Inscrie firma »
G********************************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
LEGATORIE SI SERVICII ARHIVARE

LEGATORIE SI SERVICII ARHIVARE

Tip produs: Legatorie dosare
Producator: GHITA DANIEL P.F.A.
 

Prezentare LEGATORIE SI SERVICII ARHIVARE

Echipa noastrã este specializatã în prestãri servicii în domeniul legatorie. Ne dorim sã fim cunoscuți în special prin calitatea ºi siguranþa serviciilor prestate, termenele scurte de execuþie si prin modul flexibil în care colaboreazã cu clienþii. Oferim servicii de cea mai bunã calitate ºi preþ ºi rãspunde cu promptitudine celor mai exigente cereri.
Ne place sã privim în viitor ºi bineinþeles la nevoile clienþilor, având ca obiect principal de activitate servicii de arhivare, toate acestea la standarde europene, cu personal specializat, conform legislaþiei în vigoare ºi a instrucþiunilor Arhivelor Nationale (Legea 16/1996).
Acest serviciu se desfãºoarã dupã preluarea, ordonarea ºi aranjarea documentelor create de beneficiar ºi constã în legarea documentelor în unitãþi arhivistice (dosare), de cãtre echipa noastrã de legãtori.
O unitate arhivisticã (dosar), poate sã fie constituitã dintr-un document (o filã) sau mai multe documente, pânã la maxim 250 file. În cazul depãºirii a 250 de file, unitatea arhivisticã se va împãrþi în volume, þinându-se cont de aspectul cronologic sau alfabetic stabilit de creatorul de documente.
Legarea documentelor în unitãþi arhivistice (dosare), se face cu sfoarã, în coperþi de carton, astfel încât sã fie permisã citirea completã a textului din interiorul dosarului, þinându-se cont de ordonarea iniþialã a documentelor emise.
Dosarul format este inscripþionat pe cotor cu conþinutul pe scurt, anul, luna, în anumite cazuri volumul ºi numãrul de inventar.
PREZENTARE G*********************************************
MEMBRU
GRATUIT
G*********************************************
2 175 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G*********************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: LEGATORIE SI SERVICII ARHIVARE - ARHIVARE

PRODUSE ASEMANATOARE CU LEGATORIE SI SERVICII ARHIVARE

LEGATORIE SI SERVICII ARHIVARELEGATORIE SI SERVICII ARHIVARE
LEGATORIE SI SERVICII ARHIVARE
Ne place sa privim in viitor si bineinteles la nevoile clientilor, avand ca obiect principal de activitate servicii de ...
RON 10
Servicii de legatorie si arhivareServicii de legatorie si arhivare
Servicii de legatorie si arhivare
Introduceti descrierea produsului aici. Atentie! Datele de contact (site, e-mail, telefon, adresa) prezente in ...
RON 10

LEGATORIE SI SERVICII ARHIVARE ESTE LISTAT IN: