Prezentare GRAU INTEGRAL 500gr SOLARIS
-GRAU INTEGRAL, 500 grame
-AFECTIUNI DIGESTIVE
-ANEMIE
-DIABET
-MOD DE PREPARARE GENERAL:
-Graul integral se spala si se pune la inmuiat in multa apa rece, timp de 6-8 ore
-Se scurge si se pune la fiert in apa rece la foc potrivit, timp de o ora
-Se pot prepara apoi diferite mancaruri de legume, ciorbe, deserturi
-GRAU GERMINAT:
-Se pun 50 grame de grau intr-un vas cu apa timp de 12 ore, dupa care se spala si se pune pe o tava si se acopera cu o sugativa umezita continuu (2-3 zile)
-Cand germenul este de 1 mm, se pune in mixer impreuna cu o para, miere, cateva picaturi de lamaie, apa, se mixeaza si se consuma in maxim jumatate de ora
-De asemeni se pot adauga in orice mancare
-Graul incoltit contine numerosi compusi de o inestimabila valoare
(amidon, antioxidanti, fibre )
-Se pot face cure de 2 ori pe an, 10-12 saptamani, 50 grame dimineata si seara
-CONTINUT:
-Vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, C, E) si minerale (Mg, Ca, Fe, Zn, Se )
-fibre
-Este un produs 100% natural si integral
F**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: