Inscrie firma »
U********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Ultimele locuri, ultimul circuit SCANDINAVIA - FIORDURILE NORVEGIEI

Ultimele locuri, ultimul circuit SCANDINAVIA - FIORDURILE NORVEGIEI

Tip produs: Ultimele locuri | Ultimele locuri | Ultimele locuri
 

Prezentare Ultimele locuri, ultimul circuit SCANDINAVIA - FIORDURILE NORVEGIEI

si adanc fiord din lume
Fiordul Geiranger - cel mai frumos si spectaculos fiord din lume
Fiordul Hardanger - al 2-lea ca marime din Norvegia, al 3-lea din lume
Fiordul Sognefjord - cel mai lung si adanc fiord din lume
Fiordul Geiranger - cel mai frumos si spectaculos fiord din lume
Fiordul Hardanger - al 2-lea ca marime din Norvegia, al 3-lea din lume
Atlantic Road - cea mai spectaculoasa sosea din Norvegia
Cascada Voringsfoss - Ghetarul Briksdal - Drumul Trolilor

Ziua 1 BUCURESTI - OSLO
- Plecare 03 iulie si 03 septembrie: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 04:55 pentru imbarcare pe zborul companiei LUFTHANSA LH1657 cu destinatia Oslo via Munchen. Decolare la ora 06:55 si aterizare la Munchen la ora 08:00. Imbarcare pe zborul LH2450 cu destinatia Oslo. Decolare la ora 09:05 si aterizare la Oslo la ora 11:15.
- Plecare 02 august: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 04:10 pentru imbarcare pe zborul companiei LUFTHANSA LH1423 cu destinatia Oslo via Frankfurt. Decolare la ora 06:10 si aterizare la Frankfurt la ora 07:45. Imbarcare pe zborul LH860 cu destinatia Oslo. Decolare la ora 10:10 si aterizare la Oslo la ora 12:05.

Tur de oras panoramic cu ghid local: orasul este situat la capatul fiordului cu acelasi nume si este inconjurat de creste impadurite. In timpul turului vom admira Palatul Regal, Portul, Parcul de sculpturi Vigeland, Primaria, Opera, centrul istoric. Transfer la hotel. Cazare hotel Quality Expo Oslo 3***superior, sau similar

Ziua 2 OSLO - LILLEHAMMER - DOMBAS (340 Km)
Mic dejun. Dimineata, timp liber in Oslo. In jurul pranzului ne vom continua traseul spre nord, de-a lungul Lacului Mjøsa, cel mai mare lac din Norvegia, indreptandu-ne spre Lillehammer unde vom face un scurt popas. Lillehammer a devenit cunoscut pe harta turistica dupa ce a fost desemnat orasul gazda al Jocurilor Olimpice de Iarna din anul 1994. Timp liber la dispozitie. Ne vom continua traseul spre nord pana in zona Dombas. Cazare si cina hotel Dovrefjell 3*** in zona Dombas, sau similar.

Ziua 3 DOMBAS - OPPEDAL - KRISTIANSUND - MOLDE (330 Km)
Mic dejun. Continuam calatoria spre nord, prin Oppendal spre Kristiansund unde vom face un scurt popas pentru vizitare si pauza de pranz. De aici ne continuam traseul pe Atlantic Road - pana la Molde. Atlantic Road este una dintre cele mai cunoscute rute turistice din Norvegia, serpuind de-a lungul coastei Oceanului Atlantic, de la insula la insula, pe o lungime de 8 Km. Vom putea admira peisaje uluitoare, unice, si cu putin noroc vom putea vedea foci si balene adeseori reperate in aceasta zona. Spectacolul vizual oferit de acest traseu, imbinand insule, poduri suspendate si oceanul, este unul nepretuit. In continuare ne aventuram pe bratele fiordului, in peisajul incantator al vaii Eidesdalen trecand prin fermecatorul orasel Bud inainte de a ajunge la Molde. Cazare si cina Quality hotel Alexandra 3*** in Molde, sau similar.

Ziua 4 MOLDE - DRUMUL TROLILOR - FIORDUL GEIRANGER - STRYN
Mic dejun. Pornim catre Andalsnes, indreptandu-ne apoi catre Drumul Trolilor. Trollstigen este situat in inima provinciei Romsdal si este una dintre cele mai vizitate atractii turistice din Norvegia. Soseaua de inalta altitudine strabate piscuri muntoase enorme. Nume ca Kongen (Rege), Dronningen (Regina) si Bispen (Episcop) par sa confirme maiestatea lor in aceast peisaj montan deosebit. Scurta traversare cu ferryboatul de la Linge la Eisdal. Continuam spre Geiranger pe "Drumul Vulturilor" unde ne vom imbarca pentru o croaziera de 1 ora pe fiordul Geiranger - inclus in Patrimoniul UNESCO, cel mai spectaculos si cel mai fotografiat din Norvegia. Frumusetea sa este data de formatiunile muntoase inguste si abrupte care se ridica la peste 1400m altitudine si coboara la 500m sub nivelul marii. Vor putea fi admirate numeroase si spectaculoase cascade. Vom debarca la Hellesylt de unde ne continuam traseul catre zona fiordurilor de nord (zona Stryn). Cazare si cina hotel 3***superior in zona Stryn.

Ziua 5 STRYN - GHETARUL BRIKSDAL - SKEI
Mic dejun. Vizita la Ghetarul Briksdal si Parcul National Jostedalsbreen. Ghetarul Briksdal coboara abrupt de la 1200m pana in valea Briksdal, oferind vizitatorilor o priveliste incantatoare intr-o oaza de frumusete naturala. Timp liber pentru drumetii sau pentru o plimbare cu "masinuta trolilor" care face un tur al zonei Briksdal, pe poteci inguste, traversand de doua ori peste ghetar. Dupa-amiaza ajungem in localitatea Olden unde vom face un scurt popas si apoi continuam catre Skei. Cazare si cina hotel Best Western Skei 3*** in Skei, sau similar.

Ziua 6 SKEI - SOGNEFJORD - FLAM - MYRDAL - VOSS
Mic dejun. Dimineata excursia continua spre Sognefjord, trecand prin Sogndal si traversand cu ferry-boat-ul de la Manhaller la Fodness pentru a ajunge la Gudvangen unde ne vom imbarca pentru o superba croaziera de 2 ore pe Sognefjord pana la Flam. Fiordului Sognefjord este cel mai lung si mai adanc fiord din lume. Aceasta regiune situata in inima Norvegiei, unde fiorduri adanci se intalnesc cu ghetari si cei mai inalti munti ai Norvegiei, este considerata una dintre cele mai frumoase destinatii din lume. De la Flam, optional Excursie cu celebrul "Flamsbana" o spectaculoasa calatorie cu trenul catre Myrdal. Trenul merge aproape de varf si ne ofera ocazia sa admiram privelisti minunate asupra muntilor si cascadelor. Aceasta este cea mai fumoasa plimbare cu trenul din Norvegia. De la Myrdal vom schimba trenul in directia Voss. Tarif: 55 Euro/persoana. Cazare si cina hotel Flesihers 4**** Voss - hotel monument istoric, de o arhitectura deosebita, www.fleischers.no .Ziua 7 VOSS - BERGEN - VOSS
Mic dejun. Dimineata, ne indreptam catre Bergen - Capitala Fiordurilor, unde vom face un tur de oras. Bergen este cel de-al doilea oras ca marime din Norvegia, dupa Oslo; faimosul port Bryggen este marginit de case colorate care adapostesc muzee, restaurante si magazine de arta, iar piata de peste ofera o mare varietate de fructe de mare si peste proaspat. Va recomandam o urcare cu funicularul pe muntele Floien pentru o vedere panoramica asupra intregului oras si al zonei inconjuratoare. Pe seara, ne intoarcem in Voss. Cazare si cina hotel Flesihers 4**** Voss - hotel monument istoric, de o arhitectura deosebita.

Ziua 8 VOSS - FIORDUL HARDANGER - CASCADA VORINGSFOSS - GEILO - OSLO
Mic dejun. De la Voss ne indreptam spre Brimnes de unde vom putea admira Fiordul Hardangerfiord de la bordul ferry-boat-ului in timpul traversarii de la Brimnes la Bruravik. Fiordul Hardangerfiord este o combinatie a tuturor peisajelor existente in Norvegia, de la cascade spectaculoase si livezi de meri si ciresi, pana la varfuri muntoase acoperite cu zapada si ghetari spectaculosi. Vom strabate Canionul Mabodal si apoi vom traversa platoul muntos Hardanger spre statiunile montane Geilo si Gol, nu inainte de a face o scurta oprire la spectaculoasa cascada Voringsfoss, cu o cadere de 180 m. Inainte de a ajunge la Oslo vom vizita biserica din lemn Torpo (intrarea nu este inclusa). Seara, sosire in Oslo. Cazare hotel Quality Expo Oslo 3***superior, sau similar

Ziua 9 OSLO - BUCURESTI
Mic dejun. Pana la ora transferului la aeroport, timp liber in oras sau optional, se poate face o Croaziera pe fiord de la Oslo la Bygdoy, un foarte frumos tur de fiord si vizite la Muzeul Kon Tiki, Muzeul Polar Fram si Muzeul Navelor Vikinge cu o vechime de peste 1000 ani, foarte bine conservate. Dupa amiaza, Transfer la aeroport pentru check in si imbarcare zborul companiei LUFTHANSA LH2455, cu destinatia Bucuresti via Munchen. Decolare la ora 18:15; aterizare la Munchen la ora 20:30 si imbarcare pe zborul LH1656, cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 21:25; sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 00:20.


Oferta speciala: 1.099 Euro, persoana / loc in camera dubla

SERVICII INCLUSE :
- transport cu avionul Bucuresti - Oslo - Bucuresti, via Munchen/Frankfurt, compania LUFTHANSA
- 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3***superior in Oslo
- 6 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE, hoteluri 3*** si 4**** conform programului
- 6 cine la hotel in Dombas, Molde, Stranda, Skei si Voss
- Croaziera pe fiodul Geiranger de la Geiranger la Hellesylt
- Croaziera pe fiordul Sgnefjord de la Gudvangen la Flam
- Vizita la Cascada Voringsfoss
- Traversarea cu feribotul Brimnes - Bruravik pe fiordul Eidfjorden din zona Hardangerfjorden
- Tururile si vizitele mentionate in program
- Tur de oras cu ghid local la Oslo
- Transport cu autocar propriu clasificat 4**** pe toata durata programului
- Biletele de ferry-boat pentru toate traversarile din program
- Insotitor roman de grup

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni (a se consulta ruta de transfer)
- Ruta1: Constanta - Medgidia - Cernavoda - Fetesti - Slobozia
- Ruta2: Iasi - Tg.Frumos - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Campina - Ploiesti
- Ruta3: Sibiu - Rm.Valcea - Craiova - Pitesti

DATE DE PLECARE: 03 iulie, 02 august, 03 septembrie

SERVICII NEINCLUSE:
- taxele de aeroport & combustibil: 225 Euro/ persoana (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
- asigurarea medicala
- intrarile la obiectivele turistice din program

SUPLIMENTE & REDUCERI:
- Camera SGL :+275 Euro/persoana/perioada
- Reducere a 3-a persona :-75 Euro/persoana/perioada (in pat suplimentar)
- Reducere copii 2-14 ani :-75 Euro/copil/perioada


DOCUMENTE DE CALATORIE
- PENTRU ACEASTA EXCURSIE ESTE NECESAR PASAPORTUL, VALABIL 6 LUNI DE LA DATA CALATORIEI
- Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
- Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.
CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI
- Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
- Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL
- Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
- Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor.
- Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
- Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
- Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
- Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat.
- Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL
- Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
- Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE
- TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imabarcare sau la aeroport este oferit de INTERRA TRAVEL cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
- Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la preluare ale pasagerilor.
- In situatia in care Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati cu 2 zile inainte si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
- Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.


