Inscrie firma »
Servicii de curatenie, administrare cladiri birouri, alpinism utilitar, peisagistica

Servicii de curatenie, administrare cladiri birouri, alpinism utilitar, peisagistica

Tip produs: servicii curatenie | alpinism utilitar spalat geamuri montaj | administrate cladiri
Producator: Deziclean
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Servicii de curatenie, administrare cladiri birouri, alpinism utilitar, peisagistica

Compania Deziclean va ofera un serviciu de curatenie si intretinere structurat, coerent si organizat, la standard international.
Societatea are o experienta de peste 8 ani in activitatea de curatenie si intretinere spatii civile si industriale, poate oferi o gama flexibila de servicii pentru toate tipurile de spatii.

Deziclean presteaza servicii de curatenie si intretinere in cele mai mari orase ale tarii: Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta, Craiova, Bacau, Galati, Iasi, Cluj, Ploiesti, Targu Mures, Arad, Oradea, Suceava, Sibiu, Deva, Pitesti, Baia Mare, Buzau, Targoviste, Odorheiul Secuiesc, Vaslui, Roman, Giurgiu, Drobeta Turnu Severin , Calarasi, Slatina, Targu Jiu, Satu Mare, Focsani, Tulcea, Slobozia.

Deziclean va ofera nu doar simple prestari de servicii, ci sisteme integrate pentru curatenia industriala si civila. Preturile sunt accesibile si asigura cele mai bune rezultate respectand normele ecologice ale UE. Totodata asiguram consultanta in alegerea sistemului de curatenie, asistenta calificata si proiecte personalizate pentru cele mai inalte standarde de calitate.
PREZENTARE D***************
MEMBRU
GRATUIT
D***************
1 323 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: SERVICII CURATENIE - DEZINSECTIE - DERATIZARE