Inscrie firma »
CONDENSATOARE TRIFAZATE PENTRU COMPENSAREA ENERGIEI REACTIVE (Vishay)

CONDENSATOARE TRIFAZATE PENTRU COMPENSAREA ENERGIEI REACTIVE (Vishay)

Tip produs: Compensarea energiei reactive | condensatoare in carcasa cilindrica de aluminiu | condensatoare NON-PCB
Telefon: click aici0744535861
Producator: VISHAY
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
VARLAN VIRGIL
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare CONDENSATOARE TRIFAZATE PENTRU COMPENSAREA ENERGIEI REACTIVE (Vishay)

2.1. CONDENSATOARE TRIFAZATE (Vishay)

Condensatoarele in carcasa de aluminiu de tipul ESTAprop /ESTAdry au fost proiectate pentru corectarea factorului de putere in instalatii de joasa tensiune. Sarcini precum motoarele si transformatoarele consuma pe langa energie active si energie reactiva. Generatoarele, cablurile de alimentare, dar si alte achipamente de distributie trebuie descarcate de energia reactiva.
Condensatoarele ESTA sunt realizate cu tehnologia MKP (film condensator de polipropilena metalizata cu proprietati de autoregenerare. Pe o parte a filmului de polipropilena se depune printr-un procedeu de vaporizare in vid un strat metalic conducator de curent. Prin infasurarea a doua astfel de filme se obtin cele doua armature ale condensatorului cu dielectric film de polipropilena. Suprafata frontala a infasurarii tubulare este finisata print r-o metada cu spray metalic (schooping). O grupa de trei astfel de elemente infasurate (bobinate) sunt incapsulate intr-o carcasa de aluminiu si conectate sa formeze un condensator trifazat. Sigurantele interne actioneaza la suprapresiunea creata in interiorul carcasei de aluminiu evitand astfel explozia condensatorului la sfarsitul duratei sale de exploatare sau in cazul aparitiei unor suprasarcini electrice sau termine ne premise.
Ansamblul de mai sus este impregnat cu un ulei natural (punct de aprindere >300°C) in vid si inchis ermetic (ESTAprop). Aceasta metada de constructie asigura o disipare termica foarte buna si capacitate constanta pentru o perioada de timp foarte mare. Gama de condensatoare acopera si varianta in care impregnarea se face cu gas (ESTAdry)
Condensatorul se afla in vasul de aluminiu tubular inchis cu un capac la partea superioara, ambutisat (64 mm si 84,4 mm) sau sudat (116 mm si 136 mm). Curentul este furnizat prin intermediul unor conectori IP 00 cu surub (M5) sau IP 20 tip bloc. Un surub (M12) din partea inferioara a vasului de aluminiu tubular asigura montajul si impamantarea condensatorului.
Condensatoarele ESTAprop si ESTEdry sunt livrate cu rezistente de descarcare si accesorii de montaj si conectare.
Condensatoarele standard ESTA cu diameter de 64 mm, 84,4 mm, 116 mm si 136 mm sunt livrate cu o unitate rezistente de descarcare tip film si accesorii de montaj si conectare. La variant a cu diametru de 84,4 mm IP 00 exista si optiunea de conectare in linie. (IN-LINE)
Intreaga gama de condensatoare Vishay ESTA de joasa tensiune LVAC este oferita in doua versiuni:umpluta cu ulei natural ESTAprop PhMKP si umpluta cu gaz ESTAdry PhMKPg
PREZENTARE INTERVAV COM S.R.L.
LIGHT
MEMBER
INTERVAV COM S.R.L.
5 145 accesari
Persoana de contact: VARLAN VIRGIL
Adresa postala: BD. CAMIL RESSU NR 74, BL S2, SC A, AP 2,, SECTOR 3
Localitate: BUCURESTI, Bucuresti
Telefon: click aici 0744535861
Fax: 0213480624 0213517318
Website:

Activitate firma: Compensarea energiei reactive - corectia factorului de putere - regulator de factor de putere cos fi

PRODUSE ASEMANATOARE CU CONDENSATOARE TRIFAZATE PENTRU COMPENSAREA ENERGIEI REACTIVE (VISHAY)

CONTACTOARE SPECIALIZATE  PENTRU CUPLARE SARCINI CAPACITIVE(Benedikt & Jaeger)CONTACTOARE SPECIALIZATE  PENTRU CUPLARE SARCINI CAPACITIVE(Benedikt & Jaeger)
CONTACTOARE SPECIALIZATE PENTRU CUPLARE...
Cuplarea condensatoarelor se realizeaza prin intermediul unor contactoare cu contacte pasagere care prin intermediul ...
REGULATOARE AUTOMATE DE CORECTIE A FACTORULUI DE PUTERE (Vishay)REGULATOARE AUTOMATE DE CORECTIE A FACTORULUI DE PUTERE (Vishay)
REGULATOARE AUTOMATE DE CORECTIE A FACTO...
Urmarirea variatiei factorului de putere si comandarea introducerii sau scoaterii unor trepte de condensatoarea in ...

CONDENSATOARE TRIFAZATE PENTRU COMPENSAREA ENERGIEI REACTIVE (VISHAY) ESTE LISTAT IN: