Inscrie firma »
OMEGA 3 FORTE 60cps BIOFARM

OMEGA 3 FORTE 60cps BIOFARM

Tip produs: omega
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare OMEGA 3 FORTE 60cps BIOFARM

Actiune:
Acizii grasi nesaturati Omega 3, necesariin principal pentru functionarea normala a inimii si cu un rol importantin echilibrul lipidelor (in special al colesterolului), nu potfi sintetizati de organism, astfel incat singura sursa o constituie aportul din hrana zilnica sau pe baza suplimentelor alimentare existente pe piata.

Acizii grasi nesaturati Omega-3 se gasesc mai ales in grasimea pestilor din apele oceanice reci, in uleiul de seminte de in si in nuci.

Uleiul de peste este cea mai importanta sursa de acizi grasi nesaturati de tip Omega-3: acidul eicosapentaenoic (EPA) si acidul docosahexaenoic pHA).

In ceea ce priveste sistemul cardiovascular, uleiul de peste, prin acizii grasi nesaturati detip Omega-3 din compozitia sa, are efecte benefice recunoscutein scaderea frecventei de aparitie a evenimentelor nedorite cardiovasculare. S-a demonstrat de asemenea ca scade nivelul de LDL ("colesterolul rau"),in timp ce crestevalorile HDL ("colesterolul bun"), ajuta la mentinerea nivelului normal al tensiunii arteriale, diminueaza sansele de aparitie a aterosclerozei, faciliteaza circuiatia, mentinein limite normale structura peretilor interni aivaselorde sange.

Acizii grasi Omega-3 sunt indispensabili si pentru buna functionare a sistemului imunitar- ei fac parte din categoria asa numitelor imunonutriente, utilizate in stimularea apetitului pacientilordenutriti siin perioadele ce urmeaza interventiilor chirurgicale, pentru accelerarea vindecarii tesuturilor si cresterea capacitatii organismului de a combate infectiile. Cercetatorii au descoperit ca acizii Omega-3 estompeaza manifestarile depresiei. Uleiul de peste imbunatateste calitatea vietii copiilor si adultilor care sufera detulburari afectivesi de comportament. De asemenea, uleiul de peste sustine memoria, motivatia si concentrarea, stimuleaza buna functionare a creierului si inteligenta la copii.

Acizii grasi Omega-3 diminueaza intensitatea durerii si a inflamatieiin bolile reumatismale, urinare si digestive.in aceste cazuri, utilizarea uleiului de peste concentratin acizi grasi Omega-3 ajuta la scaderea dozelor de medicamente anti-inflamatoare. Acizii grasi Omega-3 au capacitatea de a imbunatati vederea.ajuta la evitarea aparitiei degenerescentei maculare,imbunatateste aspectul pielii, inlatura acneea, confera parului un aspectfrumos si sanatos.

Administrarea a 1000 mg de ulei de peste, cu o concentratiein acizi grasi Omega-3 de 50%, zilnic, este o metoda simpla, sigura si accesibila de a intretine starea generala de bine a organismului.

Mod de utilizare:
1 cps/zi

Precautii:
Trebuie manifestata precautie la suplimentarea cu acizi grasi Omega-3 la persoanele ce iau anticoagulante - tip warfarina, heparina, ticlopidina, clopidogrel.


PREZENTARE F**************
MEMBRU
GRATUIT
F**************
167 386 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - suplimente naturiste - cosmetice naturiste

OMEGA 3 FORTE 60CPS BIOFARM ESTE LISTAT IN:

OMEGA 3 FORTE 60CPS BIOFARM - PRODUSE SIMILARE