FOARTE IMPORTANT !!!! DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI
- Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.
- Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.
- Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.
ATENTIE!
Daca nu va incadrati in niciuna dintre prevederile de mai sus, va rugam sa consultati site-ul politiei de frontiera si sa va asigurati ca intruniti conditiile prevazute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificarile ulterioare, apeland politia de frontiera.
PREZENTARE U*********************
MEMBRU
GRATUIT
U*********************
9 072 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
U*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: turism - vacanta - Agentie de turism

PRODUSE ASEMANATOARE CU ULTIMELE LOCURI, ULTIMUL CIRCUIT SCANDINAVIA - FIORDURILE NORVEGIEI

Circuit Spania Portugalia, ultimele 2 locuri pentru 12 09Circuit Spania Portugalia, ultimele 2 locuri pentru 12 09
Circuit Spania Portugalia, ultimele 2 lo...
Ziua 1 BUCURESTI - BARCELONA Intalnire cu reprezentantul INTERRA la ora 07:10 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) ...
EUR 799
PROGRAM SENIORI IN PORTUGALIA, HOTEL DE 4*PROGRAM SENIORI IN PORTUGALIA, HOTEL DE 4*
PROGRAM SENIORI IN PORTUGALIA, HOTEL DE ...
Hotel Pestana Sintra Golf Resort & Spa Sintra, Portugalia Tarife: de la 395 Euro ...
EUR 395
Austria, City break Viena, Hotel Alexander ***Austria, City break Viena, Hotel Alexander ***
Austria, City break Viena, Hotel Alexand...
Tarife: de la 258 Euro /persoana/sejurPerioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii 09.08 - 12.08 258 Euro 3 nopti mic ...
EUR 258
CIRCUIT FRANTA ITALIA,  13 zle autocarCIRCUIT FRANTA ITALIA,  13 zle autocar
CIRCUIT FRANTA ITALIA, 13 zle autocar
FRANTA- ITALIA de la 575 € 13 zile: Viena, Salzburg, Munchen, Strasbourg, Luxembourg, Reims, Paris, ...
EUR 575
Piata de Craciun la BudapestaPiata de Craciun la Budapesta
Piata de Craciun la Budapesta
Anul acesta iarna isi etaleaza splendorile la Budapesta: traditionala piata de Craciun din capitala ungara este unul ...
EUR 129
Austria, City break Viena,Hotel Austria Trend FavoritaAustria, City break Viena,Hotel Austria Trend Favorita
Austria, City break Viena,Hotel Austria ...
Hotel Austria Trend Favorita Viena, Austria Tarife: de la 233 Euro ...
EUR 233
DE CRACIUN IN TARA LUI MOS  CRACIUNDE CRACIUN IN TARA LUI MOS  CRACIUN
DE CRACIUN IN TARA LUI MOS CRACIUN
Sarbatorile de iarna acasa la Mos Craciun: 22/23 Decembrie 2012 Intalnire la aeroportul Otopeni cu insotitorul de ...
EUR 1399
Active city break de week-end  la Brasov, pachet activ de 4*Active city break de week-end  la Brasov, pachet activ de 4*
Active city break de week-end la Brasov...
Tarif: 159 euro / persoana / sejur cu cazare in camera dubla deluxe 4* PacZiua 1: cazare. Ziua 2: mic dejun, ...
EUR 159
Weekend  OffRoad,  cazare de 4* la Hotel Ambient BrasovWeekend  OffRoad,  cazare de 4* la Hotel Ambient Brasov
Weekend OffRoad, cazare de 4* la Hotel...
Tarif: 219 euro / persoana / sejur cu cazare in camera dubla deluxe 4* Ziua 1: cazare. Ziua 2: mic dejun, OffRoad ...
EUR 219
ULTIMELE LOCURI, ULTIMUL CIRCUIT SCANDINAVIA - FIORDURILE NORVEGIEI - PRODUSE SIMILARE