Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

TEGADO INVESTMENT este singurul reprezentant SEMPERIT in Romania. Inca de la infiintare, in 2008, obiectivul nostru a fost de a fi cat mai aproape de clientii nostri de pe aceasta piata in plina dezvoltare, de a-i sprijini prin furnizarea de produse de cea mai inalta calitate si prin facilitarea accesului la tehnologii de mentenanta moderne prin care sa reuseasca reducerea costurilor totale de operare si sa-si majoreze profiturile din activitatile productive.

Suntem prezenti in toate segmentele industriale cu solutii de engineering, servicii industriale si produse - furtunuri joasa, medie si mare presiune.
Uniflex Hydraulik GMBH comercializeaza prin Tegado Investment Srl, in Romania, toata gama de masini de sertizat furtunuri, masinii de debitat si decojit furtunuri,etc... Tegado Investment S.R.L executa servicii de sertizare furtun in functie de certele si nevoile fiecarui client in parte, in maxim 24 de ore.Tehnologia si echipamentele folosite la sertizare sunt certificate si confera un grad ridicat al calitatii produsului finit.
Angajatii societatii noastre au urmat cursuri de specializare in Austria si acestia fiind calificati pentru lucrari de sertizare a furtunelor de mare, medie si joasa presiune.
TEGADO INVESTMENT s-a dezvoltat an de an, ajungand astazi la o echipa solida de ingineri competenti, inalt specializati prin instruiri permanente si experienta acumulata prin contactul direct cu clientii si aplicatiile acestora.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
215 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Echipamente hidraulice

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TEGADO INVESTMENT SRL

Oferta firmei SC TEGADO INVESTMENT SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC TEGADO INVESTMENT SRL ESTE INSCRISA IN