Inscrie firma »
U********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Circuit Spania Portugalia, ultimele 2 locuri pentru 12 09
 

Prezentare Circuit Spania Portugalia, ultimele 2 locuri pentru 12 09

Ziua 1 BUCURESTI - BARCELONA
Intalnire cu reprezentantul INTERRA la ora 07:10 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 09:10, sosire la Barcelona la ora 11:30. Tur de oras Barcelona panoramic: Portul turistic Port Vel, celebrul bulevard Rambla. Dupa amiaza, transfer pe Costa Maresme. Cina si cazare Hotel 3***superior Costa Maresme.

Ziua 2 BARCELONA
Mic dejun. Excursie de 1 zi la Barcelona. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Parcul Guell, Sagrada Familia, Casele Gaudi, Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe Rambla pentru cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic si Stadionul Olimpic. Cina si cazare hotel 3***superior Costa Maresme.

Ziua 3 BARCELONA - VALENCIA (350km)
Mic dejun. Excursia continua spre Valencia, unde ajungem dupa amiaza. Tur de oras Valencia. Supranumit si "Orasul luminilor", a fost fondat in timpul Romanilor, in sec. II inainte de Hristos. Jaime I l-a recucerit si l-a transformat in Capitala Regatului "Valencia". Timp liber la dispozitie in Valencia. Cazare hotel Mas Camarena 4**** Valencia-Paterna.

Ziua 4 VALENCIA - GRANADA (495km)
Mic dejun. Excursia continua spre Granada. Sosire spre seara. Optional, Vizita cu ghid local la Alhambra. LA ALHAMBRA (in araba "Castelul Rosu") a fost construit initial ca o fortareata in sec. IX si transformat intr-un complex de palate in sec. XIII-XIV. A fost declarat monument national in 1870. Se mai viziteaza El Generalife - Gradinile situate in fata Palatului Regal. Tarif: 30 Euro/persoana si include: biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, insotitor de grup, rezervare. Foarte Important! Excursia la Alhambra se rezerva numai din tara, intrucat la fata locului datorita cererii foarte mari nu se mai pot cumpara biletele. Agentia a rezervat in avans biletele de intrare. Cazare Hotel Los Angeles 3***+

Ziua 5 GRANADA - GIBRALTAR - SEVILLA (456km)
Mic dejun. Excursia continua spre GIBRALTAR - Extremitatea sudica a Europei de unde se poate admira o minunata panorama asupra continentului African. Dupa aceast scurt popas, ne indreptam spre Sevilla. SEVILLA este situata pe raul Guadalquivir - poarta de legatura la Oceanul Atlantic. Tur de oras pietonal cu ghid local. Se viziteaza Catedrala - o cladire impunatoare, a 3-a ca marime din Europa, unde se presupune a fi Mormantul lui Columb. Altarul este decorat cu gravuri in stil gotic. Vizavi de cetate este Fortareata "Alcazar" (sec.X). Seara, optional Flamenco Show, o ocazie unica de a admira adevaratul dans flamenco. Tarife informative: 41 Euro/pers (Spectacol + 1 bautura); 69 Euro/pers (Spectacol + Tapas Dinner). Cazare hotel Sevilla Center 4****

Ziua 6 LISABONA - ALGARVE - SEVILLA (478km)
Mic dejun. Ne luam la revedere de la Spania si ne indreptam spre Portugalia. Vom merge de-a lungul Golfului Cadiz si vom face un scurt popas in regiunea Algarve la Faro. Spre seara ajungem la Lisabona. Cazare Hotel Sana Metropolitan 4**** Lisabona.

Ziua 7 LISABONA
Mic dejun. In prima parte a zilei vom descoperi capitala lusitana in cadrul unui Tur pietonal Lisabona, incepand din partea veche a orasului, continuand apoi cu cea moderna, descoperind pas cu pas atractiile Lisabonei. Dupa amiaza, va recomandam o vizita la Oceanarium - unul dintre cele mai mari acvarii din Europa. Cazare Hotel Sana Metropolitan 4**** Lisabona. (Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup).

Ziua 8 LISABONA - SINTRA - CABO DE ROCA - CASCAIS - ESTORIL (100km)
Mic dejun. Continuam vizitarea capitalei lusitane cu un Tur panoramic Lisabona. La pranz, excursie optioanala la Sintra-Cabo de Roca, Cascais & Estoril. Declarata de UNESCO patrimoniu universal. Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. In Sintra se poate vizita Palatul National si vom avea un scurt timp liber in centrul orasului. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: "in acest loc se termina pamantul si incepe marea". Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa (pret valabil pentru min. 25 persoane participante: 50 Euro/persoana). Cazare Hotel Sana Metropolitan 4**** Lisabona.

Ziua 9 FATIMA - COIMBRA - PORTO (333km)
Mic dejun. Excursia continua spre FATIMA - unul dintre cele mai importante lacasuri de cult dedicate Fecioarei Maria. Se viziteaza Capela ridicata pe locul unde si-a facut aparitia Fecioara. In drum spre Porto, vom face un scurt popas la Coimbra un oras care ocupa un loc special in inimile tuturor portughezilor. Aici a fost fondata in 1290, de catre regele Dinis, prima Universitate din Portugalia fiind una dintre cele mai vechi din lume. Sase dintre regii portughezi s-au nascut in Coimbra - capitala Portugaliei intre 1139 si 1256. Sosire spre seara la Porto. Tur de oras Porto cu ghid local, cu vizitarea panoramica a principalelor atractii turistice: Catedrala, Ribeira - partea veche a orasului (obiectiv protejat de UNESCO), Piata Batalha, Gura raului Douro, Turnul Medieval, Podul D. Luis - simbolul orasului construit de celebrul arhitect francez Gustav Eiffel . Cazare hotel Mercure Porto Gaia 4**** sau similar.

Ziua 10 PORTO - SALAMANCA - MADRID (552KM)
Mic dejun. Pe drumul de intoarcere catre Spania, vom face un scurt popas la Salamanca - mare centru universitar, oras cunoscut in intreaga lume pentru bogatia sa culturala si artistica. Dupa o vizita de cca 1 ora, excursia continua spre capitala Spaniei - Madrid. Sosire in cursul serii. Cazare hotel Rafael Ventas 4****

Ziua 11 MADRID - Capitala Spaniei
Mic dejun la hotel. Tur de oras Madrid cu ghid local. Vizita panoramica: Torres Colon, Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comunicaciones, Muzeul Naval. Turul panoramic continua: Plaza Independencia, Banco de Espana, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Basilica St. Francisco El Grande. Popas la Palatului Regal - resedinta oficiala a Regelui Juan Carlos si Regina Sophia. Este unul dintre cele mai frumoase palate din Europa. (vizita exterioara). Vizitam Plaza de Espana si celebrul bulevard Gran Via. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau plimbari in capitala Spaniei. Seara, incepand cu ora 18h00 Vizitarea Muzeului National Prado - Colectiile Permanente. Fondat ca muzeu de pictura si sculptura, "el Prado" contine de asemenea o importanta colectie de peste 5.000 de desene, 2.000 de afise, 1.000 de monede si aproape 2.000 de obiecte decorative si lucrari de arta. Sculptura este reprezentata prin peste 700 de lucrari si printr-un numar mai mic de fragmente sculpturale. Superba galerie de tablouri (8.600 de picturi) este factorul care ii confera muzeului renumele international. Indiscutabil, in Prado se afla cele mai mari colectii de lucrari ale spaniolilor Diego Velazquez si Francisco Goya, precum si ale lui Hieronymus Bosch (favoritul Regelui Filip al II-lea al Spaniei). Nota: Dupa ora 18:00 intrarea este gratuita! Cazare hotel Rafael Ventas 4****

Ziua 12 MADRID - Capitala Spaniei & TOLEDO
Mic dejun la hotel. Dimineata, optional, excursie la Toledo - oras monument national, inclus in Patrimoniul Unesco. Vizita cu ghid local. Situat intre coline si inconjurat de raul Tajo, fosta capitala a Spaniei Vizigotice este un adevarat monument. Atractii: biserica Sf. Toma cu capodopera lui El Greco care ilustreaza "Funerariile Contelui Orgaz" . Apoi vom face o scurta plimbare pe jos in Cartierul Evreiesc cu Sinagoga El Transito, Muzeul Sefardi, biserica si manastirea San Juan de los Reyes construita in timpul "Regilor Catolici". Tarif: 45 Euro/persoana, minim 25 platitori. (Include: transport autocar, bilete de intrare la Catedrala si Sinagoga, ghid local, insotitor de grup). Intoarcere la Madrid, dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Madrid pentru cumparaturi. Cazare hotel Rafael Ventas 4****

Ziua 13 MADRID - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 13:00, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 17:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

TARIF : 799 Euro /persoana loc in camera dubla (Grup min.35 pax)
SERVICII INCLUSE :
- Bilet de avion Bucuresti - Barcelona si Madrid - Bucuresti compania TAROM
(mic dejun si dejun cu bauturi incluse in timpul zborului)
- 12 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 4**** si 3*** conform descrierii din program
- 2 cine la hotel pe Costa Maresme
- Transport cu autocar propriu, nou, clasificat 4**** (mai putin ziua 7 conform normelor AETR)
- Vizitele, excursiile si tururile mentionate in program
- Vizita la Muzeul Prado
- Ghizi locali la Sevilla, Porto si Madrid
- Ghid insotitor din partea agentiei

DATE DE PLECARE: 12 Iunie, 03 Iulie, 20 August, 12 Septembrie, 03 Octombrie

Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: ~120 Euro/pers (acestea pot suferi modificari pana la data plecarii
- Biletele de intrare la obiectivele turistice din program si ghizii locali pentru vizitarea acestora
- Excursiile si programele optionale

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni (a se consulta ruta de transfer)
- Ruta1: Constanta - Medgidia - Cernavoda - Fetesti - Slobozia
- Ruta2: Iasi - Tg.Frumos - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Campina - Ploiesti
- Ruta3: Sibiu - Rm.Valcea - Craiova - Pitesti


TARIF SPECIAL (taxe de aeroport incluse) PE CONEXIUNI INTERNE TAROM:
- IASI 110 Euro/persoana
RO710 IAS-OTP 0600-0705 // RO707 OTP-IAS 1845-1950
- SUCEAVA 100 Euro/persoana
RO810 SCV-OTP 0600-0715 // RO809 OTP-SCV 2130-2240
- CLUJ 115 Euro/persoana
RO650 CLJ-OTP 0615-0705 // RO649 OTP-CLJ 2125-2215
- TIMISOARA 115 Euro/persoana
RO610 TSR-OTP 0610-0700 // RO609 OTP-TSR 2140-2230

Suplimente & Reduceri:
- Camera SGL : +299 Euro/persoana/perioada
- Copii 2-11,99 ani : - 200 Euro/copil/perioada
- A 3-a persoana : - 35 Euro/ pt a 3-a persoana in camera tripla

EXCURSII OPTIONALE (minim 25 platitori)
- Flamenco Show 41 Euro (spectacol + 1 bautura)
69 Euro (spectacol + tapas dinner)
- Alhambra 30 Euro (bilete de intrare, ghizi locali, rezervare, insotitor de grup)
- Sintra,Cabo de Roca, Cascais & Estoril 50 Euro (transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare Palatul National Sintra)
- Toledo 45 Euro (transport, bilete de intrare, ghid local, ghid insotitor)
Nota:
- Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
- Excursia la Alhambra se rezerva si se achita din tara, odata cu achizitionarea excursiei
- TAPAS DINNER - este un meniu traditional pentru 4 persoane: 1 platou de branzeturi asortate , 1 platou de omleta spaniola, 1 platou cu salata de creveti cu sos roz, 1 platou cu peste prajit "Sevilian", 1 platou cu friptura de porc "Iberic", desert si bauturi: 1 sticla de vin si apa la 4 persoane
PREZENTARE U*********************
MEMBRU
GRATUIT
U*********************
11 105 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
U*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: turism - vacanta - Agentie de turism

PRODUSE ASEMANATOARE CU CIRCUIT SPANIA PORTUGALIA, ULTIMELE 2 LOCURI PENTRU 12 09

PROGRAM SENIORI IN PORTUGALIA, HOTEL DE 4*PROGRAM SENIORI IN PORTUGALIA, HOTEL DE 4*
PROGRAM SENIORI IN PORTUGALIA, HOTEL DE ...
Hotel Pestana Sintra Golf Resort & Spa Sintra, Portugalia Tarife: de la 395 Euro ...
EUR 395
Piata de Craciun la BudapestaPiata de Craciun la Budapesta
Piata de Craciun la Budapesta
Anul acesta iarna isi etaleaza splendorile la Budapesta: traditionala piata de Craciun din capitala ungara este unul ...
EUR 129
Ultimele locuri, ultimul circuit SCANDINAVIA - FIORDURILE NORVEGIEIUltimele locuri, ultimul circuit SCANDINAVIA - FIORDURILE NORVEGIEI
Ultimele locuri, ultimul circuit SCANDIN...
si adanc fiord din lume Fiordul Geiranger - cel mai frumos si spectaculos fiord din lume Fiordul Hardanger - al ...
EUR 1099
CIRCUIT FRANTA ITALIA,  13 zle autocarCIRCUIT FRANTA ITALIA,  13 zle autocar
CIRCUIT FRANTA ITALIA, 13 zle autocar
FRANTA- ITALIA de la 575 € 13 zile: Viena, Salzburg, Munchen, Strasbourg, Luxembourg, Reims, Paris, ...
EUR 575
Active city break de week-end  la Brasov, pachet activ de 4*Active city break de week-end  la Brasov, pachet activ de 4*
Active city break de week-end la Brasov...
Tarif: 159 euro / persoana / sejur cu cazare in camera dubla deluxe 4* PacZiua 1: cazare. Ziua 2: mic dejun, ...
EUR 159
Weekend  OffRoad,  cazare de 4* la Hotel Ambient BrasovWeekend  OffRoad,  cazare de 4* la Hotel Ambient Brasov
Weekend OffRoad, cazare de 4* la Hotel...
Tarif: 219 euro / persoana / sejur cu cazare in camera dubla deluxe 4* Ziua 1: cazare. Ziua 2: mic dejun, OffRoad ...
EUR 219
Austria, City break Viena, Hotel Alexander ***Austria, City break Viena, Hotel Alexander ***
Austria, City break Viena, Hotel Alexand...
Tarife: de la 258 Euro /persoana/sejurPerioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii 09.08 - 12.08 258 Euro 3 nopti mic ...
EUR 258
City Break de 4* la Ambient-Traditional and creative workshopsCity Break de 4* la Ambient-Traditional and creative workshops
City Break de 4* la Ambient-Traditional ...
Tarif: 185 euro / persoana / sejur cu cazare in camera dubla deluxe 4* Ziua 1: cazare. Ziua 2: mic dejun, incursiune ...
EUR 185
SKI IN ELVETIASKI IN ELVETIA
SKI IN ELVETIA
Perioada: 01.11.2012 - 31.03.2013 Tarife: 01.11 - 20.12.2012; 07.01 - 08.02.2013; 25.02 - 31.03.2013 - 84 ...
EUR 84

CIRCUIT SPANIA PORTUGALIA, ULTIMELE 2 LOCURI PENTRU 12 09 ESTE LISTAT IN:

CIRCUIT SPANIA PORTUGALIA, ULTIMELE 2 LOCURI PENTRU 12 09 - PRODUSE SIMILARE