Inscrie firma »
Targul de Craciun la Viena

Targul de Craciun la Viena

Tip produs: targ de craciun viena | weekend viena | city break viena
Producator: Safira Travel
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Targul de Craciun la Viena

Aromele imbietoare ale Craciunului, mirosul prajiturilor specifice, turta dulce si punch-ul fierbinte raspandesc atmosfera magica de dinainte de Craciun. Piata Primariei Rathausplatz se transforma intr-un taram stralucitor de poveste. Intreg parcul primariei este impodobit de sarbatoare si straluceste intr-o mare de lumina! Toate obiectivele cheie ale Vienei au cate un targ de craciun: Satul de Craciun din Piata Mariei Teresa, Palatul Schonbrunn, Palatul Belvedere, Piata de Craciun din Karlsplatz, chiar si renumita strada Mariahilfe, cu numeroasele magazine si branduri etc.



Programul excursiei:

ZIUA 1. Plecare din Timisoara (ora 12.00), pe traseul Szeged, Budapesta, Viena. Sosire Viena, in jurul orelor 21. Tur de Viena - by night. Cazare hotel 2-3 stele.

Ziua 2. Mic dejun bufet. Tur de oras. Se viziteaza Hofburg - Palatul Imperial, acolo unde vom cunoaste povestea impresionanta a uneia dintre cele mai controversate imparatese din istorie - Elisabeta (Sisi). Apoi vom admira domul Sf. Stefan, Rathaus, Burgtheater, Biserica Votiva, Parlamentul , Opera, Kunsthistoriche Museum. Dupa amiaza - timp liber pentru plimbare, eventual cumparaturi. Seara o vom petrece in cea mai frumoasa Piata de Craciun din Europa, cea din fata Primariei din Viena. Cina - optionala. Cazare.

Ziua 3. Mic dejun bufet. Se viziteaza castelul Schonbrun - eleganta resedinta de vara a imparatilor Austriei. Dupa aceea, vom vizita gradinile Schonbrun, Gradina Zoologica - una dintre cele mai mari din Europa. Aici ne vom distra la bazinele cu pinguini si foci! Vom vizita un pavilion enorm in care vom gasi redata atmosfera si temperature unei paduri tropicale, cu pasari exotice, cu pestisori viu colorati. Apoi vom petrece momente foarte placute in Piata de Craciun din fata palatului Schonbrun. Dupa amiaza este destinata vizitarii Palatului Belvedere si cumparaturilor. Cina (optionala) in Grinzig - una dintre cele mai pitoresti zone ale Vienei. Cazare.

Ziua 4. Mic dejun bufet. Timp liber sau vizitarea Muzeul Stiintelor Naturii - impresionant, prin dimensiuni si dotare. Aici este recreata lumea speciala a dinozaurilor si a multor altor specii de animale. Amatorii de arta pot vizita, in acest interval de timp, Muzeul de Arta. Apoi, se viziteaza Hunderthwaserhaus - un cartier cu o arhitectura surprinzatoare, cu case vesel colorate, cu jocuri de apa. Plecare spre tara la ora 13. Sosire in Timisoara, in functie de formalitatile vamale, la ora 22.

Servicii oferite:

- 3 nopti cazare cu mic dejun in hotel 2-3 stele in camere cu 3 paturi, baie ,TV, telefon

- Ghid turistic atestat

- Transport cu autocar autorizat pentru curse externe



Nu sunt incluse in pret :

- supliment cazare camera cu 2 paturi - 25 eur/pers

- intrari obiective turistice


Data de plecare : 29.11.2012; 06.12.2012; 13.12.2012; 20.12.2012
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
1 443 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sejur turistic - circuit turistic - oferta speciala

PRODUSE ASEMANATOARE CU TARGUL DE CRACIUN LA VIENA

City Break IstanbulCity Break Istanbul
City Break Istanbul
Istanbul, considerat a fi poarta Orientului, orasul care se intinde pe doua continente, fostul Constantinopol, este ...
EUR 195
Weekend la PragaWeekend la Praga
Weekend la Praga
Una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa este Praga, capitala Cehiei, locul unde timpul parca a stat ...
EUR 145
Revelion 2013 ArieseniRevelion 2013 Arieseni
Revelion 2013 Arieseni
Situata la doar 2 km fata de partia de la Vartop si la 50 m de la drumul principal, pensiunea dispune de camere duble ...
RON 890