildimetil amoniu, 24% etanol, 36% izopropanol, ...
RON 58.8

DEZINFECTANT INSTRUMENTAR VENTISEPT M PLUS NEW 1L ESTE LISTAT IN: